Olasılık desen düşük yüzde veririm o yüzden hiç girmeyeyim.
Yani o da toplumdaki insan kalitesine göre.
Ama tabi özelliklere bakmak lazım.
İdealist biri mi mesela. İdealistse yüzde çok artar, tavan yapar. %95 bile veririm ben şahsen. Çünkü onlar ideali bekler. Önüne gelenle düşüp kalkmaz zannımca.
Ama eğlenceye düşkünse, kafa pek çalışmıyorsa, irade zayıfsa (mesela sigara içiyorsa) hele hele alkol kullanıyorsa (sarhoştuk bahanesine sığınabilecekse) yaş da 35 e gelmişse oran yerlerdedir zannımca.
Her insanı o insanın hareketlerine göre değerlendirmek lazım aslında. Bunlar genel geçer kurallarıdır.96 Yorumla
Soran+1 yılOrnek alsinlar senin YAZDIKLARInI sitedekiler. bravo vallahi:)
Soran+1 yılzaten baksana herkes yazdıgından kurdugu cumlesıden fılan kendını bellı etmıs.
- +1 yıl
Ben 34 yaşındayım hiç evlenmedim cinsellik yaşamadım öpüşmeyi bile bilmem ama bunu 28 sonra yapmak bir sürü cinsel sorun yaşamamıza neden olacak biliyorum.. Ve bu yaştan sonra bunu yaşamak hiç kolay olmayacak.. Ağrılar, acılar, sorunlar... Bunların hepsini yaşar 28 e kadar cinsellik yaşamamış bir kız...
- +1 yıl
@Cortexiphan84 Ben tavsiye verecek konumda değilim belki ama bu durumu toplum içinde ya da özel olarak da kimseye özellikle de sorulmamışken söylemeyin derim. Yani kendini katarak yorum bile yapılmamalı bence bu konuya çünkü ülkenin hali belki. Kavramlar üzerinden yürümek daha doğru "bence". Yoksa bu ülke insanlarının kafasında (geçmişteki deneyimlerinden edindiği tecrübe sebebi ile) "bir sıkıntı var heralde" şeklinde anlaşılır..
En İyi Cevaplar
+1 yılYani şöyle düşünmek lazım aslında. Günümüzde 35 yaşındaki bir insan 1979 doğumlu olur. O dönemlerde yetiştirilme tarzı çok daha farklıydı. Aileler çocuklarıyla daha çok ilgilenirlerdi... vs. Bu sebeple daha tutucu bir insan olduğunu düşünebilir ve "Bakire Olabilir" olasılığına yüksek ihtimal verebiliriz. Modernleşen (!) günümüz kadınlarının, cinsel ilişki-bekaret konusunda çok daha rahat davrandıklarını düşünüyorum. Şöyle 10 yıl sonra falan sanırım bu konu hiç sorun teşkil etmeyecek Türk toplumunda da...
21 Yorumla
Soran+1 yılİste ben buna sasiriorum. ne zaman bu kadar gevseklestik. ne zaman hatalar doğru kabul edilir hatta saygi duyulur oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani 35 yaşında kadın hiç birine ciddi anlamda bağlanamadı sevemedi ve evlenmemeyi tercih etti diye cinsellik yaşamamak mı zorunda?
Evlenemedi ise bakiredir, evlenmedi ise değildir. Ben bunu düşünürdüm. Ve bizim ülkemizde 35 ve bekar bir kadınsan büyük ihtimal evlenememişsindir.43 Yorumla
Soran+1 yıldolayısıylada bakiredir. amaaaaaaaan evlenemıom zaten dıe depresyoa gırıp bosvermes hayatı dini kuralları ve bırıyle yatabılır mi diosun
- +1 yıl
Herkes o kadar dindar değil ki. Din insanın nabzına göre yaşanıyor. Kimi her şey kalpte biter der, kimi 10 kuraldan 3üne uyar, kimi beşine kimi dokuzuna... Evlenemeyen insan hiç kimseye dokunamayacak diye bir şey yok bence. Evlilik çok ama çok ciddi bir olaydır. Serbest seks için vize falan değildir. Adam ya da kadın sırf seks için evleniyorsa maldır zaten net. Kafan uyuşamıyorsa bekar kalman doğal, ama bu ille de hormonlara ket vurmak demek değil.
- +1 yıl
beynini kullanan birisini buldum :)
Küçük teyzem, onun kuzeni ve köy tarafına gittiğimde bir çok o yaştaki bekar. Yok değil. Üniversitede öğrenciykende tanıdığım olmuştu. O yaşlarda bakir erkek de var.
Kimin ne nasıl olduğunu bilemezsiniz. Hiç tahmin edilmeyen insanlar bazı şeyleri yapıyor ya da yapmıyor olabilir.11 Yorumla
Soran+1 yılevet bende senın gıbı dusunuorm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Olabilir tabiki kadın kendini evleneceği kişiye saklıyorsa bu mumkundur. Sonuçta muhafazakar bir ülkede yaşıyoruz ve bakire olmayan kadınlara bakılan göz ortada ooo olm açık kapıymıs l*n falan gibi kelimeler dolanır erkekler arasında. Birde topumun uyguladıgı baskı ve bazı kadınların bakire kalamazsam evlenemem düşünce yapısıyla birleşince ortalıkta 35 yasında bakire kadınlar dolanabiliyor. Bakirelik kotu bir sey değildir bence kendini bu b. ktan toplum sartlarında koruyabilen kadın sevilesi kadındır...
11 Yorumla
Soran+1 yılyoo bede bakıre olunmalı kalınmalı mumkunse öpüşmeyin de gözuyle bakıom zate
Gizli Üye(36-45)+1 yıl31 dim 32 ye girdim.. Her anlamda bakireyim ve 15-16 sında aşığım yok güveniyorum diye mıylayan ve p. posuna tekme yediğinde burada ağlaşan kızlardan iyiyim.. Zina ateşine düşmemeyi seçtim..
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşım da açık bu arada. . Üniversite mezunuyum ve gazeteciyim.. Genel kültürüm ister mutfak isterse silahlar olsun çok iyidir... Kısacası; baba olabilecek bir adam göremediğimden, evlilik öncesi ilişkiye de karşı olduğumdan tamamen öz tercihimle bakire kaldım.
Soran+1 yılBence boyle kal seni seviyoruz
Cevap sahibi+1 yılBeni siz var ettiniz derdim de..:)))
- +1 yıl
siz birbirinize mi yürüyonuz? :D
- +1 yıl
Sizin gibileri var mı? :)
Cevap sahibi+1 yılUmarım vardır..:) Çünkü, ah almış bir erkekle de olmak istemiyorum. Bu zamanda zor ama ben kalabildiysem erkek versiyonum da temiz kalmış olabilir..
+1 yılErkeğin elinin kiri, kadının boğaza geçirin ipi. Var mı böyle adalet? Kesin ikisininde boynunu demiş şair.
2 sefer düştüm bu günah çukuruna, bayağıdır kendimi muhafaza ediyorum. Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın.11 Yorumla
Soran+1 yılumarm kendını temızlersın
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş yükseldikçe bakire olasılığı da düşüyordur.
İlk okul %99.5 tir
Orta Okul %85-95
Lise %80-85
Üniversite %55-70
Zaten bundan sonra insan evleniyordur yani. Ünivrsit sonrası % 35-40'tır sanırım.
Bunlar tahmini rakamlardır.
Bilimsel verilere bakman lazım.11 Yorumla
Soran+1 yılsaol abi
insan psikolojisi ve sağlığı için en uygun olanı 18-25 yaş arası cinsel ilişkide bulunmakmış. Sonrası anormal bir durum olarak nitelendiriliyormuş psikolog bir aile dostumuz söylemişti ne kadar doğru bilemem.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:/ anladmm
çevresine göre değişir aslında muhafazakar bir çevre var ise bakire olma şansı çok yüksek tabi olamayabilir de
diğer bir çevre eğer sosyete bir çevreyse 18-19 yaşında çoktan vermiştir
tabi bunlar sadece varsayım belki de tam tersi de olabilir.18 Yorumla
Soran+1 yılacı
Soran+1 yılguzel tamlamaydı
Soran+1 yılhayat guzelde şu ALLAH ı dılınden dusurmeyen kesımlerınde evlenmedıgı kısılerle oturup seks mex konusştugunu yasadıgını gördum ya sarsıldm bitti insanlar güzel değil yani. hayat guzelde
Soran+1 yılhıc gerek yok kendını sana aıt olmayan adamın kucagına atmanın hıc geregı yok. ay cok gerildim aglayasım geldi cok cırkın ya. konusamıycam :S iyi geceler cok saol guzel yorumlarn ıcın
başkasını yargılama hakkını kendinde nasıl görüyorsun? sen o kadının ne yaşadığını, ne hissettiğini biliyor musun? onun deneyimlerini deneyimledin mi? evet toplumumuz çok hoşgürüsüz. bu yüzden çoğu kadın bu hayatı kendine zindan edip öyle yaşıyor. çevrende atıp tutan büyüklerin evlenmiş. hergün canı istediği kadar *** yiyor. o kadın evlenememiş? senin keyfin gül hatırın için kuruyup gitsin mi? yani yaşamamıştır büyük ihtimalle ama yazık. yaşamak isterdi eminim...
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bakire olma olasılığı % 10'dur..
Ama 35 yaşında bakire olan kişinin pisikolojik veya fiziksel problemlerinin olma ihtimali de % 100'dür..
Normal ve her yönden sağlıklı bir insanın 35 yaşına kadar bakire kalması mümkün değil..
Çok namusluysa kör şaşı demeden birini bulur evlenir, yine de açlığını bir şekilde doyurur.. Yani bakire kalamaz..16 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sana. Ya pisikolojik ya da fiziksel sebepleri vardır kesin. Inançla ilgili değildir. Ne kadar dindar olursan ol. Belli bir yaştan sonra "normâl" bir insan cinselliği yaşamak ister. Yaşayamayınca duygularını bastırır veya o eksikliği farklı doldurur (kendine ve belkide çevresine bir türlü zarar vererek). Kendi tecrübelerimden yola çıkarak bunu söyleyebilirim.
- +1 yıl
@poison_78 Teşekkür ederim..
Bu arada "kendi tecrübelerim" derken, umarım bedensel veya pisikolojik sorunların yoktur..
Kimsenin bu tür durumlarla karşılaşmasını istemem..
Dünyaya gelen her insan, hem mutlu bir hayat, hem de mutlu bir cinsel hayat yaşamayı hak ediyor bence. - +1 yıl
@poison_78 inşallah en kısa zamanda tüm sorunlarını geride bırakıp mutlu bir yuva kurarsın. :)
Bakire neydi herkes herkesin altına yatar olmuş bu gün bir üniye gidsen her taraf günübirlik kızlarla dolu akşam tanış sabah hadi bay bay kusura bakmayın ama bu sizin sucunuz kızlar köşe başlarında göğüslerini patlatırcasına sıkan kıyafetler mini etekler siz kendizi cinsel obje olarak görürseniz erkeklerde sizi cinsel obje olarak görür ve kullanır bir köşeye atar Soruna gelince tabiki kalmıştır aşagıda arkadaşında demesi gibi bu günlerde 35 yasındakı evlenmemış bır kadının bakıre olma olasılıgı 20 yasındakı kadından cok cok ve cok daha fazladır..
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D bana ne patlion senin yaranmi var anandan bacindan ya da hatunjndan bakimm he?
+1 yılKişinin karakterine göre değişir. Kimi için o kavramın hiç bir önemi yoktur. Lise dönemlerinde aldığım zevke bakarım zihniyetiyle başlayıp elden ele gezerler.
Kimi için namus çok önemlidir ki olması gereken budur.11 Yorumla
Soran+1 yılcok genıs ınsanlar var zar onemlı deıl dıe burada ötuyor... evlennce karısına sen bana bakıre mı geldın l*n dıe kavgada lafıda ıyı sokuyolar ama :)
+1 yılOlabilir canım kimse için bişey diyemem. Bakire ise helal derim bu zamanda. Hiç dokunulmadıysa diğer türlü süde var. Bakire ama arkadan iş görmüştür. Ağızla halletmiştir buna da bakire denir mi denir ama nasıl bakire :))
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmem saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeyzem 38 yaşında evlendi o kadar güzel ki en fazla 25 dersin hiç sevgilisi bile olmadı ama bence teyzem nadir insanlardan kendim bile 35 yaşına kadar dayanabilir miyim bilmiyorum ihtiyaç bu
32 Yorumla
Soran+1 yılhıkaye onlar
Soran+1 yılnadıde ınsa deıldır bence. sen blmıondur yedıgı haltları
+1 yılGayet normal, olabilir. Gördüm duydum. Var öyle kızlar.
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederm çorlu
- +1 yıl
est.
Kendi düşünceme göre kimin namuslu kimin namussuz oldugunu inan sadece Allah bilir. 7/24 kimsenin yaninda degiliz bir kimsenin gecmis hayatini kameradan video gibi izleyemeyiz. Acik acik sor, karsindakine. Cevabin dogru mu yanlis mi oldugunu yine sadece Allah bilir. Hayat insani sasirtir gaddar dedigin insanin yunusacik kalbi vardir, namus konusundada oyle. Hayat insani her zaman sasirtir.
00 YorumlaHer insan aynı olmadığı için bir %' de verilemez. Her kadın gevşek olsa %90 değildir derdim. Her kız sağlam olsa %90 bakiredir derdim. Görmek, tanımak gerek..
13 Yorumla
Soran+1 yılAkli basinda konuşan bir sen ciktin helal vallahi
Soran+1 yılest:))
bu tamamen inanç meselesi inançlı biriyse bakire olma olasılığı yüksektir. değilse zaten 35 yaşına kadar beklemesinin hiçbir mantıgı yok
22 Yorumla
Soran+1 yılsözde cok ınanclı bırının bı hatasını gordum ben ama:)
Bakire olunca madalya mı veriyorlar?
Ne zarmış yahu, Sezar bu kadar tartışılmadı, çağlar boyunca, bir zar tartışmasıdır gidiyor.
Zara harcanan bu enerjiden alternatif enerji üretilse, ülkemizde, "elektrik alamama" diye bir sorun kalmaz.
Valla bak... :D10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,5b cevap paylaştı. 50 yaşında olup bakire olan bir sürü kız var. bunda şaşılacak bir şey yok.. İlla her kes bakireliğini kaybadecek diye bir kural yok.. Tercih meslesi bunlar..
20 Yorumlavar ki 35 yaşında bakire olanlar, günahı sevabı bilenler vardır yani sonuçta
22 Yorumla
Soran+1 yılumarm...
Yani tabiki olabilir ama zor o yasa kadar illaki bir erkekle birlikte olmustr olmadiysa helal olsun ama bir an once tatsin o duyguyu saliversin :)
12 Yorumla
Soran+1 yılçok yalnıs konusuosunuz. ne munasebet o zevkı tatsın. ?
valla 35 yaş için bakire olabilir derim ben..
ama şu an 22 yaşındaki bir kız için aynı rahatlıkla bakire olacağını diyemem21 Yorumla
Soran+1 yılNe yazkkkkiiii
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 29 um hala bakireyim çevremde böyle bir sürü insan var neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaşlar.
42 Yorumla
Soran+1 yılanlatamiorum galiba? Soru bu değil. Kimseyle opusmemis sevismemis olmakta lazm... her halti yeyip bakire kalmislik değil
Cevap sahibi+1 yılNereden biliyorsun bunları yaptığımı.
+1 yıl%98 bakire değil.
Ayrıca o* bakire olmayana denmez, hergun baskasının kucağında gezen ya da para için bedenini satana değil. Orospuluk beyindedir ayrıca.613 Yorumla- +1 yıl
Valla canım benim verip vermediğim kimseyi değil sadece beni ilgilendirir.
Şu an ettiğin hakaretin bilişim suçu olduğunun farkındasındır umarım. Benimde hukukcu olduğumu bilmeni isterim :))
O değilde orospudan korkulmaz, cahilden korkulur.
35 yaşında hala bakire olan bir insanın hormonlarında bir sorun vardır ayrıca, ha bu arada bekaret diye birsey yok biliyormuydun cahil? Senin o namus dediğin zar; adet olmadan once kız cocuklarının mikrop kapmaması iltihap kapmaması icin koruma kalkanı gibi birşey, cunku adet gormemis cocuklar mikroplara daha açıktır, o zarda onları korur :)))
Senin dusundugun gibi aman namus aman bekaret değil, bu toplum uydurmasıdır. Bir tek turkiyede var ayrıca, ilginçtir ki tecavuz, ensest ilişki, taciz, sapıklık, namussuzlukta en çok turkiyede var.
İroniye bak kız cahil :))
Unutma ha bilişim suçu ;) - +1 yıl
ya soru neden soruyorsun kı ıtıraf et sadece 35 yasındayım ve bu yasıma kadar önüme gelene verdim desene de milletin namusuna laf atıyossun allahın trollü...
- +1 yıl
onu bunu boşver sen avukat hanım ismin ne bilmem ama ço olgun yaklaşmışsın tskrrler.
- +1 yıl
o kadar yazmışsın ama soruyu soran cismin anlayacağını zannetmiyorum.
- +1 yıl
@bibuçukiskender aa oyle deme, zehir gibi zekası var yazdıklarından belli :) bunuda anlar, tabii işine gelirse. Bilişim suçu dediğimden beri yazmadı en azından :))
- +1 yıl
içler acısı valla gerçekten üzülüyorum bu dargörüşlülük nereye kadar gidecek. yanlış zamanda mı geldik dünyaya yoksa 2bin yıl hiç mi bişey katmadı bu insanlara.
- +1 yıl
@bibuçukiskender yok arkadaşım, 2bin yılda hiç gelişmedi kafa yapısı, evlenmeden once cinselligi bende onaylamam, ama namus gidicek diye değil, eşimle paylaşabileceğim özel birşey olsun diye, düğün gecesi bu heyecanı her genç kız tatmalı bence, ha ama yapanada agzımı acmam, herkesin aklı var, bana mı kalmıs iyi mi kötü mü diye yargılamak, kendi bedeni, kendi kararı..
Kimse kimseye karışmasa, yargılamasa, birbirimize hakaretler etmesek, biraz gelişicez aslında.. - +1 yıl
konu zaten cinsellik değil saygı ve anlayış. farklı görüşlere sahip olmak neden bu kadar zor :) bu cisim şu anda ne güzel dünyadan habersiz oturuyor dizi izliyordur bense 5dk da olsa düşünmek ve üzülmekle harcadım hayatı. Namusun beyinde olduğunu anlamaları için beyinlerinin olduğunu anlamaları gerekecek. şimdi aklıma geldi evrim teorisi gerçek olamaz. gerçek olsaydı bunların şimdiye kadar düşünmeye başlamaları gerekirdi haha
- +1 yıl
@bibuçukiskender beyin mi? hangi beyin? varmıymış bunda? :)
ben bıktım bunlardan artık, hayır guzelce tartısmıyolarda, hemen hakaret. Ben yorumumu yapmısım, lafta atmamışım, kız gelmiş bana verdin veriştirdin diyor, gozumun onune bir an koca goguslerini balkon demirlerine yaslayarak kafasını tee asagı sarkıtan dedikoducu mahalle karıları geldi bak, bunların gelecegini soyleyim sana, evlenirler, ne meslek var ne birsey, komşularıyla mahalledeki kızların bekaretini tartışa tartışa yaşlanıp ölürler :))) - +1 yıl
konuşmak isterim de yazık sürekli aşağılamak geliyor içimden hakaret etmek geliyor :) çirkinleşmek istemiyorum. sonuçta onun suçu değil.
- +1 yıl
@bibuçukiskender tabi onun suçu değil, toplumun. bir yazarın mı şairin mi bir sozu vardı unuttum ama; 7 yaşından buyuk herkesi öldürüp, kalanlarıda sen yetiştiriceksin, böyle birşeydi. Bu ülkeye tamamen 0 bir kafa yapısı lazım, yeni bir dusunce, yeni bir ahlak anlayışı.
- +1 yıl
katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın var 55 yaşındaydı sanırım annesine kardeşine falan bakmış bu yaşına kadar hiç zaman bulamamış evlenmeye vs.
14 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben evlenmeden ılıskıye gırıomudur kızmıdır deılmıdır dıom
Cevap sahibi+1 yılVs. Yazdım o yüzden anladim yani yazdigini.
Soran+1 yılnyse. anlaşamıoz sızle
Cevap sahibi+1 yıll*n neyini anlamıyon kafan yanmış akşam akşam.“Evlenmemiş vs." bakire demek istedim yani. Yani öyle bir olasılık var. Yüzdesini nasıl hesaplayabilirsinki. Gerdin akşam akşam.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl36 yaşında çok sevdiğim değer verdiğim kankim var. Halen bakire. Bakire olmak gurur duyulacak bişeydir. Utanılacak bişey değildir.
52 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu diyorum işte. millet neden haliyle veliyle haltlar yiyor eşini beklemiyor diorum
Cevap sahibi+1 yılkendilerini çağdaş hissediyolar sanıyorum.
+1 yılyanlış anlama arkadaş ilişkiye girsen ne olur girmesen ne olur. bazılar sana. oro. spu damgası basar kendileri nedir bilmem ama direk basarlar. hepsi damla kan değil mi benim için ama düşünsene sen bu saate kadar kaç erkek hayal ettin. kaç erkekle yatmak istedin bakire isen. ben 28 yaşındayım kaç kızı hayal ettim kaç kız için canımı vermek istedim. canımı alsalar verirdim. düşünsene 5 yıl sonra sen menepoz dönemine gireceksin. adın bakire eee namuslu kadın. o zaman evlenen hepsi namusuz öyle mi? bırak abla bu kafayı bırak kendine koca bul evlen git orada burada yat yaş geçiyor hayat acı ama gerçekleri yazdım. onu bunu boş ver canın kimi isterse ver veriştir evlen evleştir anlamam hayat senin herkes parasına bakıyor. kardeşin olarak bir an evvel koca bul.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D abla mı? 22 yasındayım
- +1 yıl
Ben size ne deyim ki sarilip dertleri mi mi alacaksin ki deli gibi sevxisjecek -misin yokh eee nep denir ki ablasin 28 yasindayim sarilip yatacak kadinim d
Egilsin ki yanik yuregimi sogudacak misin deliler gibi atesimi mi sondureceksin yok kadinsin gorursem seni yolda bakacagim hayal edecegim butun kizlar gibi ne denir ki ablasin sana ihtiyacim var 28 yillik atesim var basimda desem ghleceksi egleneceksiwn anlamassin guzmelim anlamassin spende yasin. 28 olsun anlarsin sagol yorum icin eyvaldlah zavzLli diyeceksin bilirim
+1 yılBen 34 yaşındayım ve bakireyim ama 34 ya da 35 yaşındaki bir kişinin bakire olup olmaması değil yaşayacağı cinsel sorunlar önemli.. 28'nden önce yapmadıysa çok sorun yaşar.. Ve maalesef bende yaşayacağım biliyorum...
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılbakireyse 35ine kadar nasıl dayandı ona şaşarım ya da cinselliği sevmiyor derim. ama biryandan da bu yaşına kadar kesin bişeyler yaşamıştır utancından aile korkusundan evlenmemiştir diye düşünürüm...
10 Yorumla35 yaşına geldiği halde, çok çirkin veya fiziksel bir problemi yoksa mal olduğunu düşünürüm.
11 Yorumla
Soran+1 yılben evlenmeden ılıskıye gırıomudur kızmıdır deılmıdır dıom
+1 yılYaşadığı çevreye göre değişir bu yüzde küçük bir yerde yaşıyorsa % 50 belki ama büyükşehirde yaşıyorsa çoktan o işi pişirmiştir
13 Yorumla
Soran+1 yılaslında ben memleketın heryerınde herkesın bırlıkte pislikleşmeye basladıgını dusunuorum bölge bölge sıra sıra deıl de mayası bozuk olanın hepsı bırlıkte bozuluor gıbıme gelıor:..
- +1 yıl
Bir bakıma haklısın. az önce söylediğim şeyle ters düşecek bu söylediklerim ama küçük yerden çıkmış kişiler bazı şeylere meraklı oluyor. En basit örneği üniversiteye kadar hiç erkek arkadaşı olmamış bir kız üniversiteye geldiğinde afedersiniz ama kıçı başı dağıtıyor. Resmen yolun yolcusu oluyor hatun. Maya çok önemli, aile ne çok baskı yapacak ne de çok serbest bırakacak
Soran+1 yılaile ne çok baskı yapacak ne de çok serbest bırakacak
bu cumle kılıt cumle ıste.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu zamanda oyle bir insan varsa butun okullaara ve sehir merkezlerine heykellinin dikilmesini isterim.
22 Yorumla
Soran+1 yılvar sanıodum hayal kırıklıgı yasadıgım bı gun. hıc beklemedıgım bı bayandı kendıleri. yokmuş oda yaptıysa herkes yapar okadar net
Cevap sahibi+1 yılcok zor cok
hıc evlenmemıs olabilir zevk ıcın kımseyle yatmamıs olabilir bu gayet normal bişey bence..
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede yatmasin zaten... ben herkes herkesle herşeyi yasar olmuş DİE soklardayim ondan bu konuyu actm
+1 yılBizim ülke değişik ya 20 yasındaki kız bakire olmazsa öldürmeye kadar yol gider Ama yaş 35 40 olsun bakire diye şaşırıp değildir diye arkasından konuşurlar herkes aynı dusunuyor demiyorum ama söylediğim gibi düşünen çok var Türkiye de
10 Yorumlaçeşit çeşit insan var. olsada olmasada saygı duyarım
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden saygi duycak kadar genislediniz
bu zamanda 35 yaşındaki bir bayanın bakire kalması zor her kezin aklı fikri cinsellikde
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yazikki
Var öyle kadınlar yaşın yanında kuruda yanmasın onla evlenen Erkeğin işi onun bakire olmamasından daha zor :D
14 Yorumla
Soran+1 yılnedenn
Soran+1 yılanladmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki bakire olmayabilir ama bu biriyle oldugu anlamına gelmez. belki evlilikten ümidini kesmiş kendi mastürbasyonla bozmuş olabilir. bozmamışta olabilir. klitorisi uyararak mast yapıyodur. yani hayatında illa bir erkek oldugu anlamına gelmez. ama o yastaki sağlıklı bir kadın bir şekilde kendi cinsel ihtiyaclarını bastırır. heleki etrafta insanı cinsel acıdan uyaran o kadar çok şey varki bu zamanda. yapmaması için çok çok inançlı ve iradeli olması gerekir diye düşünüyorum.
44 Yorumla
Soran+1 yılbırı senı eksılemiş hangi yobaz acaba
Cevap sahibi+1 yılyobazlıkla alakası yok. yorumumu begenmemiş fikrini bildirmiş doğaldır saygı duyarm.
- +1 yıl
hadi ya etrafta cinsel açıdan uyaran şey çok mu, bu erkekler için geçerli değilmiyid ya, bayanları ne uyarıyor çok merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılbir erkek olarak ben nasıl ki bir erkeği sen niye uyarılıyosun diye yargılayamazsam sende ben, seni ne uyarıyo ki yaa diye yargılayamazsın. sizi kadındaki çıplaklık ya da hatlarını belli eden kıyafetler etkiliyor olabilir ama bizim etkilenmemiz icin karsımızdaki erkeğin çıplak olması gerekmiyor. hangi kadına neyin tahrik edici geldiğini bilemezsin. ben mesela esofman giyen erkekleri çok çekici buluyorum.
Kendi kriterleri idealleri vardır normaldir tabiki ben 28 yaşındayım bakirim.
12 Yorumla
Soran+1 yılgercekten kesınlıkle kımseyle öpüşmedınız bile mi? ben bakırlıkten bunu anlarm cunku
- +1 yıl
Hiç öpüşmedim el ele bile tutmadım ha evet konuştuğum arkadaşlar oldu ama bilerek bitirdim teklif edende oldu geri çevirdim ben bunu helalimle yaşamak isterim çokta dini bir karakter değilim ama ne biliyim buda benim kriterlerim isteyen istediği gibi dalga geçsin bizim toplumumuz bakirlikle dalga geçer inan hiçbiri umrumda bile değil evlendiğim insanla birbirimizi hak etmemiz gerek.
Olmasi gereken gibi goruyor 45 yasnda tanidigim bakireler var
20 Yorumlaşimdi benim anlamadığım şu neden hep kadınlar mevzu bahis yapılıyor neden erkeklere eleştiri getirmiyoruz? en basit örneği karşımızda soruyu bir bayan soruyor. kadınların tesettürü kadınların namusu kadınların giyimi vs. vs. islam zina eden kadın olsun erkek olsun ayrılmıyor. kadınlar için nasıl ki tesettür varsa erkekler için de var. neden kadınlar üzerinden dönüyor bu iş anlamıyorum ve sinirleniyorum (feminist değilim)
00 YorumlaBir kadının en tehlikeli zamanı otuzundan sonrasıdır.
Hem halâ genç ve güzeldir,
Hem de bir aptal değildir artık.
Olasılık diye bir şey yok yüzde diye bir şey yok! Herkes farklıdır hala kendini saklayanlar da var Rapunzel gibi şatoya erkek atmak için yirmi yıl saç uzatanı da var belli olmaz. ;)02 Yorumla
Soran+1 yılhmm
- +1 yıl
Fazla düşünmeye gerek yok yüzde diye bir şey yok 35 ya da 65 fark etmez eğer ki mükemmel erkeği bekliyorsa bakire olma olasılı %90 ama ortamdan ortama giriyorsa kafayı çekip geziyorsa sığınabileceği bir şey var kafam güzelken yapmışım der çıkar. İnsanın içinde olan şeyler bunlar içinde varsa zincire vursan kilidiyle oynaşır. :)
benim bir akrabam var 50 yasında hiç evlenmemiş bakire... ergenkende bakireligini kaybeden var yani bu biraz karakter meselsi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl35 yaşındadır evlenmemiştir dinine göre yaşıyordur. Olabilir çok normal. Yüzdeyi bilemem.
31 Yorumla
Soran+1 yılSaolasjnn:)) yorum icin
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%100 dür tabiki.. her insani abaza ilan etmeye gerek yok.. bu namus basit bisey degil.. sen ilan ettin demiyorum yanlis anlama
20 Yorumla
+1 yıl35 yaşındaki bayanın bakireliğinden sanane ki. ister bakiredir ister kadındır. işte bu düşünceler birleşip toplumu oluşturuyor. bakire olmaması da gayet doğaldır.
42 Yorumla- +1 yıl
bana bak küçük o* ağzını yırtarım senin. sanane elalemden. namus bekçisimisin sen
+1 yılMumkundur akrabam var 35 yasinda bekar yaptigini sanmiyorum
10 Yorumla
+1 yılEğer o yaşta evlenmemiş ve hala bekarsa kesin bir arıza vardır bence ne bileyim çok mükemmeliyetçidir, şekilci olabilir, duygu durumu çok değişkendir, bencildir, takıntılıdır bu liste böyle uzar gider
Ya da yüzüne bakılmayacak kadar çirkindir
Yani oran moran farketmez kişiliğe bağlı olay
Kabul edilebilir bir kişiliği varsa zaten ya kapılmıştır ya da bakire değildir :)02 Yorumla
Soran+1 yılsen kesınlıkle haksızlık edıorsun... kesin bir arıza vardır bence ne bileyim çok mükemmeliyetçidir, şekilci olabilir, duygu durumu çok değişkendir, bencildir, takıntılıdır bu liste böyle uzar gider
Ya da yüzüne bakılmayacak kadar çirkindir
cok yalnıs konusmussun. kendini tartmalısın- +1 yıl
yani herkesin düşüncesi uyuşacak diye bir kural yok bunlar benim düşüncelerim ki büyük çoğunlukla durum böyle ileri yaşlara kadar evlenmemiş & sevgili olmamış insanlar kadın ya da erkek farketmez normal değildir, ha bakir (e) kalıp sevgilisi olmuş olabilir ama o da başka bir mesele
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar bizim bir akrabamız dediğin yaşta.
Gerçi bir evlilik yapmıştı ama malum şey yaşanmadığı için boşanmıştı zaten.10 YorumlaKime ne ki... Günümüz kızlarına göre kesinlikle fazladır.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir olasılık imkansıza yakındır. Tecrübeyle sabit.
10 Yorumlagayet olabilicek bir mevzu yakin bir abimiz boyle bir evlilik yapti yaklasik 1 yil once
15 Yorumla
Soran+1 yıl:// sen nerden blıon
Soran+1 yılayıp deılmı sence?
Soran+1 yılhıııııııııııııııııııııı
derın dusuncelere salacak bır cevap vereyım ben:)
gunumuzde 35 yasındakı evlenmemış bır kadının bakıre olma olasılıgı 20 yasındakı kadından cok cok ve cok daha fazladır.. hadı eyvallah şimdi...65 Yorumla
Soran+1 yıl:D yok ben sızınn gıbı o* cocugu olsaydım bakırelık konusuna takılıpta buraya konu acmazdım balım
Soran+1 yıl@Çikolata-prens
- +1 yıl
biri benimi çağırdı? :))
- +1 yıl
ya sen napmaya calısıyosun hala anlasılmadı? :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes günümüzün kızı diyo anca siz bir insanın bakire olup olmadığını nasıl anlıyosunuz tipine bakarak mı yoksa yatarak mı günümüzün kızları bakire değilse tek başlarına yapmıyolar yalnız bu bakire olmayan kızları savunduğum anlamına gelmez
10 Yorumla
+1 yılBakireliğini kime vermişse, onunla niye evlenmedi? Evlenseydi, kaç tane çocuk sahibi olacaktı,35 yaşına kadar? İkinci el otomobil, yine ikinci el otomobil sahibine layıktır. Ne ekersen onu biçersin. Gerçekten 35 yaşına kadar hala bakireliğini koruyan ve hiç bir erkeğin eli değmemiş hanım kızı, çok tebrik eder, Saygı, sevgi ve hürmetle selamlar sunarım.
31 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle
İmkansız. Bu yaşa kadar hemde. Çok genç insan tanıdım ve çoğusu bakire değildi.
12 Yorumla- +1 yıl
imkansız değil...
olma olasılıgı vardır ama olasılıklar üzerine konuşmak yanlış olur asıl olan kafada bakir olsun
10 Yorumlainanırım neden olmasın yası 35ken bakire olsa acık acık soyler zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. 35 yasinda genc mi?
bakire olabilir yani ne düşünücem
erkeklerden bayaa uzak kalmis
evde mi yasamis magarada mi bilemiyorum ama
ya cok secici birisidir
ya da begenilmeeyen birisidir
bakire olsa ne olur olmasa ne olur
o detay o kadar onemli degil bence12 Yorumla
Soran+1 yılhmmmmmm. bye
olma olasılıgı var cok tanıdıgım var oyle. amaa ne onemı varkı bakırelıgın sevgı saygı onemlı benden oncesı benı ılgılendırmez kımsenın
10 Yorumla
+1 yılbinde bir bir olasılık olsa gerek 21. yüzyılın türkiyesinde 18 yaşına girmeden bakireliğini yitirenler varken. öyle biri varsa da helal olsun
10 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat