Böyle hissetmeme sebep olan şey nedir?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir umarım. benim yaşım 24 hayatım çok sıkıcı kendi işimi yapıyorum işten eve evden işe hayatım var sanki yaptığım işi küçümsüyor ya da utanıyor gibiyim daha doğrusu insanlar ezikler gibi hissediyorum özellilke karşı cinse karşı. Çevredeki insanlara bakıyorum ne güzel eğleniyorlar geziyorlar tozuyorlar sosyal medyada Felan görünce acayip imreniyorum sonrada diyorum Vay be bu bile yapmış bende ot gibiyim diyorum kendime insanlarla ufak bi muhabbet edince bile benle ilgili olumlu güzel bişey söyleseler hemen ona tutunuyorum sanki o sözcükler hayata tutunma sebebim oluyor arkadaş çevrem hiç yok lisede bir kaç samimi arkadaşlarım vardı onlarda lise bittikten sonra ne aradılar ne sordular kuzenlerim Felan var keşke uzaktan çevrem olsaydı kendimi bu hayatta gereksiz olamasaymışımda olurmuş gibi görüyorum hiç kız arkadaşımda olmadı bu yaşıma kadar hiç bir şey becerememişim gibi gördüm insanlara her zaman yardım eden iyi niyetli karşımdaki insanı kırmadan iletişim kurmaya çalışan biriyim ama hayat ne zaman bana gülecek diye hep bir umutla ufuğa bakıyorum lütfen bir yardım eli uzatın bu çukurdan çıkmak istiyorum
Böyle hissetmeme sebep olan şey nedir?