AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Ben dışardan gördüğüm kadarıyla bu mümkün ama net bişey diyemem yinede.
Ah saol.
bunu hala tartışıyo düşünüyo olmak bile saçma. şaşırdım bir an görünce. sen ne kadar temizsinki o kadar temiz birini arıyorsun diye sorarlar adama.
İki ihtimal var.
Bakire degilse huysuz da degildir.
Ama bakireyse. Azgin bakiredir. Huysuz, her seye bagiran kizan. Gecimsiz bir tip. Genelde boyleleri evde kaliyor.
Rahibeyse eyvallah, hangi kilisede diye sorarım? Ama çalışan bir bayan, geziyor işte, takılıyor, okuyor gibi cevaplar verirseniz bende suratınıza cevabı yapıştırıeım gençler. Hadi eyvallah 🙌
15 yaşında bakire olmayan da var...50 yaşında bakire olanda...
Oyle bı soru sormuşsun kı ne bılelım tek tek bakalım mı o yastakılere topluma ne ayrıca her bırey kendıneden mesuldür 35 yasına gelmıs kım ne karışır bakıre vasrsa da o yasta helal olsun onca kafalar bakıre olmalı.
Sevişen kadına kadınlar bile kötü gözle bakıyor. Bu nasıl bir kafa arkadaş?
Banamı dedınız sanırım yorumu dıkkatlı okumadınız bana dedıysenız eger, ben bısey demedım yapana herkes kendınden mesuldür dedım kımse karışamaz kalkıpta cocouk yasta yapanlara kızarız o ayrı dava.
Toplum herşey diyebilir. Önemli olan bir bayanın hangi nedenden dolayı bakire kalması. Kimi özel tercihim felan diyo. Hep fasafiso. Cinsellik, sevmek sevimek ihtiyaçtır. Malesef bende halen Bakireyim, 39 yaşındayım ve keşke böyle olmasaydı diyorum...
Ahh Ahh bende 34 üm ve aynen...
Bakire olup olmamasını bilemem ama toplum çok gerikafalı onu biliyorum. Hemen damgalamayı çok seviyorlar günahını alıyorlar belki de.
30 yasında bakıre olan bırını tanıyorum 35 ındede bakıre olma ıhtımalı olan ınsanlar var sasırmam
bunun yüzdesi olmaz cınım.. hiç evlenmemişse o yaşa kadar ya hastadır ya da gecelik ilişkileri seviyordur ya da evde kalmıştır... toplumun geneline yayılmış bir durum olsa yüzdeye vururuz da bu çok istisnai bir durum.
kişiden kişiye değişir yaaa tanımadan bişe diyemeyik :D
her boka "günah" demekten ve tabi eğer inancınız gereği inanıyorsanız, günaha sevaba karar veremeyeceğiniz gibi o şekilde sıfatlandıramayacağınızı ne zaman öğreneceksiniz kardeşim siz? şu halinize bakmadan tutar ateiste deiste bilmem neye kelime yaparsınız, büyüyün biraz aklınızı kullanmayı öğrenin
:d biz aklimizi kullanioruzki zaten. sizin gibi cukumuzu ya da kutumuzu değil
belli belli, o sebepten şu yazdıklarının elinden veya ağzından gelmediği belli, hatta bu beyin süzgecinden bile geçememiş ki geçemiyo, bünye müsade etmiyo, tahminen metabolizman da yavaş çalışıyo senin, idrak ettiğin gibi hazmetmen de zor öyle sanıyorum, -1 içinde eyvallah,
bakire olma olasılığı yüksek sonuçta. azgın değilse ve başka şekilde tatmin oluyorsa bir erkeğe ihtiyaç duymaz haliyle bakire olabilir.
normaldir ama çokta değil
ben evlenmeden ılıskıye gırıomudur kızmıdır deılmıdır demek ıstemıstım:S
sonucta 35 yas. onunda ısteklerı var. ama bunu dızgınleyemzmı. ustelık dınınede sözde cok düşkün
Neden olmasın? Nefsini tutana HELAL olsun derim inanırım ama o yaşa kadar evlenseymiş iyiymiş bee... :/
Evlenecek olan bunu duyarsa 35 yaş ve bakire, sevincinden takla atar bu yaşta şimdiye kadar kimseyle işi olmamış der. ama kime ne onu iyi düşünmek lazim
alıcısı yoksa bakire olabilir bu 1
cinselligi sevmiyor, veya bakire kalmak istiyor bile olsa mutlak ve mutlak cinsellik yasamistir. Seks yapmamıstır sevismistir ellesmistir kanımca. Bunları da yapmadıysa gidip rahibe olsun menepoza girmeden
Şahsi kanaatim o yaşta biri bakire olmamalı.
Tahminim ise Türkiye'de 35 yaşında olup da hiç evlenmemiş hatunların % 60' ı bakiredir.
hayırdır ne sebeple bakıre olmamalı. ortalık malımı olsun
neden olmasın herkes meraklı değil nefis meselesi
İnşallah canim benim
Bakire olması mümkün değil bence
ama neden
30 40 yasında bekar birinin bakire olması mantıklı geliyor mu sana
Nasıl yani bu günaha girer? :)) Dante olmuş kadın Dante!
Yüzde ondur herhalde. O yaşa kadar kimse bakire kalmaz :D
Toplumumuz neden 35 yaşındaki bir kadının zarıyla ilgileniyor?
dıosun kı yasını basını almıs artık. o* olabılır sıkıtı deıl?
Olabilir neden olmasin belli bir yaşa gelen illa ilişkiye girecek diye bişey yok
o toplumun bireyi olaraktan %50 diyorummm..
:)) kertmedın yani?
yoo kerttim ama kerttireni kerterim ama kişi kerttirmedikten sonra nasıl kertelim.. beyin bedava dimi.. dfsfsdfd
:D kahkaha attım bee
görmedim bir daha at.. ~_~
:/// ne bee :) komık deıl bu
espiri yapmadım ki.. sen her yazılanı espiri olarak anlıyorsun yani.. ilahi sennnnn..
bıdaha at deyınce ;) ne bıleyım neyse sen burada aşagılamaya gelmıssın belli. git baska yerde otlan..
aşağılandığını mı hissettin yani.. oysaki öyle bir amacımda yoktu.. sen de burayı mera sandın sanırım.. otlan falan filan.. ~_~ neyse çobanlık yapamayacağım..
sanane banane sana göre günahsa sana göre gunah başkaları hakkında boşver sen günaha girme bu tür şeyler yazarak kul hakkı çok ciddi bir konudur bilirsin sen
sen ıyı mısın? konu acıorum kımın dedıkodusu varki de kul hakkı olsun?
evet iyiym
(35 yasındaki kadın bakıre olabılır mi ama ınsan nasıl olurda bu gunaha gırer)
sen tüm 35 yaşındaki bekar bayanların cinselliklerine takmışsın sana göre bakire olamma ihtimalleri yüksek öyle ya kötü kadın... bence benim fikrim bu
türünün son örneği olabilir. ;)
bence boyle ınsanlar kalmamıs dencek kadar nadir.
pandaları düşün ;)
halen günah mi diyorsunuz memleket de kız kalmadı. Uyu türkiyemmm
Ne saçma sorular soruyonuz la. Biz cükünüz kaç cm diyozmu
hersey olabilir.. kisiye ve cevresine bagli
:S:S çok üzülüorm neden dokunulmamıs kızlarımız yok
cevre faktoru.. bir insan dogdugundan beri bir odada buyuse gikini cikarmaz.. cunku cahildir ne yapmasi gerektigini bilmez.. ama her detayi ogrenerek buyuyunce ve cevresinde olan biteni gorunce yanlis dogru farketmeyip onemsemeyip kapilip giderr.. ilerde senin o dokunulmamis dedigin kizlara oyle sey olurmu diyip kiz istemesede olmali dicekler.
:// kım dogru yapıo bılmıorm kı herseyı tadan mı asla dokunulmayanmı
ee simdi sen bile bunu soruyosan. sordugunun ne anlami kaldi ki.. tamm anladim seni takiliorum da.. ya gercek şu ki dinimize gore ne yapilmasi gerekiyosa onu yapmak lazim. bu yani
blıorm ki
ee o zamn fazla soze gerek yok. zor ama... iste
var tanıdığım bir kaç tane ama olmama olasılığı /95.5 tir diyorum
sosyal evler hariç hiç ilişkiye girmedim. 38 yaşım. kızlarında olmaması normaldir. herşey güven meselesi
Var biliyorum benim çevremde bile olduğunu göre bir sürü insan vardır böyle
nerden biliyon canım
bir nedenden dolayı hastaneye gitmiştik orda öğrendim yaşıda 37 kadının
noldu bir akrabanla arasını yapıp evlendirecek misin? Bakire olma olasılığı çok yüksek ama ufak tefek sevişme yapmış olabilir belki.
:D ot beyınlısın belli.
yürü git şimdi
adam akıllı cevap verdik niye hakaret ettin şimdi şimdi bir hakaret etmeye başlarsam kötü olur ha.
olum zarımı seviyorsunuz bizi mi ya. napıcan zarı? içini sevin kadının kalbini sevin. gülüşünü sevin...
İçine kummu doldursun , milletin vajinasıyla kafayımı buldun, anlamak mümkün değil se anlama sen.
Kum doldurursa mutlu mu oluyon, soruna yorum yaptık begenmemişsin bide :)
Görenlere sorsana nasıl görmüşler :))
Örümcek kafalısın anladık :) ama neden belli ediyorsun bari. küçük yobaz seni.
:d sende yollusun anladik bildiğin kaşarsin taamammmmmm canmmmm
Haha küçük yobaz :D çok zavallısın.
İstediğini yazabilirsin şimdi. Aynı seviyede değiliz. Adios cahil
% 51 ihtimal olmasını umuyorum.
ummadık taş baş yarar:P
la hangi ülkede yaşıyonuz sizzzz.
35 yaşına gelmiş kadının gençliği zamanında ortalık böyle rezil değildiii amk.
o zamanları atlatmıştır. sonra da yapmamıştır.
hepsi değildir ama ; oran burdaki ergenlerin tahminlerinden çok fazladır
:D konusmalara bak tam bır ergenlıgını atlatamamıs yetıskın vakası
yav hee
Arkadasim iliskiye giriyor ki bakire degil. Onun haricinde evde kalmjs vah vah derler:)
Bakire olma olasılığı %50 :))
:)) saolasin yorum icin
rica ederim, ne demek:D
Olabilir neden olmasın ama pek az rastlanır.
Ne yazikki
taksim-beyoğlu-şişli ya da istanbuldaysa Bakıre olmama olasılığı %40
%60 escord olmustur...
20lilerden daha fazladır olasılığı bence
Tabiki
bozuluyoruz dejenere oluyoruz ve kendimize dur demiyoruz :(
çok çirkin eline yüzüne bakılmaz 120 kilo felan bişeyse belki bakire olabilir :D
olabilir herkes veriyo diye bişi yok bu sitede vermeyenlerin %30 u en az 1 kez verdim diyo bakma sen buraya
kendimi 35 yaşında ve bakir olarak düşünemiyorum.
bir bayanıda bakire olarak düşünemiyorum evlen veya evlenme.
çok düşüktür olasılığı
Anladm bayim
Herkesin ihtiyaçları var çünkü
bilemem görmem lazım hatunu kendini belli eder zaten evde başbaşa kalsak hemen anlarım ben : ))
Onun günah olduğunu sen düşünüyorsun. Günah olduğunu düşünmeyen birisi için gayet normal.
Genç nesile göre oldukça yüksek bir olasılıktir.
bende boyle dusunuyorumm..
Bakiredir veya değildir, ne beni ne de başkasını ilgilendirir diyorum.
olabilir bakire tabi de umarum değildir yani 35 ine gelip de hala kocaya mı saklıyomuş kendini pehh
Vaaay yollumuz gelmis
ağzına sağlık benim gibi yaş atmış iş bitmiş peh doğrusun bakişreymişç... mal gibi yim kız eli tumadım diye yanıyorum. tapıyorum vallahi tapıyorum.
ooo laf sokmuş helaaaal.
Kadının sevişmesini günahkar olarak niteleyen bir zihniyet halen var.
bu zihniyete göe zaten kadın diye bir şey yokki. kadın mal. kadın erkeğin malı. kişiliği yok. erkeğe hizmet için çocuğa analık için var. söz dinlemek için var. düşünmek için değil. kendi değersiz çünkü bu hayat onun için değil. gerçekten anlamıyorum. kimse orospuluk yap demiyor. kötülük yap demiyo. ama yaşa. be bu kadar mı siliksin.
Matematiksel hesaplamamı bekliyorsun bizden ne garipsiniz.
Bir şey zoruna gittiğinde verilen klasik tepki.
Evet garipsin :)
nefsine sahip çıkıyosa kalabilir
Ama herkes nefsine yenik düşüyor nedennnn
Değildir o yaşa kadar imkansız
pekı sence bu normalmi
ben normal karsılayamıyorum da
Bilmem ki normal derken evlenmeden yapmasa iyi ama kimse duramaz o zamana kadar
Yani 35 yaşına kadar hayatın en keyifli eğlencesini yaşamış olması sende neden hayal kırıklığı yarattı bilemiyorum ama yani o yaşa kadar bakire kalmak bana göre boşa gitmiş vakit. Yani bir defa geliyoruz hayata ve bişeyler yaşıyoruz bir şekilde.
bye bye
daha tartışmadan bye bye diyorsan bitmişin sen.
Çok düşüktür , ama var 40 Yaşında olan da var
teşekkür edermmmmmmmmm
gayet normal olabilir fakat bunu hal ve hareketlerinden bile anlayabilirsin muhafazakar bir aileden ise büyük ihtimalle kızdır
Muhafazakar bir ailenin kizinin bir halt yediğini gördüktensonra buraya bu konuyu acmistmmmmm
kesin birşeyler yaptığına eminmisin yoksa birindenmi duydun yaptığına nasıl şahit oldun?
Belli olmaz belki evlenmeden cinselliğe karşıdır ama zor en azından karşıdaki kişinin buna inanması zor