Müslümanım ama hadis ve açıklamalar bir türlü aklıma yatmıyor?

Bir hadis var. Kadın kokan parfüm sıkmamalı ama erkek kokan parfüm sıkabilir hatta sünnettir. Kadın sıkarsa göz zinasına giren erkekler kadar günah kazanır. Kadın da sadece evde sıkabilir. Neden sürekli kadınlar sınırlı olarak bunu kullanmalı kendini tutmalı tamamen yasak olmaması daha da zorlaştırıyor durumu ya da eşitce olmaması. Kadının erkeği şehvete sokmamak adına sürekli kendi isteklerinden çekmesi bana rahatsız edici gelmeye başladı. Tesettürlüyüm. Şöyle düşünüyorum belki de kadınlar İÇİN imtihan kendini göstermemektir. Ama benim gördüğüm kadarıyla eve erkek tamirci girse mesela aman bizi görmesin diye başka odaya giren kızlar olması. Ben merak ediyorum ne yaptıklarını görmek istiyorum ama kızım gitme ne işin var deniyor. Sürekli bir sınırlama varmış hissi hissediyorum. Din kadınlara önem veriyor deniyor. Aslında kapanmak kadının istediğime kendimi gösteririm dediği bir özgürlük deniyor. Tamam diyorum bu da doğru olsun diyelim. Ama bir kişi için bütün ömür kendini kapatmak demek bu ve aramızda bir şey olsa başka bir şey görmediğim için ona bağımlı olacağım. Beni terk etmesin diye her şeyi kabul edecek duruma düşerim. Aslında şu an beni Müslümanlığa ısındıracak cevaplar bekliyorum çünkü dinim benim için rahatlık alanı. Ama bu sorular beni çok huzursuz ediyor. Çevremdeki insanlara sorduğumda erkeklerin fıtraten kadınlara dayanmadığı İÇİN böyle olduğunu söylüyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum
Müslümanım ama hadis ve açıklamalar bir türlü aklıma yatmıyor?