Ama dediğin şekil olursa sadece aldatma kendini kandırma olur. Parası olan veriyor parayı çağırıyor imamı tamam öyle değil mi? ( hala gizlisin güzel insan.)
Zaten amaç bu. Paylaşım yine olmalı her anlamda. Ama aynı eve tıkılmak zorunluluğu olmamalı. Yine alışveriş yapılır gezilir tozulur evde yemek yapılır her şey
Yani orası sızın bildiğiniz iş dini nikahı kiydiktan sora sorun ortadan kalıyor zaten hatta isterseniz nikahinizi da ben kiyabikirim iki şahit ve mehri getirin
Müslüman ya da Türk değil misin bilmediğine göre? Muta nikahı değil zaten bildiğin evlilik olacak sadece aynı çatı altında olmak zorunluluğu da olmasa?
İstediğin zaman neden yanında olmasın zaten işe gitmiyor musun 7-24 yanımda misin. Bugün beraber yarın beraber diğer gün yalnız gibi ya da bir gün yok 5 gün var. İstediğin zaman her şey mümkün, kafanı dinlemek İstediğin zaman da evine işte bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İnanmadığım bir durum dini nikah, gönül bağlılığı olursa mesafe veya ev fark etmez.
Soruya cevap vermiyorsun utanacak bir soru değil neden gizlisin?
Ne cevabı?
Olumlu ya da olumsuz senin bakışın nedir.
Soru benim bakışım
Nasıl bakarsınız demişsiniz ben böyle tercih ederim dememişsiniz.!
Çünkü nikaha dayanarak yapılan ilişkiyi muta nikahı olarak görüyorum
Amaç zina olmaması
Ama dediğin şekil olursa sadece aldatma kendini kandırma olur. Parası olan veriyor parayı çağırıyor imamı tamam öyle değil mi? ( hala gizlisin güzel insan.)
Bu teklif başının çaresine bak. Sadece seks içğn birlikte olalım demektir
Aynı evde yaşama zorunluluğu olmayacak işte, birbirine katlanmak zorunda her an olmamak iyi değil mi
Leyla da böyle diyordu. Evlencen ama ayrı yaşıyacan diyordu. Leylanın talebi geldi aklıma.
İyi de neden nikah kıyıyoruz dediğimde, zina yapmamış oluyoruz demişti.
Evet işte bu, cevabın ne oldu Leyla ya?
Saçmalama dedim 😃 bir süre sonra benden ayrılıp eski kocasıyla evlendi ama resmi nikah kıymadı
Neden sana saçma geldi?
Evlilik sadece seks için değilki. Hayatı paylaşmak için
Zaten amaç bu. Paylaşım yine olmalı her anlamda. Ama aynı eve tıkılmak zorunluluğu olmamalı. Yine alışveriş yapılır gezilir tozulur evde yemek yapılır her şey
Zaman tanışalım 😍
Leyla dan sonra olur mu bu🤣
Ömür boyu yas tutucak değilim dimi 🙂
Yaş kaç?
50 ye 5 var :)
Sen :)
Çok ya, görünüm nasıl kim bilir
Taşı sıksam suyu çıkar :)
Kim bilir sen nasılsın 150 kiloluk 150 boyda filan olmayasın :)
Ahaha tam tersi🤣söylemekle olmaz, foto koy da görelim
Napcan totoyu :) nikah mı kıycaz :)
Görmeden ezbere mi yapacağız herşeyi ki dini nikah tabiki
Zorum ben 😃 dayanamazsın bana
Hey ponçik ses ver 😍😍
Gel hee de oluversin garii 😍😍😍😘😘
Gerçek fotoyu koy kara vereyim, başka yolu yok
Vallahi billahi gerçek fotografım
bir şey görünmüyor
Eli baltalı çılgın işte o benim 🙈🙈
Onu görüyoruz yüzün görünmüyor
Bence bunları özelden konuşalım dimi orta yerde olmuyoki, kendimi herkese açamamki dimi 🙈
Sadece yüzünu göstermek neden bu kadar zor sokakta zaten herkes görüyor orta yer değil mi orası
Seni mi kırcam buyur 😃
Yine kamufle ama daha iyi diğerine göre
Te allahım yaa 😃😃 saa da bişi beyendiremedik 😃😃
Pişt ses ver Huri 😃
Baba oğul ve kutsal ruh izin veriyor papaz da kıyıyorsa olur olur yeriz yeriz
Müslümanız Hristiyan değil🙄
Dini nikah varsa olur
Dini nikah kiyildiktan sonra kari koca oluyorsunuz neden ayrı ev peki
Aynı evde yaşama zorunluluğu olmayacak işte, birbirine katlanmak zorunda her an olmamak iyi değil mi
Yani orası sızın bildiğiniz iş dini nikahı kiydiktan sora sorun ortadan kalıyor zaten hatta isterseniz nikahinizi da ben kiyabikirim iki şahit ve mehri getirin
İsterseniz tkp atabilirsiniz
Önce aday lazım ve ok demesi gerek, bunlar kolay
Aday ben olayım isterseniz banada uyar
Ama tanışmak lazım uyum saglarmiyiz diye
Ne gerek var derim. Bir bağlayıcılığı da yok
Aynı evde yaşama zorunluluğu olmayacak işte, birbirine katlanmak zorunda her an olmamak iyi değil mi. İstediğin kadar gör, sınır yok
Peki nikah kıymadsn bunları yapmana ne engel
Dini yasaklar haramlar
Nikah kıyınca da aynı evde olma zorunluluğundan bahseden olmadı her halde. Keyfinize gore dini şekillendirmeyin, bizi soğutuyorsunuz
Sadece sorguluyoruz, amaç soğutmak değil
Hakkınızda hayırlısı
Dini nikâh ne ya inanmıyorum ona ben
İlla resmi şart mı diyorsun
İsteğine bağlı ne için nikah yapıldığı önemli
Zina olamaması için tabiki
Bunun bir nikah yöntemi vardı hatta röportaj bile yapılmıştı sende öyle nikah mı diyorsun
Müslüman ya da Türk değil misin bilmediğine göre? Muta nikahı değil zaten bildiğin evlilik olacak sadece aynı çatı altında olmak zorunluluğu da olmasa?
Müslüman değilim inançsız biriyim evlendiğim kadınla neden başka çatılarda yaşıyoruz ki onu anlamadım
İstekler nasıl giderilecek
Her istediğinde bildiğin evlilik bu, alışveris de yemek de gezmek tozmak ve her şey zaten ok
Eee neden ayrı ev o zaman
Bunun cevabını verdim zaten üst yorumda
Her istediğim zaman yanımda olmayan kadın istemem
İstediğin zaman neden yanında olmasın zaten işe gitmiyor musun 7-24 yanımda misin. Bugün beraber yarın beraber diğer gün yalnız gibi ya da bir gün yok 5 gün var. İstediğin zaman her şey mümkün, kafanı dinlemek İstediğin zaman da evine işte bu
Kendisi evli mi?
Hayır benim isteğim bu
Gayet makul bir istek neden olmasın
Amaç ne
Evlilik ama resmi değil birde yine herkes kendi evinde yaşamaya devam. İstediğiniz zaman birlikte olmak sorun değil her açıdan
Evliliğin amacı iki kişinin birlikteliğini duyurmaktir siz cinsel ilişkiye girmek için sadcee imam nikahı kiyarsanız bu dinende geçerli olmayabilir
Duyurulur onda sorun yok ama illa her an aynı evde birbirine katlanmak zorunda olmamak iyi fikir değil mi. Yoksa istediğin kadar git gör
Duyurulur ise sorun yok aynı evde olmamak da sizi birbirinize uzaklaştırabilir ama size kalmış
Tahammül sınırını da zorlamaz iyi olur bence. Her dk birine katlanmak zorunluluğu yok, herkesin kendine ait alanı da var kafa dinleyecek, nasıl?
Ben sevdiğim kişiyle aynı evde olmayı tercih ederdim
Ya o tercih etmiyorsa ama seni canından çok seviyorsa?
Öyle bir şey olmaz insan sevdiğinden bir an olsun ayrı kalmak istemez
Sıkılır bıkar aynı evde olunca çabuk olur bunlar. Tahammül eşiği var herkeste, evlilikler de bu yüzden bitiyor zaten
Sen bilirsin