Güncellemeler
+1 yıl
Zaman yönetimi , fobo, fomo derken herşeyi kaçırdığımı ve hiçbir şeyin ilerlemediğini görüyorum. Kimseyle iletişim kuramıyoruz ve herkes heryerde olmasına rağmen kimseyle aynı yolda farklı fikirlerle olamıyoruz. Neyi göremiyoruz ki nasıl olması lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
fomo düşüncelerinden kurtulmak gerekiyor bazı şeylerin ya zamanı gelmemiştir ya da o şeyler sana uygun değildir
Bilgi açlığım varsa, bakış açılarına ihtiyacım varsa?
o zaman da o senin çaban öğrenmek için geç kalmış olamazsın ki
Belki de mortal kombat oynarsa geçecek her şey
https://youtu.be/rossGC7QQqg?si=Qa0Xcbrjrxkwr-tUAhaha, geçmiyor üzgünüm.
Yanlış karakter oynuyorsundur, Milena Kahn veya Kabal seç kesin geçer
Keşke bu şekilde rahatlayabilseydim. Bana evrenin ya da geliş amacımızdan bahset. Milena'nın öyle bir konu açtığını görmedim :)
bilemeyiz
Nasıl hissediyorsun
Nasıl hissediyorsun
Nasıl hissediyorsun
Nasıl hissediyorsun
Nasıl hissediyorsun
Nasıl hissediyorsun
Nasıl
Zamanın geçmişten getirdiği yükler ve çok fazla düşünmek sebebi bu
Düşünmesem de rahat edemiyor, boşveremiyorum. Overthinking mi konu sadece yani?
Bir çok sebebi olabilir ama ender sebepler bunlar insan düşündükçe bir şeylere geç kalır Temel sebep çok fazla düşünmek ve geçmişten gelen yükler
Tamam ama hergün namaza mı başlasam şunu mu okusam bu bilgi gerçek mi, kaynak neresi gibi soruları cevaplamaya çalışırken kendimi bulmam şaka mı? Bazen bilime de dine de hiçbirşeye inanamıyorum. Kedi seviyorum, sonra nefret ediyorum. İnsan seviyorum nefret ediyorum. Hepsinin sonunda da dönmem gereken bir şey var. Allah benim ona dönmemi mi istiyor diyorum sinyali yakalayamıyorum. Bir hocaya bir bilene sorsam da önce namaz kıl der ya deliriyorum, pazarlık mı yapıyor beni yaradan diye düşünüyorum. Gerçekten anlayamıyorum.
Belirli yaş geçtikçe olgunluk dolgusu insanı arayışa yöeltiyor sosyal medyanın da yoğun baskısı var aslında gerçek bilgi doyumsuzdur derdi üniversitede ki hocam mutlak gerçek bilgiyi bulamaz insanlar bu kargaşa ve kaos bir şeyleri kabul edemeyen insanlara daha çok ağır baskı kuruyor
Aramayı mı bırakacağız, kaybedenleri mi benimseyeceiz? Sinyal nasıl değerlendirilir? Dini, tasavvufi, ezoteriki feksefik, praksiyolojik, psikolojik ne dersen de nasıl değerlendireceğim? En çok da bir konuşma kültürüne ihtiyacım var. Buna da yalnız olmayı tercih etmek diyebilir miyim ve nasıl, neden?
Tabi ki hayır arayışta iken en önemli unsur nereden başlayacağın, en temelden başlamalısın hepsine yetişemezsin zaman ve kaynaklara bırakarak başlamalısın insan anatomisi karmaşayı sevmez
Konuşma kültürüne ihtiyacın var ise önce kendini bulmalısın kendin ile başladığın her şey sana bir kazanımdır ve sohbet arkadaşı edinebilirsin bu sayede bilgileri paylaşıp ölçüp biçebilirsin
Güzel trol 🤣
Trol? Yazıyı yazmaya çalışırken birden yayınlayıverdim. Sonra silemedim de. Detay veremeyince böyle oldu.
Nasıl?