Ya bu ne gerçekten 👉👈 Eskiden xD diye gülen bir tayfa vardı hadi onlar çoluk çocuğa karıştı kurtulduk şimdi bu çıktı başımıza. Bu ne biri bana anlatabilir mi rica edicem.
👉👈 Bu hareketi yapan bebeler ne anlatmaya çalışıyorlar?
Anlatılmak istenen ama çekinilen durumlarda ister istemez yapılan beden dili.. Bazı şeylere çok fazla anlam yüklememek gerekiyor, herkes istediğini yapar, takmayın, biptir edin.
Şeyyy benn bir şey yaptım ama hemen tepki verme olur muuuuu demek gibi bir şey 😂 Ya da senden yüksek ihtimal hayır diyeceğin birsey isteyeyim Miiii demeden demek gibiii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Anlatılmak istenen ama çekinilen durumlarda ister istemez yapılan beden dili..
Bazı şeylere çok fazla anlam yüklememek gerekiyor, herkes istediğini yapar, takmayın, biptir edin.
Boz veriyor kendince. Alttan elini fotoğraf karesi gibi yapmış. Asyalilar yapıyor böyle sevimli olduğunu düşünerek
söylemem gereken bişey var biraz utandım çekiniyorum
Cidden ne anlama geliyor🙄
yazdım üstte işte
Anladım
Bilmiyorum animelerde böyle yapan tipler vardı , animeciler yapıyordur belki
Ne var bunda bebe olduğunu düşünüyorsan kesersin konuşmayı biter
Şeyyy benn bir şey yaptım ama hemen tepki verme olur muuuuu demek gibi bir şey 😂
Ya da senden yüksek ihtimal hayır diyeceğin birsey isteyeyim Miiii demeden demek gibiii
Söylemek istedigi bir şeyi cekninerek söylediklerini gösterdiklerin de bu emojileri kullanıyorlar 👉👈🤣
Kore fanı ergenler kullanıyor bunu ama inan ne anlama geldiğini bende bilmiyorum
Utandım demek gibi bir şey galiba
Bilmem şirin falan olunuyormuş galiba.
Bişey söyliycem ama kızma hareketi bence bu
Ben kullanıyorum👉🏻👈🏻 hahajaja
Utanan anime kızı hareketi
utanmak mahçup olmak anlamına geliyor
Şeyyyy 👉👈
Utanıyor
Artık çocuk popülasyonu artyo maalesef
Şirin bence.
UwU girlss
Çekingenlik gibi bir anlamı var