Ağlamak zayıflık mıdır?

Değildir ayrıca cinsiyet fark etmez ağlamak sadece kadınlara özgü bir duygu durumu değildir. Aksine ben erkeklerin ağlamasını daha gerçekçi ve samimi buluyorum. Hemcinslerimin ağlaması için bir sebep yok çünkü çeşmeler hep gevşek maaşallah keza bende öyleyim. Velhasıl kelam ağlamak doğaldır insanidir efenim ağlamaktan çekinmeyin utanmayın korkmayın.
Zayıflık değildir, insan olduğunun göstergesidir. Hepimiz, insanız ve duygularımız var. Ağlamak duygusal bir durum olduğu için güçsüz görünüyoruz. Duygular ağır bastığı için, mantık ikinci plana düştüğü için zayıflık olarak algılanıyor.
Ağlamak zayıflık değil. Aksine güçlü insanlar yorulunca ağlar ve gözyaşlarını silip kaldığı yerden devam ederler!
Çok güçlü olunca yorulursun, arada küçük molalar lazım
Erkeklerin de duyguları var, insani bir duygu ağlamak
Çünkü O Mahluklar da İnsanlık duygusu Pek bulunmuyor Kalp Merhamet zayıf Ağlamak Önemlidir bi insan ağlıyorsa Hayatta Yara aldığında Yani üzüldüğünde Ağlar İçe atmak daha kötü içe atmaktansa Ağla rahatla Off Off Hayat gerçekten çok zor Hayat şartları Geçim İşte İmtihan her şey
Cevap
17Cevap
Duygularını ağlayarak belli edenlerdenim maalesef..
Gerçekten sevmediğim bir şey, kızınca ya da kavga esnasında hemen ağlayabiliyorum. Ama oldukça doğal. Her bünye olaylara aynı reaksiyonu veremiyor ve vücuttaki toksinleri bırakarak, ağlama eylemine başvuruyor.
Ağlamayan insanlar aksine daha güçsüz oluyor. Ağlamanın bile cimsiyyet olarak gruplaşması da gerçekten acı.
vucut mekanizmasi caresiz hissettiginde careyi aglamakta bulur bir vefat haberi aldiginda ihanete ugradiginda duzeltemeyecegi sorunlar karsisinda kendisini gucsuz hissedip aglar bunlar normal karsilanabilir ama ota b. ka aglayanlara zayif gozuyle baktigim dogru
Bihterin ağlaması ben 😂 zayıflık degilde ben de gozyaslarimin gorulmesini pek istemem
Bunu böyle algılayanlar daha zayıf olan insanlar bana göre.
Farklı şeylere başvuruyorlar intikam gibi...
Oysa ki acısını da, sinirini de, üzüntüsünü de kendi kendine yaşayan, ağlayarak dışa aktaran insanlar çok daha güçlü ve temiz...
Değildir kesinlikle. Gerçi biz erkeklerı Se kolay kolay ağlarken görmezsiniz.
Ağlayanın cocuk ya da zayıf ağlatanın kendısını güçlü sandıgı kısıler elbette var. Ağlamak bence zayıflık degıl caresızlık ya da bır sekılde deşarj olup arınma.
aglamak insani zayif olarak gostermez aksine rahatlatir biz insanogluyuz neden mutlu oldugumuzda insanlar gulmemezi garipsemiyor hic dusundunuz mu? cunku vcevremizdekiler hep iyi gunde yanimizdalar kotu gunde yoklar. Agladigimizi goren yok ve biz onlarin yaninda agladigimiz zaman bu onlarin garibine gidiyor. aslında guzel birseyi basarabiliyoruz icimiz kan aglarken gulmek gibiaglamak zayiflik degildir bence hatta insan piskolojisini rahatlatan en buyuk eylemdir.
Gönül yorulunca ter, gözden akar derler. Kötü yollara düşmek zayıflıktır. Ağlamak zayıflık değildir. Efendimiz s. a. v namazlarında ağlarmış. Bu onu zayıf mı gösterir? hayır. Nelere katlanmış mesela..
Zayıflık değildir.
Ama en basit bir şeyde ağlayan erkekte abartmış olur.
Ağlanacak halinde güler ise kişi o zaman zayıflık derim. İnsan her duygusunu yaşamalı olduğu gibi.
Valla zayıflık , güç neyse aldırmam, içimden geliyorsa hönkure hönkure ağlarim. Toplumun gereksiz önyargılari beni alakadar etmez.
Benim gözümde zayıflık değil gayet insani bir durum. Zayıflık olarak görenler de elbet bir gün kendileri de ağlayacaklar.
Erkekler için bunu düşünürler ama bu bir duygu aniden de gelebilir olaylara bağlı da
Ağlamak zayıflık değildir, bünyede birikmiş toksinleri atmak için ağlamak gerek.
Ağlamak zayıflık algısı yaratıyorsa maalesef benim duygularımın gözümden akıp gitmesi zayıflığı gösteriyorsa benim sevincim bile göz yaşım da mutluluğu sevinci ifade eder ama asla sahte gülüşleri sahte kahkahaları hazmedemem.
Zayiflik degil sadece duygulari uzun sure icinde tutmanin sonucu vucudun kendini rahatlatmak ve stresle basa cikmak ocin yaptigi bi sey.
Tipki gülmek gibi ağlamakta gayet normal karşılanmalı. Heleki ağlayan birine ağlama denmemeli. Bırakın ağlasın rahatlasın.
Zayıflık gibi bence çünkü herkes ağlar herkesin yaptığı şey normal basit bir şey ama bazı insanlar ağlamadan içinde yasarlar daha güçlü olurlar çok aglayanlar yapmacık geliyor
Bence çok güzel bir şey asla asla içinde böyle bir şey birikmiyor sonra ağlayamayın Ca hastalıklar çıkıyor
İçinizden ağlamak geliyorsa ağlayın, çünkü içinizdeki yükünüze ancak göz yaşları merhem olur kısa süreli de olsa
Insani olay neden zayıflık olsunki. Açıklama yapmaya halim yok affet😀
Ağlayan insanı sevmiyorum çünkü zaafım var
Aklın nerelerde acaba 🤣🤣 cinsiyet belirtmedim acaba neden
Ağlarken ayakta durup derdimi anlatırken
kendimi çok güçlü hissediyorum
gizlice ağlamak
hiç ağlamayacak kadar duygusuz olmak
Ben öyle düşünmüyorum bilakis ağlayana üzülüyor onun derdine ortak oluyorum.
abi yecuc mecuc nerde
Kırgızistan’da bir dağın içine hapsedildikleri söyleniyor
Yecüc ve Mecüc'ün tüm engelleri aşarak tepelerden ve dağ başından gelecekleri rivayet edilmektedir. Bazı kaynaklarda ise Yecüc ve Mecüc'ün duvar ile örüldüğü söylenmektedir. Kıyamet gününde ise duvarın yıkılarak bu varlıkların serbest kalacakları söylenmiştir.
ya gerçek değil se dede korkut hikayeleri gibi
Öyle olsa bende inanmazdım ama Kuran’da geçtiği için inanıyorum…
Kehf Suresi 93-98 Ayetleri; "Nihayet iki dağ arasına ulaştığında bunların ötesinde nerede ise hiçbir sözü anlamayan bir kavim buldu." " Dediler ki: "Ey Zülkarneyn! Bu memlekette Yecüc ve Mecüc bozgunculuk yapmaktadırlar.
o gün gelene kadar ölmüş oluruz biz
😄 öyle gibi, bellide olmaz bir bakarsın yarın çıkarlar😄
bilmiom abi her an her şey olabilir
Haklısın kardeşim öyle, sen yinede gözü açık ol, kendine iyi bak✌🏻
Ağlamak zayıflık değil bence. Her dakika ağlamak , sürekli ağlayarak ifade etmek zayıflık...
Cahil insanlar böyle düşünür... Ağlamak ruhun abdestidir.
Sürekli ağlamak, sulu gözlü olmak öyle gerçekten..
Yoksa ağlamak diye bir duygu yükü varsa, erkeği kadını olmaz..
Duygulara karşı önyargılı olanlar için zayıflık sayılır
Ben özellikle ağlayan duygusal erkekleri çok severim çünkü ağlamak kalbin katılaşmadığının en büyük göstergesidir. Ama bu demek değil ki ağlak bi erkek olsun. Herkesin yanında Aslan benim yanımda kedi olsun 😂
Çunkü oyle ogrettiler kucukken agladigimizda sarilip sarmalanip sefkat gosterdiler buyudugumuzde de bunu sormaya başladık hayat sacma bir döngü
Bende kimsenin önünde ağlayamam ailem dışında. İşte hep dayatılan bilinç altına sokulan saçma sapan şeyler
Evet böyle bir saçma algı var maalesef
Zayıflık değil kalp yumuşaklığı bence
Saçmalık bence bu dşüşünce
Hayır ağlamak zayıflık değildir kesinlikle.
Güçlü olan ağlamaz çünkü
Ne alaka
Bence ağlamak zayıflık değildir, ağlayan biri duygusal denektir, bence bu bir erkeği daha iyi yapar
Gönül yorgun düşünce, teri gözden akarmış diye şöyle bi özlü söz bırakıp görüşümü belli edeyim😎
Ağlamak, gülmek kadar doğal bir eylemdir..
Bence zayıflık olsa ağlamak bu kadar rahatlatmazdı
Ağlamak zayıflık değildir iyi geliyir bazenn
Ağlamak sağlığa faydalıdır
Savunmasız gözüküldüğü için
Agalmak zayıflık değildir🤗
Ağlayan insan merhametlidir
Hangi insanın gözünden baktığımızda bağlıdır..
Değildir
Degildir
Adami zayif gosterir ağlamak... ondandir
O güzel duyguyu tatmadıkları için
Hassaslık zayıflık mıdır
Aynen doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?