Ailem dışarıya çıkmama izin vermiyor?

18 yaşındayım arkadaşlar kısa ve öz geçmek istiyorum maddi durumumuz pek iyi değil şuanda, borçlarımız var ekonomik sıkıntı çekiyoruz az çok bu yüzden sürekli tasarruf ediyoruz birşeylerden ve bu konudan dolayı annem hep bana yükleniyor. Bu evi batıran, yıkan benmişim… Bunu demesinin sebebi ne biliyor musunuz? Midem bulandı kustum diye, yediğim yemeği kustum diye, her türlü yemek gidecekti zaten ha mideme gitmiş ha çöpe gitmiş. Gelmiş bana Çok yaşa diyor… Özel okula gitmiştim onun da lafını yaptı, eğitimim içindi, ne zaman babamla alışverişten gelsek kıskandığını belli eder, yüzü düşer, üstüme 1-2 parça bir şey alınsa bile. Herneyse asıl konuya geliyorum benim 3 aydan beridir erkek arkadaşım var ve çok yakınız, çok doğru bir insan gözü başkalarında değil, kötü bir niyeti de yok annem de tanıdı sevdi, ben de annesiyle tanıştım, annesi de beni çok sever. Bu çocukla asla buluşamıyoruz birkaç haftada bir anca buluşuyoruz, sadece onunla değil arkadaşlarımla da aynı şekilde… Onda da akşam saat 5’e kadar sınırlı ve saat 5’ten sonra eve gidersem babam tarafından “Or@spu” lafına maruz kalıyorum. Bir babanın kendi kızının namusuna küfür etmesi ne kadar ağır hiç bahsetmeyeyim bile. Uzun süre affetmedim, bir şekilde gönlümü aldı affettim. Geçen gün annem dışarıdaydı, kardeşimi ben okuldan almak zorunda kaldım ve erkek arkadaşımla beraber gittik onu almaya, sonrasında kardeşim parkta durmak istedi, park evin dibinde. Çok uzaklaşamazdım zaten… Herneyse sonrasında annem dışarıdan geliyor tabi, parkın yanından geçecek annem de yanımıza katılmak istedi biz de çağırdık gel dedik, her şey çok güzel geçti annemle konuştular birbirlerine iltifat ettiler, çok güzel bir andı yani. Eve geçince annem babamı arayıp bu durumdan bahsetmiş, bahsetmemesini söylememe rağmen sevgilimden bahsetmiş, baban çok kızdı, sevgilini söylemedim parkta it puşt olur çıkmasın dedi dedi. Neyse 2 gün sonra 2 kız arkadaşım ile buluşmak istedik babama sordum ve bana kaçta çıkacaksın, kimle, göster diye birçok soru sordu evellallah hepsini cevapladım ardından para vermesi için yalvarmama rağmen para vermedi olduğu yerde önümde yatıyor, beni parasına muhtaç bırakıyor. Ayağa kalktı ve mutfağa gidiyordu, tüm koridoru kaplamıştı ben de o sırada ağlayarak odama geçerken çok hafif omzuna çarptım, değdi hatta sadece. İzin vereceksem de izin vermiyorum dedi ardından ona mesaj attım ağlamaktan titriyordum çünkü, neden beni bu kadar kısıtlıyorsun, hiçbir yaşıtım böyle değil dedim. Yalancı, güvenmiyorum sana erkek”ler”le alakan var bana haberin geliyor senin kızı parkta bir oğlanla gördük dediler dedi, tek konuştuğum erkek sevdiğim kişi ve annemin söylediğini öğrendim babama bunu… Bir darbe de burdan geldi yani, arkadaşlar başka birisi söylemedi çünkü annem daha 2 önce babana parktan bahsettim, sevgilini demesem de kızdı dedi, meğerse sevgilimi de söylemiş, sorduğumda inkar etti annem… Babamla konuşacağını söyledi fakat konuşmadı , olmadı yanımda. Üniversiteye gidip kurtulmak istiyorum. Öneriniz var mı :(
Ailem dışarıya çıkmama izin vermiyor?