Gündem Seçme şansın olsaydı hangi ülkede doğmak isterdin? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben kuzey ülkelerini isterdim (Norveç) Güncellemeler+1 yıl İlginç ülkeler çıkıcak mı bakalım? Güncellemeler+1 yıl Türkiye olmasaydı, Gelende aynı ülke tercihleri var daha ilginç bir ülke yok sanırım Seçme şansın olsaydı hangi ülkede doğmak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Suudi Arabistan. Benim çok büyük planlarım için biçilmiş kaftandır 1 0 Yorumla
Devrim6219 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle ben de kusey ülkelerinde doğmak isterdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yobazın en az olduğu bir ülkede.Yobazın olmadığı her yer Cennettir 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 466 cevap paylaştı. Türkiye'yi seviyorum ben.. Yine burada doğmak isterdim. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
sPsychopath Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İngiltere ya da japonya korede olur ya xd 1 0 Yorumla
deryaaq99 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Avrupa ülkelerinden biri, hiç farketmez 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Doğmak yerine doymak isterdim Norveçte. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Finlandiya 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 635 cevap paylaştı. Norveç ya da isviçre 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 504 cevap paylaştı. Avusturya 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Gündem konusunda 348 cevap paylaştı. Amerika. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Suudi Arabistan. Benim çok büyük planlarım için biçilmiş kaftandır
Kesinlikle ben de kusey ülkelerinde doğmak isterdim
Yobazın en az olduğu bir ülkede.
Yobazın olmadığı her yer Cennettir
Türkiye'yi seviyorum ben.. Yine burada doğmak isterdim. Keyifli günler..
Bağnaz olmayan herhangi bir yer.
Norveç bende isterdim
İngiltere ya da japonya korede olur ya xd
Avrupa ülkelerinden biri, hiç farketmez
Doğmak yerine doymak isterdim Norveçte.
İsviçre/ Avusturya falan
Sudi Arabistan
Finlandiya
Norveç ya da isviçre
Mekke şehrinde
Kanada
Norveç kesinlikle 🤍