Şu adam eğer ki kadın olsaydı ben kalıbımı basarım günlerce konuşulurdu twitter da gündem olurdu ama erkek olunca kimsenin umrunda olmuyor hem çok vahşice katlediliyor hemde onuru gururu iki paralık ediliyor bu ülkede erkekler ikinci sınıf insan muamelesi görüyor geçen gün devlet dairesinde mülakata girdim bizi aç karnına saatlerce bekletip puanımıza göre alıp kadınları önden direkt aldılar puana bakmadan bakın adaletsizlik cinsiyetlik diye algı yaratanlar o tam olarak bu oluyor işte.
Yok tabiki yasaları bozdular kadin erkek eşitir kimse kimseden ustun tutulmamali türk aile yapısini bozdular. Butun kadinlar melek değil butun erkeklerde cani değil yani cinsiyete göre kanun belirlemek yanlıs
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçma sapan diziler sağolsun ''bayanlar önden'' kadınlar önceliklidir gibi propagandalar insanların beynine kazındı yıllarca ben orada saat sabah 7 den 2 ye kadar bekliyorsam cinsiyeti ne olursa olsun herkes beklemek zorunda onların önden alırsan olmaz işte sen devletin kurumu olarak bunu yaparsan bu devletten hayır çıkmaz ben neden onlar öncelikli girdi diye kendi kendime söylenince de etraftaki hemcinlerim öcü gibi bakıyor sanki allaha hakaret ediyormuşum gibi çünkü heriflerin beynini kodlamışlar yıllardır
Ülkenin asil sorunlari varken yani bazi haberleri yok sayip sadece kadina siddeti gundeme getiriyorlar buda daha cok arttiriyor olaylari. Şehit haberlerini 2 saniye vermezler ekonomi bir ogrencinin derdi egitim ya her yıl sjnavlarda gençler intihar ediyor yurtlarda yine oyle onlar hiç gundem olmuyor
Şehitlik kavramı mı bıraktılar allah aşkına insanları alıştırdılar şehit haberlerine artık tepki veremiyor kimse izleyip geçiyor twitter mahkemesi var bir de ülkenin doktora neşter tutmayı öğretir bunlar çok biliyorlar her şeyi işlerine geleni gündem yapıyorlar orada hemen ülke ülkelikten çıkmış maalesef canım ülkem de ne adam gibi adalet var ne eşitlik var ne doğru düzgün bir ekonomi bitik halde