Yaşım 19 ve arkadaşım yok hiç 😑😑en son ilk okulda falan oldu. Birde lisede arada Takıldığım 1-2 kişi falan. Aslında kimse dışlamıyor ben çok çekiniyorum ortamlara girmeye. Galiba başkalqrını kendimden üstün görüyorum. Ama arkadaşım olsun istiyorum aynı zamanda. ben sorunlu bir indesn olduğum için mi arkadaşım yok 😑😪?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSorunlu bir indesn olduğunu düşünmüyorum.😊
Yalnızca özsaygın düşük. Bunun yaşla da alakası var. İnsanın yaşı büyüdükçe utanması azalıyor. Sende zamanla kendindeki olumlu değişimi farkedeceksin. Muhtemelen tipine takıksın. Tipini hiç umursama. Tipi güzeller karşılıksız şekilde sevilir. Mütevazi insanlar ise muhatabında istemsiz sevgi uyandırır. Kimi insanlar kabadır, kendini beğenmiştir. Öylesine karşı da kibirli davranmalıdır.
Yalnızlık çoğu zaman kalabalıktan iyidir. Bunu sorun olarak görmeye başladıysan tanıdığın, tanımadığın insanla konuş. Soru sor, fikir alışverişi yap, hatırlatmalar yap.
Ben de bir zamanlar kızlarla konuşamıyordum. Bunun nasıl üstesinden gelebileceğimi düşündüm. Sorunun kendimi çok kasmamdan, rezil olmak korkusundan kaynaklandığını farkettim. Çözümü, tanıdığım tanımadığım herkesin lafına salata olmakta gördüm. Otobüste telefonla konuşanın konuşmasına kulak misafiri oldum. Bir tarihi hatırlamayınca ona ben hatırlattım. Ankara 'da Anadolu durağında metrodan indim, kalabalıkta önümde duran iki kızın konuşmalarına kulak misafiri oldum. Biri diğerine "Bu durağın önceki adı neydi ya" diye sordu. Öteki, "biliyordum ama şimdi hatırlayamadım" dedi. Ben de kızları merakta bırakmak istemedim. "Tandoğan olabilir mi" dedim. Soruyu soran arkasını döndü. Güldü. "Doğru" dedi. Vs.
İnsanlar konuşmalarının dinlenmesinden rahatsız olmuyor. Sen de buna benzer çözümler geliştirebilirsin. İnsanları gözünde büyütme. Küçük de görme.14 Yorumla
Soran+1 yılPeki, dediklerini uygulamaya çalışacam
Soran+1 yılİnsan yazmıştım, indesn ye dönmüş
Soran+1 yılPeki özsaygım nasıl yüksekir ki
- +1 yıl
😂😂 bir klavye hatası seni komik ve sevimli yaptı misal.
Tipine takıksan eğer takma. İnsanların bakınca iğreneceği şeyler olmadıktan sonra üzerinde -ki bunun olabileceğine ihtimal vermiyorum- hiçbir sorun yok demektir. Güzeller karşılıksız sevilir. Onlara bakıp seni görmekle birilerinin aşık olmalarını bekleme. Kimi insanları tanıyınca seversin. O sevgi kalıcıdır. Mütevazi ol. Mütevazi insanlar istemsiz sevilir. Kibirli insana alttan alma.
En İyi Cevaplar
benim de arkadaş sayım az hatta çok az da denebilir ama onlarla kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorum çok olup meşgul olacağıma böylesi daha olumlu bence
00 Yorumla
Ah kankacım seninle aynı durumdayım.
Sorun bizde değil bence asıl mesele kendimizi kötü ortamlardan kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ee aile terbiyesi de etkili oluyor.
Ben çok kazık yedim kızlardan, o yüzden kızlara güvenmem, kız arkadaşım da pek yoktur ve olmasını da istemem.
Fakat Erkekler ile daha iyi arkadaş olabiliyorum.
Tabi kanka dediğim ve bana aşık olan çok erkek de olmadı değil 😂
Ama en iyisi bu. Kafan rahat, sana "başkası ile arkadaş olmuşsun, onu benden daha çok seviyon" diye trip atan yok.
Sevgilimde gözün var diyen yok.
"Senin arkadaşın böyle, neden sende öyle değilsin "diye söylenen, karşılaştırma yapan bir ailen yok.
Küstüğün, kavga ettiğin arkadaşınla kanlı bıçaklı olmak yok.
O üzülmesin diye utana sıkıla arkadaşının istediği yere gitmek yok.
Lan gerçekten ben böyle çok mutluyum Haa, şimdi daha çok fark ettim 😂😂😂😂😂😂
Kısacası Herkes benim arkadaşımdır, herkesle konuşur, anlaşırım. Fakat kimseyi canım cicim de yapmam, pek samimi olmam.😎24 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenli ol. Bu dünya da senden bir tane daha yok. Ve sen bitanesin.
Bu koca evrende de kimse kimseden üstün değil, herkes Aynı yere yani toprağa geri dönecek.
Sen mutlu ol, kimseyi kırma üzme incitme, kendini sev, güzel bir insan ol. İşte o zaman herkesi de kendine çekersin bence.
Soran+1 yılÇok sağol, dediklerin gerçekten çok iyi geldi
- +1 yıl
Helal benim gibi dusunuyoshn
+1 yılBende senin gibiyim bu yaşa geldim birde sen düşün. Ara ara arkadaşım olsa da onlarla da iletişimim şu an yok. Tek tabanca takılıyorum. Bende zamanında akran zorbalığı çok gördüm. Dışlandım, hakarete uğradım, ezildim. Şimdi bunun ceremesini çekiyorum. Kolay kolay bir şeye atılamıyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
34Cevap
Yeni nesilin en büyük problerinden biri de bu arkadaş edinememe durumu. Bunu nasıl beceriyorsunuz hiç anlayamıyorum. Ben her gittiğim yerde bankada sıra beklerken bile arkadaş edinebiliyorum.
Bizim kuşaktan bir arkadaş edin kendine ve onu çok iyi gözlemle dışarıda sosyal yaşantısında insanlarla nasıl diyalog kurduğunu analiz et. Onu taklit et, işe yarayacağına eminim.12 Yorumla
Soran+1 yılBende niye edinemedigimi anlayamıyorum. Hem insanlardan kaçıyorum hemde arkadaş istiyorum. Çözemedim kendimi😑
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorunlu olduğunu düşünmüyorum, sadece biraz çekingensin. Bu durumu özgüvenini yerine getirecek şeyler yaparak aşabileceğini düşünüyorum. Seni geliştirebilecek etkinliklere katılarak mesela. Şu an pek mümkün değil ama pandemiden sonra deneyebilirsin. Böylece arkadaş bulman da kolaylaşacak.
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol güzel yorumun için
- +1 yıl
🌝🌝
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba,
23 yaşında olmama rağmen benimde arkadaşım yok. İlkokulda vardı ama ortaokula geçince hepimiz dağıldık. Ortaokulda iken hiç yoktu. Ben hep yalnız kalan biriydim. Sonra liseye geçtim. Aslında lise de olduğunu zannetmiştim ama yanılmışım. Çünkü yüzüme karşı gülüp ama arkamdan kötü kötü konuşuyorlardı. Bundan sonrada biriyle arkadaş olamadım. Sanal arkadaşım bile olmadı. O derece yalnızım işte. Belki sen sanal arkadaşlık edinebilirsin. Tavsiye ederim, bazı insanlar sanal arkadaşlarından memnun yani memnun olmayan birine de denk gelmedim. Lakin bu konuda dikkatli olmalısın. Çünkü yanlış birine de denk gelebilirsin. Ben bulamadım ama umarım sen bir sürü arkadaşlar bulursun.
Sağlıcakla kalın..10 Yorumla
+1 yılSamimiyetime inan bende ölürüm seninle arkadaş. sanirim geçmişinde hep dislanmissin ve bu seni insan içine girmekten korkulu anlar yaşamaya çekmiş. kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin seni sen oluğun için kabul etsin insanlar kendini kimseye ISPATLAMAYA calisma
31 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle oldu çocukken dışlandım hep. Akran zorbalığı gördüm. Bu yüzden herkesin beni dışlayacagını düşünüyorum 😑
+1 yılAslinda ben de fazla sosyalimdir 1 arkadasim dan baskasi yok suanda ama yinede girdigim her ortama hemen alisirim yani sanki orda 40 yildir o ortamdayim zannedersin😂😂dedigim gibi 1 tane var hayatimda fazlalik sevmem pek😆😆
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel benim oda yok😥hemde ortama kolay Alisamiyorum
- +1 yıl
Annem hep en iyi dost kendindir der ama mutlaka hayatina birileri cikar insanlar cok acimasiz yaa hemen önyargii😒😒
Bence bunu kafana takma. şu an ki bulunduğumuz dönemde arkadaşının olmaması senin için çok daha iyi çünki bu yaşlarda edinilen arkadaşlar genellikle ileride hatırlanacak kötü anı ve pişmanlıklar dan ibaret oluyo. Kendinle vakit geçirmekten mutlu ol ve sürekli kendini geliştirmeye ada. Yaşın çok genç kurslara git ortamlara gir ama illaki bi arkadaşım olsun diye kendini zorlama büyük yanlışa düşer hata yaparsın. Hayatta başarılar.
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama eksiligini de çok çekiyorum ya
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum ama şimdi üni. Okuyacaksın ya da okuyosun kendini tamamen eğitimine adamalısın emin ol mesleğini eline alınca sen istemesen de çevrende insanlar çok olacak. Gerçek bi dost kesin bulyrsun diyemiceğim malesef ama en azından arkadaşların olacak ve emiin ol 5-6 yıl sonra yalnız kalmak için an kollayacaksın. Bndn sana bir arkadaş, abla tavsiyesi dinleyip dinlememek sana kalmış. Ve insanları üstün görme bu dünyada kimse kimseden üstün de değil özel de. Hata yapmaktan korkma beni ya sevmezlerse düşüncesine de kapılma akışına bırak sevmiyen sevmesin böyle böyle gerçek dostu bulursun. 😚Üzme kendini.
Soran+1 yılSağol, gerçekten aradığım yorum diyebilirim.
Knki Böyle diyen oldu mesela ben hani hep dışlanan insanları aramıza aldım ya da asosyal insanları ama cidden darvanışları iyi değildi Sonradan şımaran mı dersin , ikiyüzlü çıkan mı dersin artık bıraktım tabi iyi niyetimi 😅
senin için demiyorum ama benim gibi bir saf çıkmazsa karşına kimse gel bizimle takıl demez kolay kolay senin kendin atılgan olman lazım İnsanların umrunda değil birkaç nadir kişi çıkarsa çıkar yani14 Yorumla
Soran+1 yılPardon ya yanlışlık olmuş
Soran+1 yılDediklerin doğru insanların umurunda değil kimse , atılgan da olamıyorum ne bok yicem bilmiyorum
Bence ortamlara girmeye çekinmen biraz karşındaki kişi ile konuşurken heycanlanmandan kaynaklı mesela bende hemcibslerim ile gaget iyi anlaşırım ama karşı cins birisi ile konuştuğum zaman heyecan gibi birşey olduğundan biraz zorluklar yaşıyorum seninkide bu duruma benzerdir sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde arkadaşım yok ortaokulda çok iyi arkadaşlarım vardı lisedeki arkadaşlarımı da pek sevemedim şimdi de hiç arkadaşım yok zaten olsa da muhabbet bir süre sonra tıkanıyo ne yazayım ne konuşayım bilmiyorum aynı durumdayız seninle sanırım ama bir yerden başlamak gerekiyor yeni tanıştığım arkadaşlarım var istersen hep birlikte konuşalım
31 Yorumla- +1 yıl
Kimseye özel biseyler sarf etmek zorunda değilsiniz. sizin dogslliginizi sevsin insanlar. bu arada arkadaş olmak istersen ekle sohbet ederiz. kimse 4 4luk değildir. Sen kendini beğen ki herkese göğüs ger
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Özgüven problemin var sadece sorunlu biri değilsin yeni ortamlara gir arkadaşlık dostluk kur dertleş çok iyi insanlar denk gelebilir uzun yıllar dost olabileceğin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende boyleydim ve hala boyleyim. şimdi cozmezsen hep boyle devam eder.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇözebilsem keşke
Cevap sahibi+1 yılOrtamlardan kaçma, yaklaşmak isteyeni uzaklaştırma. başka çözümü yok
+1 yılArkadaş olabiliriz. İstersen istek at tanışalım benimde öyle çok arkadaşım yok çok kazık yediğim için
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılAslında insanlara karşı güven problemin var gibi kabuğuna çekilmek sana huzur veriyor doğal olarakta sosyalleşemiyorsun. Realistsin ve entrikaların yok ayak uyduramıyorsun dünyaya 🙂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Arkadaş edinmek iyi değil asıl iyi olan doğru arkadaş edinmek ya da Bi sevgilin varsa herkese bedeldir
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim var ama arkadaşın yeri ayrı
+1 yılSelamun aleyküm nasılsınız arkadaşlar desene guzum. Konuşmazsan arkadaşın olmaz tabii
15 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya çekiniyorum dede sorun orda. sanki yanlış şeyler soylicem rezil olcam gibi
- +1 yıl
Seni doğruların ve yanlışlarınla sevecekler ya da sevmeyecekler guzum. Ama sen o adımı bile atmazsan kendi kendini üzersin
Soran+1 yılNasıl atılgan olabilirim ki
Soran+1 yılDemesi kolay ama yapması kolay değil
- +1 yıl
Atılgan olmana gerek yok guzum. Elmaysan elma kal. Elma sevenler seninle arkadaşlık edeceklerdir. Elmayken armut olmaya kalkarsan yapmacık olursun
Nasıl bir çocukluk gecirdin
Cevap muhtemelen burada minik kusum
Nasıldı çocukluğun?04 Yorumla
Soran+1 yılKötü maalesef, akran zorbalığı, dışlanma falan
Ve aile içi kavgalar 😑
Soran+1 yılDüzelmez miyim
Sorunlu değilsin samimiyetsiz kişilerle arkadaşlık etmek istemiyor olabilirsin kendini geliştirmeye çalışıp eğitimine kariyerine zaman ayırabilirsin
00 YorumlaDönem bu durumlar içim el verişsiz
Selam vereni taciz ediyolar
Gülümseyeni tecavüz ediyolar
Boşver00 YorumlaTam çekingen kişilik bozukluğu varsende istiyorsun ama yapamiyorsun
00 Yorumlasorunlu değilsin senin kişiliğin ve yapın öyle böyle olması da güzel aslında karamsar olma olurmu
00 Yorumla
+1 yılSen kendini üstün görmüyosun sen özgüvensizsin tamamen bundan kaynaklı
00 Yorumla
+1 yılBende öyleydim olur çok takma ne kadar takarsan o kadar olmuyor
00 Yorumla
+1 yılseçici bir insansın sorunlu değil. gayet normal demek ki kafa dengi insan yok etrafında
00 YorumlaValorant oynuyonmu gel ordan sohbet edek arkadaşın olam
02 Yorumla- +1 yıl
bu nası bi tarzdır reis helal alojkshdlkasd
+1 yılFazla arkadaş iyi değildir bitane olsun dürüst erdem olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılYaşım 21 ve arkadaşım yok hiç sevgilim de olmadı. Olsun istiyorum ama iyi niyetli, temiz kalplilerin bu Dünyada hiç yeri kalmamış
20 YorumlaEgo sahibiysen olmaz o iş.
14 Yorumla
Soran+1 yılEgo falan değil, başkqlarıni kendimden yukarda görüyorum.
Soran+1 yılNe için aferin dedin ki anlamadım
+1 yılKibirse kötü.. özgüven eksikliği ise herkesin zayıf yönü güçlü yönü vardır bunları fark edip sevmelisin... Onun dışında farklısındır sadece
10 Yorumlaİnan varya senin gibiyim okulda herzaman tekbasimaydim çok utangacimdir. sonra yabancı arkadaş edinmeye karar verdim edindım ama yinede insanlarla yüzyüze konuşmaya çok utanıyorum ve kalabalikortamda tek kalmaya.
10 YorumlaÜstün görürsen arkadaş olmaz ki kimse
19 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBen onları benden üstün görüyorum, kendimi üstün görmüyorum
Soran+1 yılÖyle mi dersin
Soran+1 yılHmm dobra mi olmak lazım o zaman
Soran+1 yılİşte söylemeye çekiniyorum, sorun da orda.
Yastan da kaynakli biraz bende lise zamanimda cok fazla arkadasim vardi.
Ama gel gelelim yasim 24 ve artik insanlarla iletisim kurmakda zorluk cekiyorum. Cozumunu henuz bulmus degilim bulan olursa banada soylesin00 Yorumla
+1 yılİnsanların dış görünüşüne bakma, içine bak. Çok güzel kızlar var okulda ama gram iyi değiller çok kötü insanlar arkadan konuşuyorlar. Ama tipsiz sayılabilecek bir kız var çok iyi hep bnim iyiliğiimi düşünyüo
00 Yorumla
+1 yılBenimde hayatimda hic olmadi🙁belki istedigin gibi olabilirim eger bana firsat verirsen
00 YorumlaHemcinsimse çok rahatça olurum karşıcinse yine çok rahatça arkadaş olabiliyorum. Girişken olmak lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılSorun orda , olamıyorum
+1 yılBen yalnızlıktan çok zevk alıyorum ve planlarımı hedeflerime daha kolay erisiyorum
20 YorumlaNerde çokluk orda... zaten dert etme kendine ama açık ol yani nolucak tanısan bi iki insan. Çekinme. Sorunlu morunlu da değilsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOzguven eksikligi yasiyor olabilirsiniz
10 Yorumla Eskiden benim arkadaşlarım vardı artık bende edinemiyorum
00 Yorumla
+1 yılTürkçe bilmediğin için olabilir mi acaba?
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka herkez çok mu iyi biliyor
+1 yılKız grubum var gelmek ister misin?
14 Yorumla
Soran+1 yılNerede ki
- +1 yıl
Telegram
Soran+1 yılOrda da Arkadaş bulamam ki ben
- +1 yıl
Bulursun kızlarımız çok iyi
+1 yılbende de yok, reelde dimi?
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
hmm, aynı 😔burası olmasa muhabbet yok yav 😔
Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Çekinme insanları yani illa ki birisi çıkar
00 YorumlaTiyatro kulüplerine katılabilirsiniz.
00 Yorumlaasosyal olabilir misin
00 YorumlaÖzgüven eksikliği sana engel oluyor
00 Yorumla
+1 yılbende öyleyim sıkıntım yok
00 Yorumla
+1 yılSorunlu değilsin Allah korumuş seni.😃
00 Yorumla
+1 yılEvet kendini düzeltmen lazim
00 Yorumla
+1 yılGüven sıkıntı olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılFazla arkadaş hiç iyi değil
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki,
- +1 yıl
Herkes sorunlu çünkü kafanın rahatı bozulsun istemiyorsan sayılı ve güvenilir kişilerle irtibatta kal
+1 yılNedenedinemşyorsun ama
00 YorumlaSosyalleş
14 Yorumla
Soran+1 yılBaşaramıyorum , birkaç cümleden öte gitmiyor bende mal gibi ortada kalıyom
Soran+1 yılSaçmalayacagımı düşünüyorum genellikle.
+1 yılSorunlusun bence ya.
05 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim sen burda ne millete atıp tutuyorsun
- +1 yıl
@ezolitaxxx Ne diyon lan.
- +1 yıl
Benim sorumun altınada kafana gore atıp tutmuşsun bilmeden etmeden
- +1 yıl
@ezolitaxxx E banane beni rahatsız etme.
Soran+1 yılNe güzel morel verdin!!
Ben olurum senle 😕😕
10 Yorumla
+1 yılBende edinemiyorum alışırsın bence
10 Yorumlanapacaksın erkek arkadaşı
00 Yorumla
+1 yılBenim de hiç arkadasim yok:(
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş oluruz belki :)
+1 yılBenimde yok dert etme kafan daha rahat.
00 Yorumla
+1 yılKafa dengi bulmak biraz zor. Ondan bence.
00 Yorumla
+1 yılBenımde hiç arkadaşım yok ki alışırsın
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri