Arkadaşlar 12. sınıfım ve TM öğrencisiyim
Sizce sözelden Lisans Halkla İlişkiler mi
yoksa önlisans olarak Fizyoterapi mi daha iyi önü açık iş bulma olasılığı daha yüksek...
Sizce sözelden Lisans Halkla İlişkiler mi
yoksa önlisans olarak Fizyoterapi mi daha iyi önü açık iş bulma olasılığı daha yüksek...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fizyoterapi de atama çok az ve iş bulma şansın çok zor. Özeller bile referans istiyor.
E ne yapicam halkla iliskiler nasil
Sana bir şey diyim başımızdaki elbet gider torpil falan bter yani bu devran böyle dönmez ülkede iç savas çıkar yakındır zaten her bölüm kıymetli değerli
Kardeşim fizyoterapi seçme de ne seçersen seç. Birileri gidince devran değişmicek bu bölümden aşırı mezun var.
Halkla ilişkiler için de aynısını diyorlar yalniz iletişim fakültesi boş diyorlar o boş bu boş yaşamayalım o zaman benim amcadan yana torpilim var biri profesör biri başhekim zaten
Değerli dostum torpilin olabilir ne mutlu sana anlatmak istediğim şu illa tm diye fizyoterapi seçmek zorunda değilsin. Bütün testleri çözebilirsin zaten barajlar kalkmış olmadı burslu başka bölüm okursun.
Sen ne önerirsin mat iyi değil benim sözelden girerim olmadı ama boş kalmak istemiyorum yani
Halkla ilişkiler. Kac yaşındasın
18 ama o da iletişim fakültesi hep boş diyorlar bana sağlıkçı açığı var ülkede en azından hastanede tekniker olarka çalışırım
İkisinide seçme
Niye ya basimizdaki gidecek elbet bir gün işlerin önü açılacak bu kadar karamsar olmayın
Neden seçeceksin ki bu meslekleri
Abi niye sevmiyim üniversiteye gidicem evlenmek mi iyi soruna bak
Ne var ki üniversitede senin için önemli
Of ya dalga mi geciyorsun sen benle
Niyetini merak ediyorum amacım sohbet
Canım abim 12 sene boşuna dirsek curutmedik dimi başarılı biriyim olmasam sormazdım ailemin beklentisi oldukça yüksek bende sordum hangi bölüm iyi diye cevap verip gidicektin böyle kasmaya gerek yok beni kendine gıcık ettin
Bişey diyim mi sanırım senin bi amacım yok, sen 12 sene boyunca eminim ne için okuduğunu bile bilmiyorsun, ailen için ya da onların takdirini görmek için okumuşsun sanki
Of ne alaka onda iş yok bunda iş yok diye diye beni mahvettiler sadece psikoljim bozuk emin ol vasıfsız biri olsam evlenirdim böyle kariyerle falan uğraşmazdım en azından yerimi bilirdim eşimin yanında ama cidden fazla on yargılı konusuyosun yani neyse yorumuna ihtiyacım yok
Ben bu yorumu yazmasaydım belkide ailenin istediği, iş olan bir bölüm yazıp ömür boyu para için çalışıp mutsuz olacaktın, umarım hayatında anlamlı bir pencere açabilmişimdir başarılar 🙂
Ahah ben sadece hangisinin önü daha açık diye sormuştum evet ülkede adilsizlik var ve keyfi olarak boş bölüm okuyamam herkesin maddiyatı farklıdır ona lafim yok ama onu açık bir bölümde okumak istiyorum bu yani
Şuanki bilincin ile ülkemizde adaletsizlik olduğunu algılayabiliyorsun, gerçekten çok iyisin insanlık adına ülkemiz adına adalet için birşeyler yapmak istemez misin, ona dair bir tercihte bulunsan senin için daha anlamlı olabilir
Önü açık bölümlerin seninle ilişkisi olmadıkça anlamlı olmadıkça verimli olamazsın, kendi iç dünyana bakıp karar vermeni tavsiye ederim saygılar küçük bayan 🙂
Dur ya bi konuşalım abicimm istek atıyorum