Hiçbir arkadaşımla anlaşamıyorum, sorun bende mi?

Arkadaşlar ilk başta birsuru arkadaşım oluyor ama sonra hepsiyle kötü bir şekilde aram bozuluyor ve hepsinden nefret ediyorum benimle çok iyi olan arkadaşlarım bana bir anda kötü soğuk oluyorlar benim moralimi bozuyorlar bit iyi bir kötü davranıyorlar lisedede böyleydi üniversitedede böyle kimseyle uzun süre arkadaş kalamıyorum ama bana sorsalar aşırı fedakar saadık çok iyi bir arkadaş olduğumu düşünüyorum amma cidden artık sinirlerim bozuldu insanlar bana haksız yere tavır alıp durduk yere benim moralimi bozan insanlardan nefret ediyorum aşırı kinciyim ve bunları kafama takıp hayatı kendime zindan ediyorum resmen beni üzen insanları paramparça etmek istiyorum şu an üniversitedeyim aynı ortamda kaldığım insanlar var ve bi anda hepsiyle aram bozuldu benimle çok samimi olan insanlar 1 arkadaşımla aram bozulunca hepsi beni görmezden geldi gibi bişey oldu resmen biride yanıma gelip kötü olduğum anda nasılsın iyisisin demiyor ama ne zaman onları umursamayayım mutlu olayım hemen gelip konuşup samimi oluyorlar şaka gibi yalnızken yanımda olmayan insanlar iyi anımda hep yanımda oluyorlar bilmiyorum dışarıya çok belli etmemeye çalışıyorum ama içimde çok yalnızım gerçekten etrafımda çok insan var çok eğlendiğim mutlu olduğum insanlarda var ve hepsiyle bir anda aram kötüleşiyor ve şu an aşırı yanliz hissediyorum yine belki aynı ortamda buluncaz falan filan ama hiç kimse beni gerçekten önemseyip değer verdiğini düşünmüyorum üniversiteyi şu an başka şehirde okuyorum ve aşırı yanlız ve mutsuzum şu an ve onların beni üzüpte kendilerinin bu kadar mutlu olması beni deli ediyor keşke yanlız kalıp kimseyi görmesem bundan iyi içimde çok sıkıntı yaşıyorum çok kafaya takıyorum napicam bilmiyorum artık kimseyle dogru düzgün ilişkim olmuyor
Hiçbir arkadaşımla anlaşamıyorum, sorun bende mi?