Erkek geç olgunlaşır kötü niyetlilerin bahanesi mi?

Kesinikle evet öyle. 20 yaşındaki erkek 20 yaşındaki kızdan olgun olabilir bunun cinsiyeti yok yetiştirmeye de bağlı bebek gibi büyütülüyor çoğu erkek. Kadın yaşıtı erkekten 5 10 yaş daha olgun olmaz komik ya erkeklerin zeka seviyesi düşük mü
20 yaşındaki kızla 27 yaşındaki koca herif asla aynı olgunlukta olmaz arada koca 7 yıl var kız daha okuyur erkek okulu bitmiş çalışmış oluyor baya koca bi fark var

Biri demişki 19 yaşındaki kıza sadece 25-30 arası erkek olur yuh pes o yaştaki erkek dayısı yaşında ergen kızı o yaştaki erkeğe yakıştırmak mide bulandırıcı 19 yaşındaki erkek 10 yaşındaki kızla mı olur yani? 20 yaşındaki erkek 10 15 yaşındaki kızla mı aynı olgunlukta? E o zaman erkek 18 yaşında neden reşit oluyor araba kullanıyor çoçuksa?
Ama cinseliğe gelince reşit olmadan cinselik Yaşar erkek kıza gelince baban annen nerede evlenmeye gelince reşit kız tabi evlenecek erkek 20 yaşında baba olsa kiyameti koparırlar kız 17 yaşında anne olsa tam anne olacak yaş derler iyyy

30 yaşındaki koca herif gelmiş diyor ki ben sadece 18 19 kızla olurum iyy reşit yaş diye o kıza bakması normal değildir 30 yaşındaki kadın 18 19 istese linç yer. Ben 16 17 istiyorum ama korkuyorum bu yüzden 18 istiyorum demektir bu 18 20 ye bakan 15 17 yaşındaki kıza da bakar aynı kızlar çünkü alnında 18 yazmıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Gençeçik kızları büyük erkeğe yakıştırmak nedir ya ama kızına o yaştaki erkek baksa izin vermezler. 18 isteyen liseli kız ister demektir. Hangi büyük kadın 18 ilk erkeğe sulanıyor o yaştaki erkek kas yapsa bile bakmaz kadınlar 17 yaşındaki kız açık giyinince yan gözle bakmaları normal değildir ha 16 ha 18 aynı. 20 yaşındaki gençliğinin baharında olan kızı 30 yaşındaki dayıya yakıştırmak nedir sabir ver ya sonra neden ped çok
Güncellemeler
+1 yıl
Genç kızların beynini yıkıyorlar akılı kız büyükle olur diyorlar asıl akılı aile sevgilisi görmüş bi kız büyük erkekle olmaz o erkeğin amacını anlar benim gibi genç kızı arzulaması normal değil der uzak durur gençle takılır. Genç gençle olur olgun biri gençle anlaşmaz. 20 yaşındaki kız 25-30 yaşındaki erkekle aynı olgunlukta olmaz erkek geç olgunlaşır küçük kız isteyenlerin uydurduğu laf. Ama bi yaş büyük kadına abla derler. Kendileri taze çıtır değil taze çıtır ister iyyy iğrenç
Erkek geç olgunlaşır kötü niyetlilerin bahanesi mi?