Aile & Toplum En sıkıldığınizda ne yaptınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Ben çok sahane bisi buldum 🤑 Güncellemeler+1 yıl Soruyu soramadım ama siz anladınız Soruyu 🙄 En sıkıldığınizda ne yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne gidip ehliyet alırım 🙂 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Hiçbir yapasım gelmiyor..Geldiği gibi gider diyorum.. 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne gider 🙄 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sıkıntım.. 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Demek ki neymiş 🙄... Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Demek ki nereye dönersek dönelim... 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sen dönme 😀 Yorumla Soran +1 yıl ... Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Dönsem de nafile.. Hep arkada.. 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Aman aman dönme Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Tamam.. 🙄 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sokağa çıkıp her gördüğüm kediye köpeğe öpücük attım, kaçmayanları sevdim. 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Şarkı dinliyorum ; https://www.youtube.com/watch?v=SdmaCTEhcoU 0 0 Yorumla
Kʀîᴛʜ Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Genelde sıkıldığımda müzik dinlerim veya araştırma yaparım. 0 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Film ve müzik dinlemeyi tercih ediyorum... 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Film izliyorum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Uzandığım yerden tavanı izleyip iyice şiştim😧😱😂 1 0 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ramazandayız yapma kanks... 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Açarım oyun havası iki oynarım olur biter 0 0 Yorumla
peacefulbeach Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl O an keyiflendirecek bir şeyi yaparım. Değişir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kızlar Bir Adım Öne gidip ehliyet alırım 🙂
Hiçbir yapasım gelmiyor..
Geldiği gibi gider diyorum..
Ne gider 🙄
Sıkıntım.. 🙄🙄
Demek ki neymiş 🙄...
Demek ki nereye dönersek dönelim... 🙄
Sen dönme 😀
...
Dönsem de nafile.. Hep arkada.. 🙄
Aman aman dönme
Tamam.. 🙄
Sokağa çıkıp her gördüğüm kediye köpeğe öpücük attım, kaçmayanları sevdim.
Şarkı dinliyorum ;
https://www.youtube.com/watch?v=SdmaCTEhcoUGenelde sıkıldığımda müzik dinlerim veya araştırma yaparım.
Film ve müzik dinlemeyi tercih ediyorum...
Film izliyorum
Uzandığım yerden tavanı izleyip iyice şiştim😧😱😂
Ramazandayız yapma kanks...
Müzik dinledim
Açarım oyun havası iki oynarım olur biter
O an keyiflendirecek bir şeyi yaparım. Değişir
Yak bi sigara
ne buldunn peki
Suyumu cikardim
Neymiş şahane bişey kız merak ettim 🤔🤔
Bizimle de paylaş
Ne buldun merak ettim