Güncellemeler
+1 yıl
Yaşamak için elbet çaba gostermeliyiz ama para mal mülk uğruna kafayı takmak çaba sarf etmek ne derece mantıklı?
Güncellemeler
+1 yıl
İstediğin kadar en iyisi ol ya da tahmin edemeyeceğim kadar kötü ol sonumuzu bekleyen Ölüm gerçeği var. Ve bundan asla kaçış yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dünyaya çok bağlanmamak gerekir, 5 dk sonrasında yaşayacağımıza dair bile bir garanti veremeyiz
Cwidden öyl. Dünya hayatı insani aldatıyor. Para hırs mal mülk sanki sonuna kadar yanımızda olacaklar. U dunyada hepsi bomboş şeyler. Ne kadar paramız olursa olsun ölümden kacamayiz. Sulatan Süleyman'a bile kalmadı bu dünya. Halbuki dunyala lideriydi.
Ya mal mülk para illaki olacak şeyler. Ama sırf bunlar için insanların birbirlerini kırıp üzmesi hatta ölümlerin olması kadar kötü bir şey yok
Hırs, nefis, arzular, istekler, iyi yaşama gayesi vs vs
Bunların olmasını gayet doğal karsiliyorum da aonunzda ölüm var bu kadar çok ciddiye almak saçma geliyor bana. Ben zenginlik için 20 sene çalışsam ne olur ki 2 sene paşalar gibi yaşasam ne olur ki? Sonunda ölüm gerçeği er ya da geç yine beni bulacak.
Ölümü bile bile yaşıyoruz
Yaşıyoruz ama bazı şeyleri çok mu takiyoruz? Adam mesela ev almak için 30 sene çalışıyor. Veya araba almak için çalışıyor. En iyi okulu kazanmak için çalışıyor. En iyi mesleği yapmak için terler döküyor. Ama bunlar bomboş şeyler. He ne kadar en iyisi en kazackisi da olsak ölüm bizi gelip bulacak.
Ömrün boyunca rahat yasiyorsun
Ömrünün sonu var. İstediğin kadar rahat yasa yine ölüm var. İstersen malikanelerde villalarda sefa sür. Elbette 70 yaşına geleceksin belki 80 yaşına geleceksin belki de 100 ama sonunda ölüm bizi bulacak ve yaşadığımız onca rahat onca sıkıntılar boşuna
Herkes ölecek ama oldukten sonra arkada biraktiklarin seni yaşatacak
Sadece hatıraların eserlerin yaşayacak. Ölen yine ölecek. Arkanda biraktiklarinda da ölüm gerçeği var.
Doğru lan
Öldükten sonra paldır küldür gömüp terk edecekler. Biz toprak olup karisicaz eee sahip olduğunuz paralar evler arsalarin bize ne gibi faydası olacak? Eğer bir faydası varsa butun İstanbul'un arsalarını almak için cabaliycam. Ama yok oldukten sonra her şey bombosss
Zaten dünyanın tek adaleti herkesin öleceği gerçeği
Yenin ediyorum çok doğru bir gerçek ölüm gerçeği. Zengin insanların dünyaları satın alabilecekleri kadar parası olmasına rağmen. Ölümü satın alamıyorlar. Geçici bir süre yaşıyoruz şu hayatta ama sonumuzda her şey yok olup gidiyor. Dünya boş her şey boş. Elbet yaşam mücadelesi vericez ama. Bir şeyleri kazanmak için çabalamak çok saçma geliyor. Sonunda yine onları kaybeden biz olucaz.
Aynen gerek yok köy gitsin sal gitsin