Ailem hayatım boyunca bir çok yanlış yaptı ne kendilerine yapılmışsa ve de neyi kınadılarsa kendi aileleriyle alakalı hepsini bana yaptılar en son babam üniversiteye gittiğinde kendi babasının ona yokluk çektirdiğini her türlü işten zararla çıktığını söylüyor asıl şu an benim babam ben ünideyken bana yapmadığını bırakmadı yediğim yemeği gözüme sokuyor abi bu tipler aynı şeye benziyor hani şu an diyorlar ya euro dolar düştü biz fakirleştik hani cep telefonunu göster diyen teyzelere zaten milletin yemek ve iletişim bir ihtiyacı ama şu an cidden en azından sosyal hayata da harcıyabileceğim hiç param yok tatile bile gidemiyorum artık çok sıkıldım babam çalışmıyor sürekli iş yapıp batırıp duruyor bir kere yaptığı işten karlı sonuç almadı iyici mutsuzum bugün en son bir tanıdığımıza anlatıyorum gelmiş diyor ki seni anlamıyorum bu normal sizce normal mi bir erkeğin evde karısı çocuğu varken çalışmayıp özellikle benim hayatımın en güzel zamanlarında bana yaptığı doğru mu bence değil bu bir zulüm ve umarım beni yargılayanlar yargıladıkları şeyleri yaşar ve görürler ne kadar kötü olduğunu o zaman onlara sorucam nasıl hissettirdi diye…
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aileler çocukları belli bir yaşa gele kadar yaptıkları şeylerin haklı olduğunu düşünüyorlar çocuk büyüyüp yaptıkları şeylerin aslında güzel olmadığını söylediği zaman bu sefer onlar için komik bir olaymış gibi geliyor ve çocuk içinde komikmiş gibi geliyor halbu ki o eskiden yaşadığını, gördüğü muamele onun için onur kırıcı bir şey ki bunu her zaman hatırlayacak aileler eskilerden ne görmüşlerse haklılardır, doğru yapmışlardır bizde yapalım kafasındalar ama bu o kadar yanlış ki
Kesinlike hayatımı anlattın ama tek yanlış ben gülerek anımsamıyorum acı içinde anımsıyorum diğer yetişkinlere anlattığımda beni fena görüyorlar ya da anlam veremiyorlar en iyisi ben kendi arkadaşlarıma anlatayım ya benim sorunum bu onlar da kendi aileleriyle alakalı problemleri kendi arkadaşlarıyla paylaşıyor bende kendi arkadaşlarımla paylaşıcam çok teşekkürler yorumun için
Rica ederim ne demek sonuçta insanız elbette yardımcı olacağım yaşadığın olayların boyutunu elbette bilemem ama her zaman kendini değerli hisset, kendini sev, özelmişsin gör kendini insan bunu arıyor her zaman ve hak ediyor zaten ama bazen işte ailesinden, arkadaşların dan olsun bu değeri göremiyor çok uzak yabancılarmış gibi davranıyorlar herkes iyi anımsanmak ister, değer görmek ister.
Mesela bak gecenin 12si benim yaptığım yoruma değer gösterdin sende fikrini söyledin teşekkür ettin bu benim için değerli bir şey çünkü zamanını ayırdın, okudun, yorulmadın.
🌷🌷🌷😊
Çok teşekkürler kesinlikle değer görmek çok önemli ve de bence en önemli şey empati yeteneği umarım herkes bir gün empati yapmayı öğrenir insanlar başlarına gelmeyen şeyi bir başka insanın başına gelince yargılıyor dediğim gibi aynı şeyler olmasa da benim tek istediğim şey babamın bir işe girip çalışmasıydı ama o kadar zor insanlar ki ben işe girip paralar kazanmaya başlayınca o zaman anca girer de iş işten geçer onu asla affetmicem bana bu yaşattığı sefil hayatı asla affetmicem
Bana yedirdiği tek yemeğin lafını ediyor ben bir ara ölmek istiyordum çok ciddiyim çok üzülüyordum insan hayal ediyor ya ve de olmuyor ister istemez üzülüyor tek babamın ve annemin doğru insanlar olması ve de çocukları için bir şey yapmaları çok benciller babam gelmiş ben gezmedim gezicem diyor benim için çalışamazmış 2-3 sene gezmemiş gezmek istiyormuş çocuğu için 2 sene çalışmıyor çünkü onun eğlencesi her şeyden önemli okey…
Çünkü hemen hemen aynı durumlardan geçmişiz ve senin konuşmaya ihtiyacın olduğunu düşünüyorum eğer istesen.
bu gerçek biraz türk ailesi kendini yeneilmek zorunda
Bence bu daha çok türk ailesinde var maalesef ama ben yapamıyorum çünkü insanlara laf anlatamıyorum diyorum ki ailem bana bunu yapıyor annendir yapar babandır yapar beni öldürseler yine annenler yapar mı diyecekler
ya çok turtucular
:(
Burdan anlatabilir misin rica etsem
imkansız