Merhabalar belki rüya yorumu yapabilen ya da musallat mi oldular bilen vardir diye yardım arıyorum rüyamda ilk once babannemin evindeydik köy evi babannem vefat ettiginden beri ordan cok korkarim zaten daha sonra bi kargasa cikmaya basladi yerde yatan bir sürü kuzu koyunlar gormeye basladim ablamin içine cin giriyordu farkindaydim dua okumaya calisiylrum okuyamiyorum bu kısımlari çok hatirlamiyorum ama bir akrabamiz oraya girmek istiyor biz uzaktan izliyorum cin var girmeyin diye bagiriyorum arkada hamile bir kadın bakıp gülüyor sonra kadinlar girip çıkıyor ve bizim yanimiza geliyor ablam nasil yaptin neye baktin diye soruyor o da kurandan diye kollarinda isaret varsa musallat belirtisi gibi bisi diyor ve ben kollarimi aciyorum her yerinde degisik cizimler asiri korktum hatirladiklarim vu kadar daha detay asinda kan ter icinde uyandim lütfen yardimci olabilen kisiler varsa yazsın
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben bazen her gün görüyorum her halde olacak olsalar bana olmuş olurlardı diye düşünüyorum
Yani mantikli da bilemiyorum
Öyle musallat olsalar zaten anlarsın, rüya alt tarafı çok kafanı yorma
Yani ruyalar arada goruyorum da bu cok fazla etkiledi ve direkt ruyada musallat olundugunu gordugumde dedim herhalde oldulsr
Oooo ben neler neler gördüm, anlatsam feleğin şaşar o yüzden rüya ile olmaz o 😂😂
Babaannen büyü yapmis olabilir diye dusundum okudugumda. Ve evet musallat olmuslar büyük bir ihtimalle.
Babannnem vefat etti ve yani asla büyü yapacak bir kadın değildi ama zamaninda büyü yapilmisti bize baya eskiden y
Anladim, o zaman rüyada gördügün evde bir seyler olabilir.
Yani bu tarz ruyalarimda bazen o ev oluyor zaten
Asagida bir yorumda gordum , güngelende_aygidende dedikleri çok dogru. Sureler ile kendini koruyabilirsin.
Yani yapabilicegim tek sey o sanirim ama Şu an regl oldugumdan okuyamiyorum da
Zikir yapabilirsin, ezberinde varsa sureler okuyabilirsin o zaman hastalik sürecinde.
Fatiha ile muavazatynleri oku geçer
Uzmana sor.
Zannetmem kafayı bunlara takıyorsun sadece bu.
nas, felak oku ve düşünmeyeye çalış
Öncelikle kötü rüya anlatılmaz
Yatarken ve uyandığında yani sabah ve akşam 3 fatiha,
3 er ayetel kürsi amenerrasulu
3 er ihlas felak nas oku üfle kendine etrafına bu kadar
Yani çoğunluk okuyorum bisiler oyle yatiyorum ruyayi az once gordum onda da uyuyakalmisim
Okumadan yattın yani demi
Peki ne sıklıkla bu tarz rüyalar görürsün
Aynen okumadim haftada 2,3 goruyorum
Okumadığın zamanlar da görüyorsun cemi
Rüyan pek güzel değil ama bunlar insanın beynine hükmetmek istiyor eğer psikolojik olarak sağlam olursan ve sana söylediğim süreleri hiç bırakmazsan yalnız kalmazsan abdestsiz olmaz ve tam bir teslimiyet ile ALLAH a sığınırsan biiznillah bi tehlike göremiyorum
Cok tesekkur ederim umarim dedigin gibi bi daha gormem uzak durur her sey
Evde pc den ya da telefondan yüksek sesle her gün bakara suresini aç bitene kadar evde herkes dinlesin yüksek sesle aç
Ya da oku
Biiznillah bana inan ki ALLAH a tam teslimiyet ile ibadete sarılırsan ne zarar ne de korlu veremiyorlar
Yaptığın herşeye rağmen gitmiyorlar ise bu senin imtihanındır YİNE korkmaya gerek yoktur
Yani yurtta kaliyorum acamam ama kendim okurum
Yani bana musallat mi oldular cok da anlayamadim korunmak icin yollari anladim da yani musallat olmuslarmi olmamislarmi
İbadetleri sarılmanı öneririm mesela yasin suresini her gün 1 kez okumayı huy edin
Ya da her gün 1000 kez el hafiz esmasini zikretmeyi
Pek boş bo rüya değil
Yani bu durum biraz korkuttu beni Şu an
Amaçları o zaten korkutmak korkma
Sanmm