Güneş patlamaları falan olacaktı, bütün teknoloji yok olacaktı, 3. Dünya Savaşı çıkacaktı.
Olan tek şey İsrail'in Sivilleri katletmesi ve Dünya'nın siyonizm ile tanışması.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güneş patlamaları falan olacaktı, bütün teknoloji yok olacaktı, 3. Dünya Savaşı çıkacaktı.
Olan tek şey İsrail'in Sivilleri katletmesi ve Dünya'nın siyonizm ile tanışması.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
gelir umarım
bu sene bilemiyorum gelmesin dünyanın sonu daha erken ama çok erken
Gelmesin deme, dua yerine geçer.
bu dau sayılır mı aman allah korusun ya
Aynen "gelsin" de
Gelmez daha yüzyıllar var
Kaynak?
Cübbeliyi dinledim, bir de Kuranda belirli alametler yazılı. Büyüklerin hiçbiri gerçekleşmedi ki? En basiti Deccal, Yecüc Mecüc, dabbe, Hz. İsa'nın gökten inmesi vs vs. Ki en basiti Deccal ortaya çıktığında birkaç sene yeryüzünde kalacak diye biliyorum. Hz. Mehdi de öyle 40 yıl hüküm sürecek. Bu olaylar nereden baksan 300 yılı aşar
Vaktin varsa bu konu hakkında tartışalım, seni ikna edeceğime eminim.
Valla yatağa yattım uyumak istiyorum. Yarın anlatsanız olmaz mı
Valla çok iyi olur 😅
😅🤞🏼
Günaydın
Günaydın
Ben kıyametin kopacağından ümitvar olduğumu söylememiştim aslında, Dünya'nın bir nevi sıfırlanacağını düşünüyorum.
Çünkü Yecüc ve Mecüc'ün hatta Deccal'in bahsi geçerken kullanılan silahlar hep ortaçağ silahları oluyor. Yani teknolojinin tamamen kaybedilmesi gerekiyor.
Evet, bunları biliyorum. Kılıçlarla savaş yapılacak, bunun içinde komple her şey sıfırlanmalı. Bu yüzden 300 yıl kadar bir vakit geçer diye düşünüyorum
Geçtiğimiz son 3 sene dünya farklı bir hal almaya başladı. şu an güneş patlamaları meydana geliyor ve pek olumlu sonuçlar beklenmiyor.
Bizimkiler Berk Balbay diye birini takip ediyor istersen bir göz gezdir.
Çünkü büyük güneş patlamasıyla elektrikler komple gidecek diye komplo teorileri var. Neler olacağını bilemeyiz elbette
Twitter'da mı bu kişi
Instagram'daydı. Ben elektrik sorunu yaşanacağını pek düşünmüyorum daha çok iklim problemleri olabilir. her şey sular altında kalır ve donarsa artık kullanılamaz hale gelir.
Ama elektrik gitmezse teknoloji sıfırlanmaz ki. İklim problemleri var zaten, tek fark su savaşlarının da yaşanacağı söylentisi
Deniz suyu filtrelenebilir, yapay yağışlar oluşturulabilir. Bu savaşlar ancak küçük ülkelerde olur.
Lakin şöyle bir şey var elektrik gitse bile silah ve mermiler hala varlığını sürdürecektir.
Silâh olsa ne fark edecek ki. Elektriğin olmadığı dünyada her şey durur
Ortaçağ silahları olmaz, mızrak ve kılıç gibi. Deccal'in kafasına sıkar geçeriz mesela
Umarm gelir
El kassam tugayları Ebu Ubeyde ile tanıştım
El Kassam Tugaylarını bu savaştan önce bilmiyor muydun?
Hayır