İlerisi için kendinizi geliştirip kariyer yapmayı düşünüyorsunuz bu durumda yaşanılanilirlik açısından ve kariyer açısından hangisi tercih edilebilir? Yaşam tarzları, kültürü vs. gibi faktörleri de göz önünde bulundurursak
Cevabın nedir?
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğdugumdan beri Ankaradayım, nasip oldu ünide ankarada kaldım. Gayet memnunum her şey için. Tabi ailemin yanındayım, dışarılarda kendimi eğitmem acısından zor. Ama bu saydıgın illere baktıgımızda en kaliteli üniversitenin Ankarada oldugunu anlarız.
Ortam istersen Eskişehir çok canlıymış, okuyan arkadaşlarım var ortam olarak memnunlar...
İzmirden memnun değil arkadaşlarım ama bilemeyeceğim ☺111 Yorumla
Soran+1 yılTayin isteme durumu olacak o yüzden şehir seçmem gerekecek 5 yıl o şehirde durmam lazım kaliteli bir yer olmalı kariyer ve yaşam kalitesi açısından
- +1 yıl
Ankara sizin için tam bir büyükşehir öyleyse... Bence kesinlikle Ankara olmalı. Tam hayat görüşünüze ait her çeşit semti bulursunuz. Yarın ki seçimlerin oy dağılımına görede oturacağınız ilçeyi bile seçersiniz. İnsanı çok iyidir ankaranın ona şüpheniz olmasın ☺
Soran+1 yılİlerisi için kaymakamlık valilik gibi düşüncelerim var okuduğum okul dışişleriyle alakalı ama şimdilik memurluk yapıyorum kesin ve net bir karar vermem gerekiyor geleceğim için
- +1 yıl
Çankaya, Batıkent, Demetevler, Eryaman size göre özellikle Eryaman memur kenti, metro da var. Bence iyi düşünün, Ankara gayet güzel ☺ Heleki bu şehirlerin efendisi bana göre...
Soran+1 yılBen orayı düşündüm ailemin içi rahat değil karisıktır oralar ege ve marmara bölgesi tercih et diyolar. Ben de meraklı değilim kendi sehrimi bırakıp gitmeye ama hayat şartları işte
- +1 yıl
Ya karışık olan bir şey yok merak etmeyin, her şey düzgün burada ☺ Okulum ulus merkezde benimde, ama yapacak bir şey yok maalesf. Aslen sincanda oturuyorum...
Memur kenti eryamandır ve kesinlikle mutlu bir hayat sürersiniz. Metro ile 20 dakikada istediğiniz yere ulaşım imkanınız da var ☺
Soran+1 yılŞehir değiştirme olayına iş için hem bulunduğum şehirde ailem ve yakın dostlarım dışında beni bağlayan bir şey yok kariyerim için düşünüyorum Ankara kaymakamlık valilik gibi hedeflerim olduğu için daha cazip geliyor aslında
- +1 yıl
Tabiki ülkenin siyasi kalbide burada atıyor. Anıtkabir, TBMM, saraylar şunlar bunlar. Bütün diplomatik ilişkiler ankarada zaten ☺ gelin, bir şey kaybetmezsiniz, olmazsa 5 sene zorunluluğum var demişsiniz, beş sene çok uzun değil, idare edersiniz sonrada gidersiniz beğenmezseniz ☺
Soran+1 yılAnıtkabir ❤ Haklısın başkent sonuçta
- +1 yıl
Evet bekleriz☺
Soran+1 yılTeşekkürler görüşlerin için :)
En İyi Cevaplar
İzmir hepsini döver.
220 Yorumla
Soran+1 yılİzmir favorim ama yanlis bişey yapmak istemiyorum tayin isteme gibi durum olacak şehir seçmem gerekecek kararsızım
Soran+1 yılYok hem okuyup hem çalışıyorum memurluk yapıyorum ama kaymakamlık valilik gibi düşüncem var ilerisi için
Soran+1 yılKalbimden İzmir geçiyor mantığım Ankara diyor bakalım :)
Soran+1 yılİş için zaten yoksa İzmir bir başka
Soran+1 yıl:) Kalbim İzmir mantığım Ankara diyor :)
Soran+1 yılEvet haklısın kalp insanı yanıltıyor mantık önemli :)
Soran+1 yılKesin gelicem diye bir şey yok tercihlerden tutar mı tutmaz mı bilmiyorum farklı bir yer de çıkabilir :) çalıştığım kurum belirliyor hangi ilçesine vereceğini ihtiyaca göre anlayacağın
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumların ve güzel dileklerin için
Soran+1 yılDarısı başına o zaman :) Hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi bir sonuç alırsın ve iyi bir yere yerleşirsin
Soran+1 yılNe güzel inşallah hersey istediğin gibi olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi alanda yaptığına bağlı Ankara yı tavsiye etmiyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Cevap sahibi+1 yılçok sıkılacaksın çünkü şehir seni boğacak ve çalışma isteğinde kaçacak
Soran+1 yılOrada olanlar sıkıcı bir sehir diyolar dogru ama yasamadigim icin bilmiyorum, Kalbim İzmir mantığım Ankara diyor
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirde yaşıyosun mesela izmirde yaşayanlar ankarayı beğenmezler böyle düşününce demekki İzmir daha iyi diyor insan ben ankarada yaşıyorum İzmir eskişehir hiç bilmiyorum
Soran+1 yılİzmiri biliyorum çok güzel, buyulu bir sehir :) insanları da çok sıcakkanlı her konuda ellerinden geldiğince yardımlarını esirgemiyorlar hiç yabancılik cekmemistim ama kararsızım işte
Cevap sahibi+1 yılsen bilrsin tabi hangi sektörde çalışcaksın
Soran+1 yılDevlet memuruyum
Cevap sahibi+1 yılo zaman Ankara :D
Soran+1 yılMemur ve bürokrasi şehri diyolar isabet olur yani :)
Cevap sahibi+1 yılaynen
+1 yılİzmir gibisi yoktur
22 Yorumla
Soran+1 yılİzmirli misin?
- +1 yıl
Yess😎
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
26Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkaç kişi eskişehirti gördüki burada yaşanabilirlik olarak en uygunu eskişhir ekonomik kültürel olarak burdada büyük önemli şirketler var kariyerin iyi olursa eskişehirde paşasın ankarada izmirde 700 liraya kira verirken burada 500 verirsin ve yine merkeze yakın olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılKira fiyatları uçuk diyorlar doğru Ankara için
- +1 yıl
mesela günlük kiralık dairelere bakıyosun eskişehir 50 100 arası Ankara 150
3 şehre de sürekli gider gezerim. İzmir en iyisi gibi duruyor. Ankara da yaşanmaz gerçekten trafikte çileden çıktım. Evet insanlar saygılı ama kalabalık bir şehir Ankara :(
Eskişehir de güzel ama İzmir kadar değil :)17 Yorumla
Soran+1 yılİzmir'e çok gitmişliğim var ama Ankara ve Eskişehir hakkında en ufak fikrim yok Kararsızım bu arada egeli olduğum için yemek konusunda sıkıntı olmaz Izmir'de
- +1 yıl
Ankara gerçekten kalabalık bir şehir. Daha 1 hafta önce oradaydım bir çok kez gitmişimdir. Yolları fazla yokuş , çarşıları fazla kalabalık , trafiği kalabalık yaşanmaz değil yaşanır ama sıkıcı.^^ Eskişehir güzel ama dediğim gibi daha güzel şehirler var. Muğlaya bak sen :D Bu konu hakkında biraz saygısız olup diğer cevapları reddediyorum ben çünkü Muğla gerçekten güzel bir şehir. Okulum biter bitmez taşınma kararı aldım hatta.^^ Muğla <3
Soran+1 yılTayin için tercih yapıcam en başa hangilerini yazsam diye kararsız kaldım. Muğla küçük bir yer tabii Ankaraya göre
- +1 yıl
www.uhahaberajansi.com/.../cafer-evler.jpg
böyle bir sokakta mutlu yaşamak isterdim :)
Soran+1 yılKalabalık şehri sevdigimden değil okulum seneye bitecek şu an memurluk yapıyorum kaymakamlık valilik gibi hedeflerim var o yüzden kendimi geliştirmek istiyorum :)
Eskişehir harika bir yer ama İzmir kariyeri ilerletmende bir adım daha önde Ankara hiç iyi değil bence
115 Yorumla
Soran+1 yılİzmir'i yazayım diyorsun yani içimden geçiyor açıkçası
Soran+1 yılAnkarayi yazmayayim mi iyice kafam karisti Ankara sıkıcı diyolar
Soran+1 yılİzmir o zaman
Soran+1 yılFakir ama sosyete o nasıl oluyor? :)
Soran+1 yılDış görünüş aldatır
Soran+1 yılSağol tavsiyelerin için :) oylelerini çok gördüm ben
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Ankara fikrinden vazgeçmiş oldum böylece :) İzmir daha cazip gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnkara! en iyisi
hem İzmir , eskişehir chpli dolu kafayı yersin orda
Ankaraya gel bize katıl!
2023 Yaşasın Tayyip abinin önderliğindeki DİNSİZ TOPLUM!!!
https://i.hizliresim.com/Ag8N1v.png01 Yorumla
Soran+1 yılAnkaralı mısın?
kariyer istiyorsan İSTANBUL
eğlenmek gezmek tozmak hayatını rahat bir sekilde insanların seni yadıgamadan yasamak istiyorsan İZMİR
eskisehir nasıl bir yer bilmiyorum
ankaraya gelirsek ben hep deniz kenarında yaşamıs biriyim yaşayamam orda.03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul çok karışık bir şehir gibi geliyor bana 2 hafta kaldım İstanbul'da boğuldum resmen insanları falan bir tuhaf, İzmirin insanları sicakkanlilar yardimci oluyorlar bir sıkıntı falan oldu mu Ankarayi ben de bilmiyorum
- +1 yıl
kariyer icin İstanbul dedim zaten o yüzde İstanbul'da hayat yasamak istersen taksim kadiköy orta köy gibi bilindik yerde yasamanız lazım oralar iyidir ama cok kalabalık İstanbul .
izmirli tanıgım bütün insanlar cok iyi İzmir öyle bir anlatıyorlar ki insan orda yasamak istiyor
sokak röportajlarını izleyin İzmir insanını anlarsın zaten
Soran+1 yılEvet İzmir hakkında hiç olumsuz yorum duymadım
Izmirli ve izmirde yaşayan biri olarak İzmir diyorum..
14 Yorumla
Soran+1 yılEn güzel ilçeleri hangisi Alsancak Konak dışında
Soran+1 yılTeşekkür ederim
İzmir ve zaten izmirdeyim.
12 Yorumla
Soran+1 yılMemnun musun?
Niğde çok sakin havası güzel :))) her şey yüyüme mesafesinde arban varsa her 5-15 dk :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılNiğde mi hiç düşünmemiştim :)
Soran+1 yılKaymakamlık, valilik gibi hedefler diyelim :)
+1 yılEskişehir güzeldir :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç gitmedim bu konuda fikrim yok ama arkadaşlarım Eskişehir'e tayin işte gel diyorlar bilmiyorum
+1 yılİzmir tabiiki İzmir
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnkara gelme ayaz var
10 Yorumla
+1 yılEskişehiri cok istiyorum ya
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Oranın Porsuk Çayı var Venedik'i andırıyor :)
Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. ben izmirdeyim
14 Yorumla
Soran+1 yılMemnun musun?
Soran+1 yılÇok iddialiydi bu söz ;) evet düşünülebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskişehir güzel ama küçük olmaz o yüzden İzmir
10 Yorumlaİzmir ^.^
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılİzmir
11 Yorumla
Soran+1 yılOranın yeri farklı tabi
+1 yılAnkara derim
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden Ankara? Çok büyük bir şehir korkutuyor açıkçası
- +1 yıl
doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım şehir. o bana ben Ankara ya alışkınım korkutmasın ayrıca sevmesini bilirseniz aksine şefkat ve güven verir
Soran+1 yılAnkarayi da yazıcam herhalde tayin isticem 5 sene kalma zorunlulugum olacak
- +1 yıl
görev icabı mı? bence seversiniz ya ya da denersiniz en azından
Soran+1 yılGörev için. hedefim kaymakamlık valilik o yüzden Ankara da bürokrasi şehri o konuda sıcak bakıyorum
- +1 yıl
evet bu konuda çok doğrusunuz. şimdi ki mesleğiniz ne? emniyetten falan mısınız?
Soran+1 yılŞimdiki mesleğim memurluk
- +1 yıl
heee aynı kategoride sayılırız atanırsam tabi. işinizde başarılar
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılİzmir.
20 Yorumla
+1 yılİzmir İzmir İzmir
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum orayı güzel şehir insanları da sıcak kanlilar
İzmir alsancak
117 Yorumla
Soran+1 yılEvet orayı çok severim ama tercih yapıcam kararsızım yani
Soran+1 yılYani gitsem 5 yıl kalma zorunlulugum var o yüzden pişman olmam herhalde
Soran+1 yılİstanbul çok karışık insan boguluyor gibi oluyor 2 hafta kaldım tarihi yerleri gezdim bitirdim geldim yaşanacak yer değil trafiği öldürüyor insanı
Soran+1 yılAynen Alsancak çok güzel. İzmire gidince mutlaka ilk uğradığım yer orası oluyor
Soran+1 yıl:) İzmir iyi hoş da alt yapısı da iyi olsaydı keşke bir keresinde gittim sel baskını oldu çok korktum
Soran+1 yılAnkara da aynı yani bu işler çok karışık bilmediğini farklı bir şehire gidip orada yaşamak
Soran+1 yılHaklısın. Zamanla alısilir bur şekilde insan nelere alismiyor ki
Soran+1 yılTeşekkürler yorumlar için
Soran+1 yılSağ olun hayırlısı artık yapacak bişey yok
+1 yılizmirr diyomm kızımzzz
10 Yorumla
+1 yıltabiki İzmir .
eskişeir nedir allasen10 YorumlaEskişehir
15 Yorumla
Soran+1 yılKira fiyatları ne durumda?
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran+1 yılTrafik berbat işliyor İstanbul'da haklısın
Eğitim & Kariyer konusunda 358 cevap paylaştı. İzmir 💕💕💕💕💕
20 YorumlaEskişehirliyim gelme buraya:D
00 YorumlaAnkara İzmir eskisehir çog hojdur ama benana.
00 Yorumlaİzmir tabiki
10 Yorumla
+1 yılEskişehir e gelmeyin abi :D karışıyor ortalık :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılizmirde iş imkanımı var?
00 Yorumlaİzmir
10 Yorumlakesınlıkle İzmir
10 Yorumla
+1 yılEskişehir
10 Yorumlaİzmir
10 Yorumla
+1 yılAnkara
00 Yorumlaistanbul👍😊
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok karışık ve kalabalık bir sehir
+1 yılizmirrr
10 Yorumla
+1 yılAnkara .
01 Yorumla
Soran+1 yılMemur şehri olabilir aslında ama kararsızım mantığım Ankara diyor içimdeki ses İzmir en başa hangini yazacağım bilmiyorum
Bayburt:)
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026