Aile & Toplum Azrail geldi bir şey diyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Feldenayım şu an Güncellemeler+1 yıl Mesaj yaptırcağım güzel yer var mı lan heryerim ağrıyor işler yordu Güncellemeler+1 yıl Masaj* Azrail geldi bir şey diyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. benim ölüm göz kanamasından mı oluyor azrail abialttaki gizlinin yorumunu on saat okudum🤯 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂gözlerim ağrıyor benim aheyy Yorumla benmeloww +1 yıl sana yazılmış olması daha korkutucu 😳😅😅 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Bana cicili bicili güzel bı şekilde mi geliveksin yoksa korkunç bi şekilde mi 0 5 Yorumla tamambuson +1 yıl O loneylibilmem ne adama da söyler misin o da benim canimmis Yorumla tamambuson +1 yıl Haberi olsun öhöm Yorumla Soran +1 yıl Sana gelmiycek miş Yorumla tamambuson +1 yıl Bı yanlisimiz mi olmus Yorumla Soran +1 yıl Hee Yorumla
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sende Azrail tipi yok be, baya güzel bir oğlana benziyorsun 😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂eyvallah Yorumla _LonelyWolf_ +1 yıl Belgeli Azrail mi olur profiline baktım 😂😂😂 Yorumla
Aynis_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bende çok yorgunum ya ölücem şimdi masaj lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye acaba Yorumla Aynis_ +1 yıl Ameleyiz Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güle güle cehennemde gorusuruz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bb Allah'a emanet ol Yorumla Copernicus +1 yıl Eyv bro Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Bize de geç kalmasın :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç gündür neden yoktun 0 57 Yorumla Soran +1 yıl Can alıyor muş öyle dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O değil sen hiç görünmüyorsun özledim Yorumla Soran +1 yıl Yoruluyom napim Yorumla tamambuson +1 yıl Sen kimsin de özlüyosun be sadece ben ozleyebilirim Yorumla tamambuson +1 yıl Eee napiosn cnmn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok seviyorum seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben masaj yaparım Yorumla tamambuson +1 yıl Bende seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O boynunu öperim Yorumla tamambuson +1 yıl Yok kız bizim burada bi yer var ben oraya yaptiririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni değil sen çekil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @miroveteene_ seni çok seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mirovetene senle çocuğum olsa keşke Yorumla tamambuson +1 yıl Olmaz kızım sen kız ben kız Yorumla tamambuson +1 yıl Hem ben erkkelerden hoşlanıyorum Yorumla tamambuson +1 yıl Burdan veremem utanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj kutunu açar mısın@miroveteene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @tamambuson bir defolup güt Yorumla tamambuson +1 yıl Güt güt gıdak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynis kim o kız kim miroo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kızı yolarım 😠😠😠😠 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kız sürekli senin soruda 😠😠😠 Yorumla tamambuson +1 yıl Bende geliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😠😠😠nefret ediyorum o kızdan nereden çikti o Yorumla tamambuson +1 yıl Sürpriz yumurtadan ceee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😠😠😠sen benimsin 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠senin boynunu yerim miro Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçlara bak çok güzel 🤩🤩🤩 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Otobüste seni görsem yürürüm miro Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @tamambuson sence bu miro esmer ni kumral mı kaşları yok gibi 😠😠😠 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Halkın içinde benim kalbimdesin miro Yorumla tamambuson +1 yıl Saçlarımı elidorla yıkıyorum doğal özler içeren Elidor saçlarıma bakım sağlıyor hem parlaklık hem yumuşaklık sağlıyor Elidor açlığını yoket Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızım ya sana demiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Miro aşkummm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilimmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnstagram vericen mı ona göre sana yazim Yorumla tamambuson +1 yıl Yha demesene şöyle şeyler utandım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noluyo ya😠 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Miroveteene 🙄🙄🙄? Noluyo Yorumla tamambuson +1 yıl İftar aciyo şimdi hadi gel yemek duası edelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off yerim onun iftarını 🤤🤤🤤🤤 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok tatlı 🤤🤤🤤🤤 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Videolarını onkere izliyorum 🤤🤤🤤 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon karrrrrdeşş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄aptal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O aynis denen kızla ne ilgin var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kızın sorusuna gidip onu öldürcem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Miroo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mamiii😘😘😘😘😘😘 Yorumla Soran +1 yıl Çıksana gizliden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnstagram vercen mı ona göre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seviyorum seni haa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşiğim 😡😡😡 Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/Ri7KIFUYiVk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Of iyi be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl By Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mamı bu kız üşenmemiş bütün görüşümü şikayet etmiş Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Beni alsana reis 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz yeğennn Yorumla Mapustayım +1 yıl Niye dayı niyeahirete gitmek istiyorum Yorumla
tiramisuseverim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kış kış cinler kış kış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Azrail melek Yorumla tiramisuseverim +1 yıl Hadi canımmmm Yorumla
hotcupidd Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyle beni de alsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Saat kaçta diyo Yorumla hotcupidd +1 yıl 8 de müsaitim Yorumla Soran +1 yıl 8 de başkasına randevusy var Yorumla hotcupidd +1 yıl Kırıldığımı söyle ona Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
benim ölüm göz kanamasından mı oluyor azrail abi
alttaki gizlinin yorumunu on saat okudum🤯
😂😂😂gözlerim ağrıyor benim aheyy
sana yazılmış olması daha korkutucu 😳😅😅
Bana cicili bicili güzel bı şekilde mi geliveksin yoksa korkunç bi şekilde mi
O loneylibilmem ne adama da söyler misin o da benim canimmis
Haberi olsun öhöm
Sana gelmiycek miş
Bı yanlisimiz mi olmus
Hee
Sende Azrail tipi yok be, baya güzel bir oğlana benziyorsun 😂😂😂
😂😂😂eyvallah
Belgeli Azrail mi olur profiline baktım
😂😂😂
Bende çok yorgunum ya ölücem şimdi masaj lazım
Niye acaba
Ameleyiz
Güle güle cehennemde gorusuruz
Bb Allah'a emanet ol
Eyv bro
Bize de geç kalmasın :D
Kaç gündür neden yoktun
Can alıyor muş öyle dedi
O değil sen hiç görünmüyorsun özledim
Yoruluyom napim
Sen kimsin de özlüyosun be sadece ben ozleyebilirim
Eee napiosn cnmn
Çok seviyorum seni
Ben masaj yaparım
Bende seni
O boynunu öperim
Yok kız bizim burada bi yer var ben oraya yaptiririm
Seni değil sen çekil
@miroveteene_ seni çok seviyorum
@mirovetene senle çocuğum olsa keşke
Olmaz kızım sen kız ben kız
Hem ben erkkelerden hoşlanıyorum
Burdan veremem utanırım
Mesaj kutunu açar mısın@miroveteene
@tamambuson bir defolup güt
Güt güt gıdak
🤣🤣🤣🤣
Aynis kim o kız kim miroo
O kızı yolarım 😠😠😠😠
O kız sürekli senin soruda 😠😠😠
Bende geliyim
😠😠😠nefret ediyorum o kızdan nereden çikti o
Sürpriz yumurtadan ceee
😠😠😠sen benimsin 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠senin boynunu yerim miro
Saçlara bak çok güzel 🤩🤩🤩
Otobüste seni görsem yürürüm miro
@tamambuson sence bu miro esmer ni kumral mı kaşları yok gibi 😠😠😠
Halkın içinde benim kalbimdesin miro
Saçlarımı elidorla yıkıyorum doğal özler içeren Elidor saçlarıma bakım sağlıyor hem parlaklık hem yumuşaklık sağlıyor Elidor açlığını yoket
Kızım ya sana demiyorum
Miro aşkummm
Sevgilimmmm
İnstagram vericen mı ona göre sana yazim
Yha demesene şöyle şeyler utandım
Noluyo ya😠
Miroveteene 🙄🙄🙄? Noluyo
İftar aciyo şimdi hadi gel yemek duası edelim
Off yerim onun iftarını 🤤🤤🤤🤤
Çok tatlı 🤤🤤🤤🤤
Videolarını onkere izliyorum 🤤🤤🤤
Ne diyon karrrrrdeşş