Dogumdan sonra gelinen misafirler korkuşu rüyam oldu, nasıl bir süreç beni bekliyor?

dogumfan sonra kocamın ailesi sürekli gelip gidecek öi? kayınvalidem oglunun fanatigi sürekli bizi eleştirir barışcıl bir ortamı yok, baskın konusur, can sıkar, kocamın aileside tuhaf bi aile, aile bagları kuvvetli ama herkes herkesin arkasından iş cevirir, benım babam saolsun bize ev araba verdi, güneydogudayız diye, dediler ki bizi ilgilendirmez cocuk odasını ve herseyini siz yapıcaksınız, babam saolsun yaptı erkek tarafı hiç bişeye karısmadı, hatta eşim evimin işini aksatacaksan calısma bile dedi, ayrılmak istesem ayrılamıyorum da napıcagımı sastım,, simdi pişkin pişkin gelip oturup beni sıkıntıya sokmalarını istemiyorum napıcam, nefret ediyorum türkiyede dogum yapmaktan, türkler kadar eve sürekli misafir olarak gelip giden buyukler kadar başka milletten insan yok, anne baba saati geciremiycez eşimle gerci eşim zaten hırbo nun teki ne anlasın anne baba saatinden ama ben sosyal olmayı sevmeyen sürekli kalıbalıgı istemeyen bir insanım napıcagımı bilmiyorum lütfen bana akıl verin!! bunun için bi dua bişey var mı?
Dogumdan sonra gelinen misafirler korkuşu rüyam oldu, nasıl bir süreç beni bekliyor?