Kişilik & Karakter Canınız sıkıldığında en çok neler yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Canım çok sıkkın bir şeyler önerin arkadaşlar ya Güncellemeler1 yıl Doğru düzgün öneri veren herkese teşekkür ederim Canınız sıkıldığında en çok neler yapıyorsunuz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. film dizi izlerim. 0 0 Yorumla
AlmanŞansölyesi Takip Et Xper 6 Yaş: 93 , eic 100% 1 yıl Kitap okuyorumKadir Mısıroğlu seyrediyorumAdolf Hitler izliyorumTarih okuyorumBilgi yarışmaları izliyorumDışarıda geziler düzenliyorum 0 0 Yorumla
Arleying Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 59% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Kitab okurum gecede olsa dışarı çıkar yürüyüş yapar hava alırım … 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bizim bura gece çıkılabilecek bir yer değil :D hem hava da soğuk Yorumla Arleying 1 yıl Peki efendim o zaman kitab okuyun müzik dinleyin özellikle yabancı Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Şarkı dinleyebilirsin öneri, Hande Yener morOlmazsan olmaz Tarkan yolla 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben ya dizi izlerim oyuna girerim ya da şarkı dinlerim iyi geliyo Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Vaktim varsa bir şeyler izlerim 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 448 cevap paylaştı. burada sizlerleyim 0 0 Yorumla
Mayamu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kitap dinlerim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Onu yapabilirim evet Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı. Dizi film izlerim 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 414 cevap paylaştı. DC ozynayalım 0 0 Yorumla
seyumkasindo0 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Önerelim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Önerin diye soru açıp yorum yapmanızı istemişim zaten değil mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
film dizi izlerim.
Kitap okuyorum
Kadir Mısıroğlu seyrediyorum
Adolf Hitler izliyorum
Tarih okuyorum
Bilgi yarışmaları izliyorum
Dışarıda geziler düzenliyorum
Kitab okurum gecede olsa dışarı çıkar yürüyüş yapar hava alırım …
Bizim bura gece çıkılabilecek bir yer değil :D hem hava da soğuk
Peki efendim o zaman kitab okuyun müzik dinleyin özellikle yabancı
Şarkı dinleyebilirsin öneri, Hande Yener mor
Olmazsan olmaz
Tarkan yolla
Ben ya dizi izlerim oyuna girerim ya da şarkı dinlerim iyi geliyo
Vaktim varsa bir şeyler izlerim
Uyuyorum ya da araba sürüyorum
burada sizlerleyim
Kitap dinlerim
Onu yapabilirim evet
Dizi film izlerim
DC ozynayalım
Transformens izliyotum
Çizim
Önerelim
Önerin diye soru açıp yorum yapmanızı istemişim zaten değil mi?
Film izle
Uyuyabilirsin