AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ülkemde
Türkiye
Osmanlı
Selçuklu
Oğuzlar
Göktürkler
Hunlar
Sakalar
...
Almanya'da doğdum seçecek olsam herhalde yine de bunu seçerdim
Neden
Dünyanın en prestijli pasaportuna sahibim
Iyyyy iğrençç biyer heryer evsiz dolu orada sokaklarda yatan insan görmekten midem bulanmıştı
@Serenayyy_ buna sesli güldüm nereye gittin acaba
Almanya’ya
1 gökdelen bile yok hala ortaçağ havası var almanyada.
@Serenayyy_ Almanya dediğin ülke dünyanın dördüncü ekonomisi dünyadaki 500 en büyük şirketin 40'ı Alman firması senin aldığın maaşı ben bir yemeğe çıkarak yiyorum
Hahaha şakamısın sen Ya ne 4. Ekonomisi
Haberi oku:
Dünya Bankasının hazırladığı, ülkelerin kişi başına düşen milli gelir sıralaması açıklandı.
İşte kişi başına düşen milli geliri en yüksek 10 ülke:
1. 🇶🇦 Katar 💵 185,741
2. 🇱🇺 Lüksemburg 💵 173,356
3. 🇨🇭 İsviçre 💵 114,705
4. 🇮🇪 İrlanda 💵 81,994
5. 🇦🇪 Birleşik Arap Emirlikleri 💵 79,661
6. 🇳🇴 Norveç 💵 69,945
7. 🇺🇸 Amerika Birleşik Devletleri 💵 65,281
8. 🇸🇬 Singapur 💵 65,233
9. 🇰🇼 Kuveyt 💵 64,782
10. 🇩🇰 Danimarka 💵 59,822
..
74. 🇹🇷 Türkiye 💵 8.597
İlk 10’da bile yok 🤣 sokakta yatan halkına yardım etsin önce. Almanya evsizleri.
@Serenayyy_ canım bu satın alma gücü paritesi sen GSYİH sıralamasına baksana cahil
Bu satın alma gücü değil iyi oku cahil kişi başına düşen milli geliri en yüksek olan ülkeler. Görmemiş cahil türk olsam inanıcam şu söylediklerine ya 🤣
Ortaçağ Almanya, hala Ortaçağ gibi eski püskü kiliseler kütüphaneler. Bir tane gökdelen yok ülkede ya. Bir Dubai’ye bak bir Almanya’ya. Dubaide sene MS 2050 Almanyada MÖ 261
@Serenayyy_ almanya üretimin merkezi kullandığın her şey alman endüstri 4.0'ı almanlar başardı dünyada sen gökdelenle güçlü olunacağını sanıyorsun zavallı o herifler petrol ve doğalgaz zengini doğal kaynak zengini zaten dünyada japonlar ve almanlar sıfırdan yükselebilmiş en güçlü milletlerdir bunu da anla almanlar üretimi durdursa dünya kitlenir cahil cühela birisin ya da Arap sempatizanı hgasghagsfhsajas
Hahaha cahil farkındaysan ben Almanlara bişe demedim Almanya’nın berbat bir ülke olduğunu söyledim. Almanlar zeki insanlar bunu zaten kabul ediyorum ürettiklerine de lafım yok ama Almanya dediğimiz ülke hala Ortaçağda kalmış gibi anlıyomusun cahil Ortaçağdan kalma binalar Çar kiliseler kütüphaneler Ortaçağdan kalmış gibi uzay çağını geçtik ama hala Almanyada bir tane gökdelen bile yok görsel zenginlik yok. Bu çağa uymuyor Almanya.
DOĞDUĞUN ÜLKE BİR ORTAÇAĞ ÜLKESİ
hakikaten cahile laf anlatmak çoooookkkk zor
Bir Dubai’ye bak bir Almanya’ya bak sen karar ver hangisi 2022 yılına daha çok uyuyor?
@Serenayyy_ Yeniliği gökdelen plaza sayıyor ger*zekalı
Seni zavallı Ortaçağ akıllı, S**ktir git Ortaçağ almanyada örümcek gibi yaşa o zaman
Önemli olan gökdelenler değil alım gücü refah seviyesi ve medeniyet
@soran gökdelenler de onlar kadar önemli. 2022 yılındayız şunu kabullenin artık ya. Siz Türkler ne Ortaçağ kafalısınız.
Ortaçağlılar gökdelenlere. Batılılar doğaya refah seviyesine yaşam standartlarına alım gücüne bakarlar
Ne alaka be 🤣 e tamam İşte git Norveç’e ineklerin ot itip b**k sıçtıgı ülkede köylü olarak mutlu mutlu yaşa 🤣
bizde uzaya çıkalım ve çağ atlamaya devam edelim! 💪👑
Sizin diyişinizle Batı'nın zirvesini yaşayan dubai kaç kere uzaya çıktı yazık kafana
Birçok kez çıktı hatta Dubai kendine yağmur bile yağdırıyor. Bulutlara elektrik veriyor ve istediği zaman yağmur yağdırıyor ülkeye. Dünyada bunu yapabilen tek ülke! 🇦🇪
Dubainin Mars’ta uydusu var şu an
Evet tamam 👍
boş ver knk Ortadoğu kafası işte ondan fazlasını bekleme
Hahaha Ortaçağ kafalı örümcek konuştu 🤣
Dubai ülkesine yapay yağmur yağdırırken Almanyadakiler kilisede ayin yapıyordu 😉
İsveç
İnek sağmak koyun sevmek istiyorsun yani 🤣 🐄🐑🐄🐑🐄🐑
@Serenayyy_ bana uyar 😂
İtalyada
Yüce Katar devleti! 🇶🇦👑👼
Eyer değil eğer
Sağol sayende türkçeyi öğrendim
Anadilin, öğren tabi
Almanya
sanane be