Erkeklere özel olduğunu düşünmüyorum ben. Geç olgunlaşan kadınlar da var. Sevgili olmak istediğim erkeğin yaşına çok takılmam. 3 yaştan daha küçük olmasını istemem fazla büyük olmasını da istemem. Ama benimki tamamen birlikte yaşlanabilmek kafası. 😂
Her erkeğe göre değişir, karakter, yaşanmışlıklar, tecrübeler ve hepsi bir bütündür. Ben âşık olmakta her zaman zorlandım ve zorlanıyorum zaten. Âşık olabilsem sevdiğim erkeğe sımsıkı bağlanırım, bir de yaşıyla vakit öldürmem.. Âşık olabilmemin kıymetini bilirdim gerçekten.. Yeter ki o aşk karşılıklı olsun kâfi..
Ben kendim için konuşursam yaşadıklarım beni çok erken olgunlaştırdı. zaten bu yüzden de kendimden büyüklerle daha iyi anlaşıyorum. yaşıtlarım bana olgun gelmiyor yeterince.. insan ne kadar çok acı çekerse o kadar erken olgunlaşıyor. ama eğer fiziksel olgunluksa bu daha çok genetiktir. herkesin farklıdır
Olgunluk yaşla gelen bir şey değil. İnsan yaşanmışlıklarıyla olgunlaşıyor. Ülkemizde erkeklerin geç olgunlaşmasıyla ilgili oluşan kanı anneleri tarafından bir prenses edasıyla yetiştirilmelerinden kaynaklanıyor. 20 yaşına gelmiş insanın çoraplarına varıncaya kadar her şeyini sen toplar, yapacağın yemeği dahi onun zevkine göre şekillendirirsen bu insanın olgunlaşmasını bekleyemezsin. Bir erkek ile sevgili olmamız için annesinin onu bu dünyaya hazırlamış olması gerekir
Değil aksine kadınlar geç olgunlasir, 14 yaşında ailesinden ayrılmış adama erkekler geç olgunlaşır diyor 25 yaşına gelmiş ailesiyle yaşayan kadın komikmiş 😄
Kişiden kişiye değişebilir ama cinsiyetin de bu konuda etkisi vardır. Şöyle ki kadınlar erkeklerden daha duygusaldır genellikle, bir erkek olarak bende gamsızlık, umursamazlık bayağı var açıkçası. Bir insanın hatasından ders çıkarabilmesi için öncelikle pişman olması gerekir.
Çoğu paşa gibi yetiştiği için geç olgunlasiyor.30 yaşinda kendi suyunu bile annesinden isteyen adam var. Sorumluluk. sahibi erkekler var tabiki tenzih ediyorum..
Kıymet verdiğinde bunu pasiflik gören, bırakıp giden, bununla dalga geçen, para karşısında köpek olan bir varlığın erkekler geç olgunlaşır demesi ne derece mantıklı?