BEDDUA EDEN BİR ANNE?

Arkadaşlar selam ben size şöyle izah edeyim annem çalışıyor afedersiniz aşırı pis bir kadın odası sigaralar yani yediği sofrayı bile günlerce kaldırmayan bir insan çalışıyor ama eve gelince full sigara ve oyun oynuyor afedersiniz sigara külünü bile dökmez ben yaparım köleliklerini kardesim de öyle kedisi var 2 yıldır Here işer her sene koca koca yorganlar yıkarım yine de annemin gözüne giremem şimdi şöyle dün akşam erken uyudum sabah bir kalktım mutfağın hali rezil sigaralar bardak içinde söndürülmüş küllük ağzına kadar dolu ve iftar sofrası olduğu gibi duruyor salata balık olduğu gibi hiç toplanmamış daha çok dagıtılmıs bir şekilde ve temizledim her yeri annemin odasını dedim temizlemem cünkü bornozlar örtüler yerlerde her yer heryerde sonra dedi ki Allah senin şerrinden korusun sen nasıl insansın sırf temizlemem dedim diye zaten evde her işi ben yapıyorum köleliklerini yapıyorum 4 senelik sevgilim var ailesi beni kabul etmiyor baş örtü takmadığım icin evlenemiyoruz ve her gün ağlayarak geçiyorum beddualar laflar saçımı süpürge etsemde yaranamıyorum?
BEDDUA EDEN BİR ANNE?