İnsanlar dolandırıcıdan/aldatandan mı daha cok iğrenir dolandırılan/aldatılandan mı?
Dolandırıcıdan
Dolandırılandan
Bilmiyorum/emin değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dolandırıcı karşısındaki kendini dolandırma fırsatı verdiği için dolandırmıştır. Fırsat vermese dolandıramazdı. Ben dolandırılan insanların embesil olduğunu düşünüyorum ama bu dolandırıcıyı da doğru biri yapmaz elbette.
Belki onu manipüle etti ve güvenini sağladı. Herkes cok uyanık olmak zorunda mı? Çeşit çeşitiz.
Neden dolandirilandan daha cok igreniliyor
Sence herkes uyanık olmak zorunda değil mi günümüz şartlarında? Bak adamın biri ülkenin başına geçti 11+8 yıldır ülkeyi dolandırıyor ağzını açan yok. Bu yüzden herkes uyanık olmak zorunda.
Dolandırılandan daha çok iğrenildiğini iddaa etmedim ben dolandırıcıdan daha çok iğrenilir mantıken. Çünkü dolandırıcı dediğin kişi toplum tarafından kabul görmeyen, ahlaki ve etik değerlere göre uygun karşılanmayan kişidir.
Herkes cok uyanık olamaz. İmkansız. Her zaman daha az uyanik ve daha cok uyanık olanlar olacaktır. Herkes zeki olsa bile daha az zeki olanlar olacaktır.
Sorun toplumdaki diğer insanların sucludan çok dolandırılan/aldatilan kisiden iğrenmesi
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?