Bu fikri ortaya kim attı merak ediyorum... Sevindiğimizde gülebiliyorsak, üzüldüğümüzde de ağlamak kadar normali yok.

Görseli de hoş bulduğum için ve de paşa gönlüm istediği için koydum. Alakasız görsel diyeceklere selamlar))
Bu fikri ortaya kim attı merak ediyorum... Sevindiğimizde gülebiliyorsak, üzüldüğümüzde de ağlamak kadar normali yok.

Görseli de hoş bulduğum için ve de paşa gönlüm istediği için koydum. Alakasız görsel diyeceklere selamlar))
İnsan olan gözyaşı döker zaten. Bu gayet doğal. Her şeye ağlayarak tepki vermek güçsüzlük algısının oluşmasına neden oluyor. Bazı insanlar hassastır deyip geçmek varken onu da güçsüzlüğe yoruyorlar maalesef.
Haklısın...
Ağlamak içten gelen bir şeydir. Ağlamanın güçsüzlük olduğunu nitelendiren insanlar kendilerini robottan sayıyor olabilirler. İnsanın doğasında duyguları vardır ve bu duygular insana üzüntü, stres, mutluluk gibi şeyleri hissettirir. Bunun beraberinde gelen şeyler de doğaldır. Ağlamak bir arınma şeklidir aynı zamanda yararı vardır. Ağlamak bazen söylemek istediklerimizin dökülüş biçimidir. Dünyana gelirken bile her insan ağlar boş yapmasınlar o yüzden.
Hoş açıkladın))
Gülmek kadar ağlamak da normal bir durum. Güç ya da güçsüzlük simgesi olduğunu düşünmüyorum.
Olumlu ya da olumsuz tüm duyguları bir şekilde dışa vurmamız gerekiyor, bu bir ihtiyaç sonuçta.
Görsel açıklamasının tamamına katılıyorum aynı tepkileri gören biri olarak görseli beğendim güzel 😄 Ağlamak özellikle bizim toplumda erkeklerde güçsüzlük olarak görülüyor ama bizim de duygularımız var robot değiliz ki 🥺 Gülebiliyorsak ağlayabiliriz de keşke hiç kötü olay olmasa ağlamak zorunda kalmasak ama hayat işte..
3 senedir bir bitmediler duyarcılar😄 Topluca açıklama yapayım dedim.
Katılıyorum söylediklerine. Erkekler ağlamaz sil göz yaşınıı diye şarkıya ithafen de ağladıklarını gizliyor olabilirler😄 Oysaki gayet doğal bir durum, güçsüzde görmüyoruz ağlayan erkekleri açıkçası, ne güzel bir kalbi var derim ben.
Birazdan gelirler yine duyar kasmaya takma boş ver 😄
Ne güzel şarkıydı Sertap anlamız söylüyordu yanılmıyorsam 😄 Senin gibi düşünen pek kalmadı hadi ikide bi ağlasak tamam abartı olur ama bazen öyle duygusal anlar oluyor ki insanın gözü doluveriyor..
Hatırlamıyorum kimin söylediğini ben de😅
Evet, sürekli ağlamakta bahane gibi çözüm odaklı değil hiç. Fakat insanız duygularımızı ortaya atılan tabulaşmış cümleler için de gizlemek mantıksız olur...
Kesinlikle saklamamak lazım. Hep içimize atsak göz yaşı dökmesek çevremize dert yanmasak kendimizi yazık etmiş oluruz, yeri geldiği zaman ağlayacağız ki içinizi dökmüş olalım.
Katılıyorum, insanın sağlığı etkilenir hep içine içine ağlamaktan. Yeri gelince dışarıyı da ağlayalım ki hatalarını görebilsinler bizi üzenler. ✌🏻😄
Ah nerde onlarda o düşünce sormazlar bile neden ağladın diye 😂
Pembe gözlüklerimi gözümde unutmuşum, haklısın jdbd
Hayatın gerçekleri işte güzel düşünmemize izin vermiyor sjsj
Maalesef :/
Sağolasın 🙂
Rica ederim...
Cevap
16Cevap
Ağlamak güçsüzlük değildir.
Bu sürekli olmadığı müddetçe kötü algılanmaz..
Duygularını belli etmek ne zaman güçsüzlük oldu ki :(( Ağlamak bence güçsüzlük değildir
Aynen öyle...
Hayat tecrübesi olan her insan öyle olmadığını bilir bugün benim diyen kişi bile bazen dayanamadığı şeyler oluyor bu bünyenin bir tepkisi önemli olan hayatına çok fazla etkilenmeden devam edebilmek
Ağlamak ilaç gibi birsey yaa
Ama haklısın güçsüzlük olarak kabul ediyor toplum
Gizli sakli ağlamak daha iyi
Ağlamak güçsüzlük değil. Ota b*ka Ağlamak güçsüzlük.
Ayda en az bir iki kez ağlanmalıymış çok faydalıymış diyorlar
Ugghh ben ağlamaktan nefret ettikçe daha çok nefret ediyorum nefffreeeeett.
Resimdeki hatun fenaymis ama 😂 soruna gelecek olursam ben de maalesef biraz ahlak bir tipim
Toplum algısı ve ağlarken savunmasız oluyorsun belki o yüzden zayıflıktır
Güçsüzlük diyen biri bence saçmaliyor çünkü çok güzel bir şey
Ortaya atan hiç ağlayamayan biri olabilir bence de😄
Alakası bile olamaz.
Ağlamak insana iyi gelir
Evet zayıflığı gösteriyor
Bazen bunu artık yapmak zorunda kalıyorsun
Ağlamak güzel bir şey terapi gibi geliyor insana
Ağlayacak bir şey yok
normal bence zayiflik değil inceliktir ağlamak
Görseldeki kız güzelmiş 😃😃😃
Her şeye ağlamak güçsüzlük