25 yaşında bir bireyim, sağlık sebeplerinden dolayı eğitim hayatım olmadi lise mezunuyum ama 17 yaşında çalışmaya başladım. Biraz hayatın bana şansı ve kendimi geliştirmek ile iş hayatında çok iyi bir yere geldim diyebilirim. Çalıştığım kurumda orta düzey yönetici olmayı başka kurumlardan iş teklifi gelmeyi vs vs başaran 17 yaşından itibaren ailesinden çok nadir maddi destek isteyen biri oldum ve hâlâ öyleyim. Ailemin yüzünü yere düşürecek hiç bir olayla karşılarına geçmedim. Ne sokakta kavga, ne alkol yüzüne bir kavga, ne karakolluk nede başka bir şey hiç bir şekilde ailemin yüzünü yere düşürmedim. Belki tek eksiğim maddi anlamda onlara destek vermemiş olabilirim çünkü bundan hep şikayet ederler ( ki desteğe ihtiyacı olan bir aile değiliz ). Kendi ameliyat masraflarımi dahi olsun giyim kuşam herşeyimi kendim karşıladım hala da öyle.
Ama babam konusunda artık çok rahatsızım. Kendi kazancim olmasına rağmen kronik hastalığım olmasına rağmen her gün çalışmama rağmen nedense istediği evlat olamadım diye düşünüyorum.
Babam çok baskıcı biri beni düşündüğünü söyleyip herşeyimi kısıtlıyor. şu an 14 günlük bir yıllık iznim var ve arkadaşlarla bir tatil planı yaptık 5 günlük (akşam 12 de evde ol diyen babama tatile gitme şoku) yaratacagim. Normal bir şekilde arkadaşlarla tatile gideceğim dediğim de gidemezsin izin vermiyorum dedi hatta surat astı azarladı. Bu sorun hayatımda hep var ve hiç bir şekilde kendi hayatımı yaşamaya fırsatım olmuyor.
İnat ettim artık ve habersiz uçak biletini aldım Perşembe yola cikicam ve bu durumu kendine söylemem lazım ki evde yine kıyamet kopacak. Ben bu durumu nasıl asabilirim bu olayı nasıl çözerim Perşembe günü tatil olayına gitmem gerekiyor çünkü tüm hazırlıkları ve harcamaları yaptım destek lütfen.
Ama babam konusunda artık çok rahatsızım. Kendi kazancim olmasına rağmen kronik hastalığım olmasına rağmen her gün çalışmama rağmen nedense istediği evlat olamadım diye düşünüyorum.
Babam çok baskıcı biri beni düşündüğünü söyleyip herşeyimi kısıtlıyor. şu an 14 günlük bir yıllık iznim var ve arkadaşlarla bir tatil planı yaptık 5 günlük (akşam 12 de evde ol diyen babama tatile gitme şoku) yaratacagim. Normal bir şekilde arkadaşlarla tatile gideceğim dediğim de gidemezsin izin vermiyorum dedi hatta surat astı azarladı. Bu sorun hayatımda hep var ve hiç bir şekilde kendi hayatımı yaşamaya fırsatım olmuyor.
İnat ettim artık ve habersiz uçak biletini aldım Perşembe yola cikicam ve bu durumu kendine söylemem lazım ki evde yine kıyamet kopacak. Ben bu durumu nasıl asabilirim bu olayı nasıl çözerim Perşembe günü tatil olayına gitmem gerekiyor çünkü tüm hazırlıkları ve harcamaları yaptım destek lütfen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer