Para varsa yasanmıyor o bambaşka bir konu da gerek yemek gerekse başka seyler de mağdur olduğunuz oldu mu? Yurt hayatı sefillikten uzaktır en azından ben yaşamadım evde kalan arkadaşların zaman zaman makarnaya da talim ettiklerini bilirim erkekleri söylemiyorum bile 😂🤦😂
Evet zamanında yaşadım gerçekten büyük rezillik. Karın tokluğuna yaşamaya çalışmak ve hijyenik olmayan bu ortamda yaşamak gerçekten çok zor. İnsanlar yattı yatağa toplamaktan bile aciz olabiliyor.
Ütü üstünde tost, matkap ucuyla vantilatör, mıknatısla ampul yakmış bir neslin çocuklarıyız benim daire kapımda dur paketçi şu an üstüne bastığın paspas paspas olmayabilir yazıyordu gülmeden giden bir tane eleman görmedim bir tanesi bir gün abi bunu neden yazdın demişti çünkü gülmek bir insan verilebilecek en güzel bahşiştir demiştim demin canım canım gülenleri düşünerek yolladığımda oldu yani öğrenciysek öğretmekte lazım gelir diye düşündüğümüz zamanlarda oldu hatta giderken apartman kapısını kapamadan çıkanlara cama küfür yerine insan arkasında her zaman bir açık kapı bırakmalı ancak bu kapı o kapı değil diye not yazarak çözüm bulduğumuz dertlerimizde oldu toparlarsam çok uzattım bu dünyadaki en büyük fakirlik kelime fakirliğidir çünkü kalbi açan tek anahtar insanları anladığınızı ifade eden güzel sözlerinizdir dostlar
Yaşadım tabi.. Tek maaş 3 çocuk okutuyordu babam.. Lisede yaşadım daha çok.. Sonra düzeldi durumu çok şükür.. Üniversitede çalışmaya başladım.. Kendimin ve kardeşimin masrafları bana geçti.. O gün bu gündür pas tutmadım..