Çoğu olaya karşı duygusuz olmak normal mi?

Çoğu zaman karşı karşıya olduğum durumlar hakkında bir şey hissetmiyorum. Mesela yakın zamanda annemin eşi annemi tehdit etti kavga ettiler küfür etti ama öfkelenmem gerekirken ben bir şey hissetmiyorum. Hani olması gereken sinirlenmem vs ama yok yani aşırı tepkisizim bu yüzden sinirlenmiş gibi yapıyorum garip kaçmasın, annemi düşünmüyormuşum gibi olmasın diye. Buna benzer çoğu zaman tepkisiz ve hissizim böyle bu yüzden yapmacık tepkiler vermek zorunda bırakıyorum kendimi. Araştırdım duygusuzluk hastalığı varmış ama ben öyle değilim yani üzülüyorum, acı çekiyorum mutlu da oluyorum ama çoğu olayda bir şey hissetmiyorum. Babam riskli bir ameliyat olmıştu mesela yine bir endişe, korku, üzüntü hissetmedim. Ben çok küçükken annemler boşandı o zaman da bir şey hissetmemiştim gülerek gitmiştim mahkemeye (aslında etkilenmişim içe kapanma vs olmuş ama duygu hissetmiyordum) Yani bu gibi olaylar işte herhangi biri olsa üzüleceği ya da endişeleneceği şeyler ama ben hissizim. Bu normal mi bir sorun var mı sizce?
Çoğu olaya karşı duygusuz olmak normal mi?