Bakmazlardı ama onlar bakmadığı için kalmamazlık etmiş olmazdım. Bende doğru bulmuyorum. Evet evlenmeden önce tatillere çıkılır, kısa süreli birlikte kalabilir çiftler ama tam anlamıyla birlikte yaşamak, evliymiş gibi bir hayat sürmeyi evlilikten önce doğru bulmuyorum. Bazı şeylerin erken tükenmemesinden yana olduğum için ve evlilik gibi ilişkiyi en yüksek seviyeye getirecek bir adımında bazı temel farklarını koruması gerektiği için tercih etmezdim.
Bu kararım hoşlarına gitmezdi muhtemelen ilk birkaç gün beni vazgeçirmek isterlerdi fakat ciddi olduğumu anladıklarında istemeden de olsa kabullenirlerdi.
@Daffy0 yaptığın hakaret senin korkunç zihninin ürünü fakat asıl merak ettiğim bu soruya 20 kadın görüş bırakmış ve bana benzer cevaplar da gelmiş. Neden yalnızca ben senin saldırına hedef oldum?
Öncelikle sevgili diye bir kavram olmaz benim için kız arkadaştır o yoksa yerimde duramam birincisi , ikinci bir husus da öyle bir karari mümkünatı yok almam alamam , üçüncüsü ve sonuncusu ütopik olarak farzı muhal bu saçma kararı aldım diyelim olumlu bakmaları şöyle dursun şiddetle karşı çıkarlar son derece haklılar da
Aile yapısı geleneksel bir yapıya sahip olduğu için izin vermezdi. Kendi fikrime gelirsem inandığım inaçtan kaynaklı meşru olmadığı için bende buna olumlu cevap vermem.
Aileden aileye değişir kimse sevdiğinden ayrı kalmak istemez tabi ama benim ailem izin vermezdi neden böyle bir şey istediğimi sorardı mantıklı bir şey de desem izin vermez üstüne bide bir tok kavga çıkardı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Lisedeyken yaşadım ama şimdi yaşamam görüşüm değişti