Merhaba,
mültecileri sevmeyenlere sorum, neden sevmezsiniz?
mültecileri sevmeyenlere sorum, neden sevmezsiniz?
Kendi ülkemde onların benden daha çok hakkı olduğu için. Benim garibanım aç uyurken onlara kiii başı ayda 3 bin para verildiği erzak yakıt yardımı yapıldığı için. Benim gençlerim arabaya hasretken onlar vergisiz araba alıp binebildikleri için. Gençlerimi öldürdükleri kızlara tecavüz edip öldürdükleri için. Benim kardeşim çocuğum ablam komşum parkta rahat oturamadığı için.
Birçok sebep var abla :(
Ucuza çalıştıkları için milletin işini ellerinden almaları, milletin görmediği yardımları devletten almaları, mülteci olarak gelmelerine rağmen içlerinde bulunan rahatlık, umursamazlık, rahat durmayıp insanları rahatsız etmeleri (Türklerden yapan da var tabii ki ama bir mülteci bunu yapınca doğal olarak daha çok göze batıyor), kendi kültürlerini burada uygulama çabaları (çok eşlilik vs. ) gibi nedenler sıralanabilir.
çocuklar ve kadınlar için diyecek lafım yok ama genç dip diri insanların memleketlerini bırakıp kaçmaları bu gün en değerli şeyin olan ülkeni satan burada ne yapmaz
Cevap
13Cevap
Multecilere lafim yok bu dunya hepimizin. Ben ulkenin yonetim sekline karsiyim. Bunlarin belirli oranda belirli kesimlere yerlestirlmesi lazimdi. Ama yapilan sey tamamen ulkenin cehalet seviyssini arttirmak ekonomisini cokertip. Tum gucu elinde tutup. dikdatorluk kurma hayali. Yarin hukumet kaybederse ve bu multecilere yeni gelen iktidar sizi ulkeden aticak deyip silahlandirilirsa kacinilmaz bi ic savas kapida. Boyle seymi olur deme sakin. 15 temmuzda bir cok kisiye keles dagitildi ayni gece.
Şöyle düşünmek lazım aynı şekilde Avrupa'ya giden bizlerde mülteci değilmiyiz Avrupalının ne kadar pis işi varsa bizimkiler yapmıyor mu. İşte mukteciler de öyle onlar giderse sanayi de orada burada kim çalışacak bizim gençler iş beğenmiyor
Hayır, yurtdışında yaşayan Türkler mülteci değil. Orada bulunan Türkler bir mağdur olarak ya da zorla Almanya, Danimarka, Fransa gibi ülkelere girmediler. Aksine bu ülkeler yeterli iş gücüne sahip olmadığı için Türkleri çalışmaya davet etti. Elmayla armutu karıştırmayalım.
@KızlarSoğuyor Evet bu dogru dedim zamaninda isci arandigi icin gitmisti, almanlara yardimci olmslardi ve hizli entegre olan insanlariz hizli sekilde yüksek okullara gidip almanyada cok is acti türkler. Saygimizdada kusur etmiyoruz ortama ayak uyduruyoruz.
Onların yüzünden kendi ülkemizde mülteci konumuna düştük.
Kabahat onların da değil onları bu ülkeye alıp yerleştirip kendi vatandaşını hiçe sayıp onları doyurup besleyenlerindir. Hakkım Helal değil. İki elim yakalarında olacak.
Mültecilerle puroblemim yok ben ne zaman başka ülkelere gidebildim, onlar da benim ülkeme gelebilirler.
Sevmiyorum fakat bu zarar görmelerine göz yummam anlamına gelmiyor tabikii...
sanırım kültür farkı var aramızda ayni şeyleri düşenmeiyoruz onlarla
Ben insan seviyorum mülteciler insanlıktan çıkmış oldukları için sevmiyorum
Sevmemek için milyon tane sebep var. Sapkın sapkın video çekmeleri. En geçerli sebep
Kendi ülkemde benden daha iyi haklara sahip oldukları için.
İnsanların mültecilerle sorunlarının olduğunu sanmıyorum. Onlara yardımcı olmak hepimizin insanlık vazifesi. Sorun onlara verilen haklar ile kendi insanımızın mağdur edilmesi.
Yerli kaldıkları için.
Misafir olarak geldiler, ülkeyi ele geçirdiler
Çünkü vatan haini onlar
sevmediğim için sevmem :)
Sevilecek bir yanları yok
ülkesi için ölümü göze alamayan insan değildir
Esmer oldukları için
Nesini severim
seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?