AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seks özgürlüğü yasam özgürlüğü istersen İzmir
Olsada olur olmasada olur dersen eskişehir
Ben okuyacam a101 de BİM de çalışıcam dersen Ankara
Hangisini seciyon😁
İzmir, Ege'de okudum. Üçünden en iyisidir. Tabi yaşam standartları olarak. Üniversite olarak şu an en iyileri Ankara ile İstanbul'da.
Eskişehir ev fiyatları daha ekonomik diye biliyorum 🤍
Eskişehir İzmir sosyallik açısından iyi ama okumak istiyorsan Ankara
Sosyallik benim için ciddi anlamda önemli Eskişehir ve İzmir arasından hangisi sizce
Mesela ben edebiyat okumak istiyorum ama Eskişehirde ya da İzmir'de çevresi geniş midir arkadaş bilmiyorum önemli benim için yalnız kalmak istemiyorum üniversitede bir yandan okurken
Maddiyat sıkıntın yoksa İzmir orta gelirliysen Eskişehir. Eskişehir zaten üniversite şehri
Ailem eğitimci öyle söyleyim çift maaşlı sizce okunur mu bu şekilde İzmir'de peki
Eşyalı bir ev öğrenci için 2000 TL den başlıyor 2000 TL de giderin olsa 4000 masrafın olur minimum ona göre hesaplamalısın. Şu şartlarda 2 maaş bile sıkıntı.
Ev değil yurtta kalacağım 🙏
Kyk ise yeterli olur ama özel yurtsa yine zor olur.
Annem İzmir'de okumamı çok istiyor hem kültür bakımından hem imkan bakımından her şey var kendisi hep dedi bende istedim zaten çok şükür öyle birşeyimi eksik etmediler bu yaşıma kadar okumam için herşeyi yapmama razılar bende yapacağım inşallah
Buraya da sormak istedim bende bu üçü arasında kaldım çünkü ama Ankarayı eledim sanırım çünkü baya soğuk geliyor bana İzmir ve Eskişehir kaldı bu durumda da
Kendileri nereye gidersen git özel yurda göndeririz dediler biliyorum da yaparlar bende bir şekilde buraya tavsiye amaçlı yinede sormak istedim
İzmir senin için ideal ama şunu söyleyim neresi olursa olsun okulunu oku ailenin başını öne eğme
Yok yapmam öyle bir şey
Zaten kendimi yetiştirdim bazı konularda
Hem okuyup hem çalışırım gerekirse daha fazla yetiştirmek için kendimi
Çalışmayı baya istiyorum ama o da zor gibi bu devirde torpil varken
Çalışmak inan çok zor şu zamanda okuyanı değil torpili olanı alıyorlar
Maalesef
Kpssden 90 üstü alan tanıdığım vardı sırf alevi diye yerleştirmedi adiler..
İnşallah ekmeğe muhtaç olurlar böyle kul hakkı yiyenler
İnşallah 2023 te gidecekler artık
Hdp Akp gelmesin de vatanını seven adaletli biri eğitime bilime önem veren biri gelsin artık 🙏
Ülkeyi ne hale getirdiler maalesef inşallah bundan sonraki gelen hayırlı olur. her şey çok kötü oldu maalesef
Ben hakkımı helal etmiyorum kesinlikle aklı olan da oy vermez zaten
Bir şekilde gitmeleri gerekiyor artık
Ülke mülteci kampına döndü ülkede ikinci vatandaş biz olduk kendi ülkemizden
Daha birçok sebep var gitmeleri için
Dediğiniz gibi gelecek kişi hayırlı olsun insan olsun en önemlisi de vatan haini olmasın inşallah 🙏🤦♀️
Eskişehir ya da Ankara’yı seçmelisin. Eskişehir tam bir öğrenci şehri. Her şey ucuz ve doğal bi kent. Ama Ankara da başkent. Ulaşım I İzmir’e nazaran daha kolay. Ama İzmir’i tercih etme. İzmir yazın tatil için güzel ama çok pahalı
İzmir'e gitme orada yerler seni valla sapıklık falan her bok var mk oraya gideni ben bidaha taniyamiyom aw
Ankara harici herhangi bir yer
Kesınlıkle eskısehır
İzmir güzel yer
İzmir
Eskişehir
Eskişehir