Illada insanlarin cocuk sahibi olmalari mi gerekiyor?

Oncelikle sunu diyim: Umarim bu paylasacagim seyden sonra kimsenin fikri degismez. Insanlari ikna etmek istemiyorum, sadece bir soru soracam. Yani ileride cocuk sahibi olmak isteyenler uzulmesin simdiki diyeceklerime.

Soyle basliyim arkadaslar, oncelikle herkesin basina gelmkistir: "ileride cocuk sahibi olmak istermisin?" Ben: Hayir. Oburleri: "hiiii, oyle mi, ileride anlarsin", bende oyle eskiden dedim, ama oldu, ya da boyle deme, cunku olur, ya da buyuk konusma gibi seyler vs.

Herneyse, yani benim sizlere demek istedigim sey su: tum bu seylerden dolayi cocuk sahibi olmaktan nefret ediyorum. Neden mi, cunku sanki herkeskin cocuk sahibi olmalarini bekliyorlar, ha bu arada, sinif arkadaslarim bile aralarinda bu konuyu konusuyorlar. Eger konu acilirsa, ve eger dersen: Yok ben cocuk sahibi olmak istemiyorum, o zamanda seni ruhsuz, egoist, kendini begenmis, ya da ayy sen ileride aile kurmak istemiyormusun gibi zannediyorlar. Evet, ben belki ileride aile kurmak isterim, ama cocuksuz... yani belki ileride sevgiyi bulursunuz, ama bebeksiz bir hayatin olur

Herneyse ya arkadaslar, umarim beni anlamissinizdir. Siz ne dusunuyorsunuz boyle seylerden, yani ben haksiz miyim. Bu cocuk sahibi olmak buyuk bir sorumluluk ve benim gibi insanlar icin bu gelecekte zor gorunebilir.

Simdiden tesekkurler. <3 <3 <3
Illada insanlarin cocuk sahibi olmalari mi gerekiyor?