Aile & Toplum Akrabalarınızla aranız nasıl? ellifl6660 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Akrabalarınızla aranız nasıl😅 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Akrabalarınızla aranız nasıl?😂😂😂😂 Akrabalarınızla aranız nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Geneli ile aram iyi, bazı azınlık kesim bulaşmaz zaten bana tersim pis diye 🤣🤣 0 5 Yorumla seriadım16 +1 yıl Abla yine yargı dağıtıyorsun 🤣🤣 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @seriadım16 bunun neresinde yargı var acaba 🤔🤔 Yorumla seriadım16 +1 yıl Ben öyle anladım😄 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @seriadım16 yanlış anlamışsın 🤣🤣 Yorumla ellifl6660 +1 yıl Yav abla ozele gidin lutfen Yorumla
patronnur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl anne tarafı ile müthiş baba tarafı için aynısını söyleyemem 0 0 Yorumla
8_nmtnh Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Anne tarafıyla ilişkilerim fena değil, baba tarafıyla genellikle görüşmüyorum. 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bayramdan bayrama alo alo 😅 0 5 Yorumla ellifl6660 +1 yıl Bayrama az kaldı 😂 Yorumla Olmadıolduramadık +1 yıl Ne zaman evleneceksin soruları gelecek yine hoff 😑 Yorumla ellifl6660 +1 yıl Ne zaman evleneceksin? 😂 Yorumla Olmadıolduramadık +1 yıl Bulamadın ki birini evleneyim diyorum konu kapanıyor 😅😅 Yorumla ellifl6660 +1 yıl Güzel cevap 😂 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Samimi olduğum 3/5 gerisine ver ateşi gitsin 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gayet iyi 👍 0 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiçbir akrabam ile iletişimim yok 0 0 Yorumla
Lannnnbırakkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Akrabası ile arası iyi olan bordo berelidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Geneli ile aram iyi, bazı azınlık kesim bulaşmaz zaten bana tersim pis diye 🤣🤣
Abla yine yargı dağıtıyorsun 🤣🤣
@seriadım16 bunun neresinde yargı var acaba 🤔🤔
Ben öyle anladım😄
@seriadım16 yanlış anlamışsın 🤣🤣
Yav abla ozele gidin lutfen
anne tarafı ile müthiş baba tarafı için aynısını söyleyemem
Anne tarafıyla ilişkilerim fena değil, baba tarafıyla genellikle görüşmüyorum.
Bayramdan bayrama alo alo 😅
Bayrama az kaldı 😂
Ne zaman evleneceksin soruları gelecek yine hoff 😑
Ne zaman evleneceksin? 😂
Bulamadın ki birini evleneyim diyorum konu kapanıyor 😅😅
Güzel cevap 😂
Samimi olduğum 3/5 gerisine ver ateşi gitsin
Ozel gunlerde konuşuruz sadece
Gayet iyi 👍
Hiçbir akrabam ile iletişimim yok
görmedigim sürece iyi :=))
Birkaç kişi dışında hepsi cöp