Aile & Toplum Zamanın ne hızla geçmesini isterdin? Mankenimsi Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaşadığın anın tadını çıkarmak ya da kurtulmak için zamanın ne hızla geçmesini isterdin? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Zamanın ne hızla geçmesini isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Elfprincess Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hızlı geçerse Nirvanaya yaklaşmıyorsun ama 😊Zaman yavaş geçse fena olmazdı.0.25 olsun. 1 1 Yorumla Mankenimsi +1 yıl Bazen hızlı geçmesi iyidir yaşadığın acıları çabuk atlatırsın Yorumla
Uga915 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 0,25 gayet ideal olurdu benim için. Şu an hiç hızlı geçen bir zamana ihtiyacım yok 😃 1 0 Yorumla
amanaskitom Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı. iftara kadar 2x de 😂 1 2 Yorumla Mankenimsi +1 yıl Çok üç kağıtçısın 😀 Yorumla amanaskitom +1 yıl oyleyimdir djdj Yorumla
Sevelim_ki_Sevilelim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olaylara daha hakim olmak için 0.25 1 0 Yorumla
AyIşığındaYalnızlık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Zamanın geçmemesini isterdim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hızlı geçerse Nirvanaya yaklaşmıyorsun ama 😊
Zaman yavaş geçse fena olmazdı.0.25 olsun.
Bazen hızlı geçmesi iyidir yaşadığın acıları çabuk atlatırsın
0,25 gayet ideal olurdu benim için. Şu an hiç hızlı geçen bir zamana ihtiyacım yok 😃
iftara kadar 2x de 😂
Çok üç kağıtçısın 😀
oyleyimdir djdj
Normal, her zaman iyidir.
Olaylara daha hakim olmak için 0.25
Zamanın geçmemesini isterdim.
Normal
o işini biliyo zaten
0,5...
şu an iyi kardeş