Eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kel kalmasıyla hunharca dalga geçen ve buna 'show' diyen birine ABD nin pekte alışkın olmadığı bir şekilde karşılık veren Smith için;
"Karısının onurunu korumak isteyen şövalye konulu 'The Last Duel' filmi Oscara aday olamadı belki ama emin olun ki törendeydi" minvalinde mesajlar yayınlandı..
Valla bana göre kurgu değil gerçek Çünkü karısının bir rahatsızlığı var ve geçmiş karısının saçlarıyla dalga geçiyor herşeyin mizahi olabilir ama sağlık ve ölüm bunların mizahı şakası felan olmaz iyi yapmış sunucuya mustehak izlerken ohh olsun dedim.
Sevdiklerimi üzen kişilere benimde tavrım sert olur.. Fakat ben bunun yararını hiç bir zaman görmedim.. Neden diye soracak olursanız? İki kişi arasına giren 3. şahıslar her zaman kötü olur.. Bu gün sen tepki gösterir kötü olursun.. yarın bi bakarsın o ikisi can ciğer kuzu sarması olmuş, zararı yine olaya müdahele eden 3. şahış görür. Bu sefer insan sevdiği arkadaşına tepki gösterir, ben seni sevdiğim için o insana tepki gösterdim kötü oldum.. sen ise şimdi bu olay sonrası o kişiyle can ciğer kuzu sarması olmuşsun der küser kırılır.. Bu sebebten sevdiğimiz bir insan dahi olsa mühadele etmemekte fayda var.. Ağzı var dili var kendini kendi savunmalı..
Chris Rock şakasında yanlış bir şey yoktu, kaldı ki adam komedyen ayrıca işi tabi ki rahatsız edici şakalar yapmak bundan çok daha kötüleri yapıldı Oscar gösterilerinde. GI jane güzel bir filmdi muhtemelen iltifat olarak söyledi ama Will smith duygusal davranıp şaka ağır gelmiş olabilir sonuçta her insanın zayıf noktası var. ama yaptığı davranış şakadan daha çirkindi
Eğer hastalığını bildiği halde bunu mizah için alet ettiyse tepki doğru ama bilmiyorsa? Bunu hiç kimse düşünmedi nedense herkes helal sana dedi:) helal helal de durumu bilmeyen bir şeyi önce güldükten sonra eşinin üzüldüğünü görüp gidip o tokatı atmak ne bileyim.. tuhaf geldi
Kesinlikle yanlış adamın yaptığı. Tam bir baezo gibi kalkıp adam damarı vurdu. Bu arada gerçek mi kurgu mu diye sorlanlar için cevap çok belli. Kurgu olsa başka şeyler olurdu, kesinlikle adamın imajı zedelenmiş oldu ve herkes dalga geçmeye başladı. Bu duruma geleceğini bilmeyecek kadar canım birisi mi? kesinlikle değil, o yüzden bence gerçek bir olaydı bu ki hiçbir kadın da güzelliğine kurgu olarak olsa bile aşağılayıcı ve alay edici cümleler kurulmasını istemez.
Will Smith çok sevdiğim bir oyuncu ve karakter. Bu hareketini gerçek olarak varsayarsam, ellerine sağlık Will demek istiyorum ama çokta gerçekçi gibi durmuyor sanki tokat sesi bile efeckti😄
Aslında şiddete karşı olan biriyim. Ama Will Smith bence çok iyi yapmış. Rahmetli Alparslan Türkeş beyin bir sözü vardı: Haddini bil, bilerek konuş, bilmeyene de haddini bildir ki haddini bilmeyi öğrensin. Haddini aşana haddi bildirilmeli.
Sen kalk basın toplantisinda açık ilişki yaşıyoruz karımı milletle ortak kullanıyoruz diye açıklama yap onun üzerinden yapılan sakalara kahkaha at sonra canlı yayında Dayılık yap
Oskarlık bir tokat vurmuş Helal Olsun Karakterli bir adam Will Smith. Adamın eşinin hastalığından dolayı saçlarının dökülmesiyle dalga geçti oskar gecesinde oskarlık tokat yedi nonoş sunucu.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Oscar'a Will Smith'in eşiyle dalga geçen sunucuya tokatı damga vurdu. Sevdiklerinizi üzenlere karşı sizin tavrınız nasıl olurdu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
24Görüş
Valla bana göre kurgu değil gerçek Çünkü karısının bir rahatsızlığı var ve geçmiş karısının saçlarıyla dalga geçiyor herşeyin mizahi olabilir ama sağlık ve ölüm bunların mizahı şakası felan olmaz iyi yapmış sunucuya mustehak izlerken ohh olsun dedim.
Sevdiklerimi üzen kişilere benimde tavrım sert olur..
Fakat ben bunun yararını hiç bir zaman görmedim..
Neden diye soracak olursanız?
İki kişi arasına giren 3. şahıslar her zaman kötü olur..
Bu gün sen tepki gösterir kötü olursun.. yarın bi bakarsın o ikisi can ciğer kuzu sarması olmuş, zararı yine olaya müdahele eden 3. şahış görür.
Bu sefer insan sevdiği arkadaşına tepki gösterir, ben seni sevdiğim için o insana tepki gösterdim kötü oldum.. sen ise şimdi bu olay sonrası o kişiyle can ciğer kuzu sarması olmuşsun der küser kırılır..
Bu sebebten sevdiğimiz bir insan dahi olsa mühadele etmemekte fayda var..
Ağzı var dili var kendini kendi savunmalı..
Chris Rock şakasında yanlış bir şey yoktu, kaldı ki adam komedyen ayrıca işi tabi ki rahatsız edici şakalar yapmak bundan çok daha kötüleri yapıldı Oscar gösterilerinde. GI jane güzel bir filmdi muhtemelen iltifat olarak söyledi ama Will smith duygusal davranıp şaka ağır gelmiş olabilir sonuçta her insanın zayıf noktası var. ama yaptığı davranış şakadan daha çirkindi
Eğer hastalığını bildiği halde bunu mizah için alet ettiyse tepki doğru
ama bilmiyorsa?
Bunu hiç kimse düşünmedi nedense herkes helal sana dedi:)
helal helal de durumu bilmeyen bir şeyi önce güldükten sonra eşinin üzüldüğünü görüp gidip o tokatı atmak
ne bileyim..
tuhaf geldi
Kesinlikle yanlış adamın yaptığı. Tam bir baezo gibi kalkıp adam damarı vurdu. Bu arada gerçek mi kurgu mu diye sorlanlar için cevap çok belli. Kurgu olsa başka şeyler olurdu, kesinlikle adamın imajı zedelenmiş oldu ve herkes dalga geçmeye başladı. Bu duruma geleceğini bilmeyecek kadar canım birisi mi? kesinlikle değil, o yüzden bence gerçek bir olaydı bu ki hiçbir kadın da güzelliğine kurgu olarak olsa bile aşağılayıcı ve alay edici cümleler kurulmasını istemez.
Will Smith çok sevdiğim bir oyuncu ve karakter. Bu hareketini gerçek olarak varsayarsam, ellerine sağlık Will demek istiyorum ama çokta gerçekçi gibi durmuyor sanki tokat sesi bile efeckti😄
Aslında şiddete karşı olan biriyim. Ama Will Smith bence çok iyi yapmış. Rahmetli Alparslan Türkeş beyin bir sözü vardı: Haddini bil, bilerek konuş, bilmeyene de haddini bildir ki haddini bilmeyi öğrensin.
Haddini aşana haddi bildirilmeli.
O gerçek bir tokat olsaydı eğer orası buz keserdi. Will işi şova döktü bence. Öyle tokat mı atılır hiç mi Osmanlı yandım ali izlemedin Will abi. 😅
Sen kalk basın toplantisinda açık ilişki yaşıyoruz karımı milletle ortak kullanıyoruz diye açıklama yap onun üzerinden yapılan sakalara kahkaha at sonra canlı yayında Dayılık yap
Oskarlık bir tokat vurmuş Helal Olsun Karakterli bir adam Will Smith. Adamın eşinin hastalığından dolayı saçlarının dökülmesiyle dalga geçti oskar gecesinde oskarlık tokat yedi nonoş sunucu.
Sevdıklerımı uzenın abartısız dalagını yerınden alırım. Bana yapılsa belkı ses etmem ama sevdıklerım , değer verdıklerım zaafım benım.
Bence adam son derce haklı kimsenin kızmaya hakkı yok.. İşte kültür ve insanlık her zaman her yerde lazım şöhret ile olmuyor..
Will Smith gibi tek tokat atmakla kalacağımı düşünmüyorum.
Az bile yapmış bence eşinin saçlarıyla dalga geçti zaten eşi anladığım kadarıyla hastaymış :(
Sevdiklerime dil uzatanın dilini koparırım, el kaldıranın elini kırarım. Ellerine sağlık Smith 👊😅
Will Smith'i destekliyorum bu konuda. Muhtemelen bende böyle olurum.
Kan revan içinde hastaneye kaldırılacağımızı garanti ederim, gerisi nasip...
Bence doğru yaptı, sevdiğime öyle bir şey yapıldığı zaman ben de aynı hareketi yapardım sanıyorum.
Kurgu o ama bir tepkiydi.
İnsanların için de gerçekten vursa karalarlardı
Sunucuda darbe azaltmak için yanak pedi var
tamamiyle bir kurgu.