Sevgilim ailesine yapışık yaşıyor, normal mi bu?

Arkadaşlar anlatayım durumu benim 1 senelik bir ilişkim var bende o da ailesi ile yaşıyor ben aile baskısını yeni yeni atlatmayi basaran biriyim be kendimd aile alan oluşturmayi başardım sonunda neyse sevgilim ailesine baya bağlı bu basta beni en cok etkileyen ozelligiydi aileye bagli temiz biri diye ama ileriye yönelik sorularda iste ailemle ayni binada oturmaktan tutun hiç bir rahatsizligi olmamasina ragmen annem babamla yasamaktan bahsedip duruyor kibarca açıklıyorum sonucta ailesi ama ben daha kendim bu problemleri asmisken bir de bu ya bir insan neden aile binasinda oturmaya bu kadar hevesli olur hani benim niyetim ayni semt te oturup gorusmek bende acımasız biri degilim benimde ailem var ve ornek verirken bende seninkine diye hiç bahsetmiyor ya hani calisan bir kadinim kamuda ne bileyim bunlar ters bana ne yapmalıyım sevgilim bana artık geriden geliyor gibi geliyor Bir erkek akraba ziyareti vs neden bu kadar merakli hevesli olur
Güncellemeler
+1 yıl
Ustelik ben zaten ileride tesettür dusunen biriyim ama böyle sart kosar gibi konustu hani ben zaten kapanacağım ama o oyle deyince bilmiyorum ben ailesine bile çogu konuda defigini yaptırmış bir insanim
Sevgilim ailesine yapışık yaşıyor, normal mi bu?