Lisedeyken 9 ay staj yaptığım annemin çalıştığı şirketteki bi abi beni işyerine yardım etmem için çağırıyor. Ve resmen beni kullanıyorlarmış gibi hissediyorum çünkü koca bir günümü onlara harcıyorum ve yemek parası dışında para vermiyorlar. Ve bu aralar daha sık çağırmaya başladı artık hayır diyemiyorum çünkü artık üretebileceğim güçlü bahanem kalmadı. Ve gitmek de istemiyorum ama olmuyor. Hep bana evde boş boş yatacağına buraya gel diyor. Benim de elimde güçlü bir yalandan uydurabileceğim bahanem olmadığı zaman mecbur gidiyorum. Çünkü bu adam hayırdan anlamıyor. Ve çok ısrar ediyor. Ben de ısrar edince söyleyeceğim cümlelerim tükeniyor ve mecbur gitmek zorunda kalıyorum.
Bir de bu aralar öğleden sonraya çağırmaya başladı yemek parası da vermemek için. Ve bu kişi orada sıradan bir çalışan. Para onun cebinden de çıkmıyor. Ve bazenleri gittiğimde oradakilere hep gülerek karın tokluğuna çalıştırıyorum gibi şeyler söylüyor.
Bir de bu aralar öğleden sonraya çağırmaya başladı yemek parası da vermemek için. Ve bu kişi orada sıradan bir çalışan. Para onun cebinden de çıkmıyor. Ve bazenleri gittiğimde oradakilere hep gülerek karın tokluğuna çalıştırıyorum gibi şeyler söylüyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır demeyi öğrenmediğin müddetçe böyle ezilirsin hayatta.
Senden faydalanıyorlar bu belli ama yaptıkları ayıp insan azda olsa para verir belki senin iş hayatına alışman içindir ama yinede beleşe olmaz bu işler
Bende senin gibi düşünüyorum. Şimdi sabah mesaj atmış bugün geliyorsun diye ama gitmek istemiyorum hayor desemde anlamıyacak meden gelmiyorsun dicek ve ısrar edecek ben ne yazacağımı da bilmiyorum. En son yazacak bir şey bulamazsam mecbur gideceğim
Ne kadar zamanın var bir yalan düşünelim🤭
Bugün kendini iyi hissetmesen azıcık hasta olsan olmaz mı🤭
Saat 11e kadar.
Ben de artık üretecek yalan kalmadı.
İş hayatında senin için tecrübe olabilir ama bak bende ticaretle uğraşıyorum kendi işim
Ya o zaman tek çaren kalıyor ben gelmek istemiyorum ben maaşlı bir işe gireceğim desen ağır mı olur
Zaten o da tecrübe olsun diye çağırıyor. Haziranda tekrardan yks’ye gireceğim. Puanım düşük gelirse o kişinin yanında işe başlayacağım. Ama hazirana kadar sabredemiyor. Ve daha salı günü gitmiştim.
Salı günü gittiğimde beni gördü hiç hasta gibi değildim inanır mı bilmiyorum. Biraz hatta fazla zeki biri de
Yav git o zaman kötü biri değil
Ya ağır olmaz da ama diyemem çünkü çalışmak istesem orası beni zaten maaşlı bir şekilde işe alır ama ben ders çalışmak istediğimden bu sene hazirana kadar hiç bir işe girmek istemiyorum.
Bazen bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum. Millet etrafta iş iş diye dolanıyor. Ben de kapıma kadar gelmiş iş teklifini ısrarlara rağmen geri çeviriyorum.
O zaman şöyle de
Bu aralar derse ağırlık vermen gerektiğini söylesen geri kaldığını filan bence anlayışla karşılar 🙄
Ama gitmek istemiyorum 😬
😅😅😅
Bugün gitme o zaman midem bulanıyor de sjsjsj
Seninde yüzün yumuşak gibi geldi bana
Gibi değil bayağı öyle
Öyle olursan hep üzülürsün
Derslerden geri kaldığımı kaç defa söyledim ama artık ona inanmıyor. Bu adam benim ders çalıştığıma inanmıyor.
“Bugün gelmiyorum” diye yazdım bakalım hayırlısı. Bak şimdi gel gel sinirlendirme beni konum at öğlen gelicem yazmış
Yaa cidden öyle mi yazmış
Buda abartıyor ama senin özel işin veya dersle alakalı bir şeyin olabilir
Yav sen fazla yüz vermişin hayır istemediğin için
Olmaz öyle ama
Az bekle sana konuşmaların en son ekran resmini atacağım.
https://www.hizliresim.com/gc7bhsa
Ayıp ediyor ama böyle olmaz saygısı yok sana
Bu neye benziyor biliyor musun benim işim olsunda sen umrumda değilsin gibi yav senin geleceğinle alakalı derslerin
Sana hayır demesini öğretmem lazım
Açık açık karın tokluğuna çalışmak istemiyorum de