Arkadaşlarımın hepsi uyuşturucu bağımlısı oldu ne yapmalıyım?

Öncelikle ben esrar denedim ancak beğenmediğim için bidaha elimi sürmedim. Eskiden arkadaşlarımla sürekli gezerdik değişik aktiviteler yapardık ancak artık hiçbirisi evden çıkmıyor ve sabahtan akşama kadar yaptıkları tek şey esrar içmek ne yapabilirim? Artık onlarla görüşmek istemiyorum tek yaptıkları kafaları güzel olup sonrasında felsefe yapmak. Hepimiz iyi okullarda okuduk ve ailelerimizin durumları da iyi bu nedenle uyuşturucuya istedikleri kadar para yetiştirebiliyorlar. Artık işin içinde uyuşturucu olmadığı sürece hiçbir aktiviteye katılmıyorlar çok sıkıldım onlardan. Evden dışarı bile çıkmıyorlar ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Çok yakın arkadaşlarım hepsi en az 10 yıldır görüştüğüm insanlar ancak üniversiteye girdikten sonra durum böyle oldu. Yazın sıcakta bile bütün gün evde klima açıp geberene kadar esrar içiyolar. Kendimi soru için gizliyorum çünkü tanıdıklar olabilir arkadaşlarımı ifşalamak istemem. Gerçekten artık yalnız hissetmeye başladım o yüzden lütfen iyi tavsiyeler verin
Arkadaşlarımın hepsi uyuşturucu bağımlısı oldu ne yapmalıyım?