Bütün Türkler Almanya'ya gitmek isterken ben neden İstemiyorum siz istermisiniz almanya?

Cidden belkide en son gitmez istediğim Avrupa ülkesi Almanya ben Fransa ya da İtalya istiyorum orada arkadaşlarım var. ve italyan kadinlarida erkekleride çok güler yüzlü iyi insanlar Fransa desem Fransız erkekleri çok yakışıklı 😂 ama cidden Almanya'ya hiç gitmek istemiyorum çünkü orada akrabalarım var ve ben orada kendimi sığıntı gibi hissederim ama Fransa'da İtalya'da arkadaşlarım var ben onlara kendimi daha yakın hissediyorum kendi ulkemdeymisim gibi fransadakiler Fransız ve hrisyan ama benim arkabalarimdan daha iyiler italyadakilerde öyle her şey para değil benim için iç huzurda önemli Oyuzden Almanya'ya gitmek istemiyorum tamam İtalya ve Fransa Almanya kadar zengin olmaya bilir ama benim için daha mutlu olabilicegim ülke en azından orada kendimi eksik yarim hissetmicem Almanya'ya gidersem yanımda italyan ya da Fransız arkadaşlarım olursa öyle giderim onlar yanımdayken kendimi aşalanmis küçük düşmüş hissetmem 🥺
Bütün Türkler Almanya'ya gitmek isterken ben neden İstemiyorum siz istermisiniz almanya?