Annelerin, eşlerinden göremediğini erkek çocuklarından alması?

Annenin baskıcı bir toplum ve ailede yaşaması durumunda kocasından ayrılamadığı için böyle şeyler yaşandığını duydum. Bir çoğu bunu fark etmeden yapıyor ve çocuğu evin erkeği durumuna getiriyor.

Babadan alamadığı sevgi, ilgisiz ve c*nsel açlığı oğluyla tamamladığı için eve gelen yeni bir birey olan gelini kıskanmasının bir sebebi de buymuş. Bazıları bunu c*nsel boyuta kadar getirmiş hatta. Hiçbir kız beni annem gibi sevmez diyen erkekten artık korkarım.

Keşke herkes anne olamasa ve üreyemese belli bir teste tabi tutulması gerektiğini düşünüyorum. Sizce böyle olsa bir şeyler düzelir mi? Ya da daha mı kötü olur. Ben evliyim ve eşimden tam da bu yüzden ayrılacağım. Babası uslanmaz bir çocuk gibi annesi de hayatının tam merkezinde, kız kardeşi de kendi halinde bütün özgürlüğü elinden alınmış. Her şeyi kısıtlanmış bir genç kız. Ayrılmak en doğru karar mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu anlamayan ve öyle şey mi olurmuş hiç diyenler " freud oedipus kompleksini " araştırmasını öneriyorum. Hayat bu kadın veya erkek fark etmez karşınıza böyle insanlar çıkmasını istemem. Siz de istemezsiniz diye umuyorum.
Annelerin, eşlerinden göremediğini erkek çocuklarından alması?