Hepsi neden bu kadar çekemezlik içinde bunun bir açıklaması var mı?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hepsi neden bu kadar çekemezlik içinde bunun bir açıklaması var mı?
Var? Ama bu mesele sadece akrabalarla sınırlı değil hani insanlarda şöyle bir şey var linç kültürü anladın mı kimse kimsenin iyi olmasını istemiyor bu zamanda o yüzden sürekli seni nasıl aşağa çekebiliriz enerjini motivasyonunu iliklerine kadar nasıl sömürürüz onun derdin de oluyorlarr bu kişiler genelde çevresinde bulunan güzel şeylere karşıda böyledir mesela sen iyi bir kariyer yaparsın araba alırsın okul falan okursun adam hani sana ufak bir hayırlı olsun diyip geçmeyi çok görür ama aldığın arabaya yaptığın işe kadar bunun nasıl kötü bir şey olduğunu sana saatlerce anlatmaktan yorulmaz ama öyle bir sahte algı gaslighting uygular ki sana sende dersin lan acaba ben bu kadar kötümüyüm bu kadar yetersizmiyim yani dersin kendine böyle insanlar çok çevredee
Akrabalar biraz “zorunlu arkadaş” gibi, seçemiyoruz ya ondan böyle çekişmeler oluyor çoğu zaman 👨👩👧👦 Kıyas, miras, kimin hayatı daha “düzenli” derdi, herkes birbirini ölçüp biçiyor. Mümkünse mesafeni koru, haddini aşanla görüşmeyi azalt. Kan bağı var diye canına kastetmelerine gerek yok 😉 “Akraba dediğin misafir gibidir; kararında gelirse baş tacı, uzarsa baş ağrısı.” 💁♀️
Cevap
10Cevap
Bana faydası olmayan kilisenin papazını sen sîkesin
Öhömm. Sonu hariç katılıyorum asdf
Hiç akrabam yok.
Çok şanslısın
Kötü akraban olmasından iyidir. Ama genel olarak bakıyorum üstüne alınma ama senin gibi düşünen insanlar da nankor oluyor. Ya da erkek olmadığınız için belki sizler için bir avantajı yoktur ama bakıyorum iş evlilik vs vs her şeyde akrabaların faydasını görüyorlar.
Vallahi hep kendi ayaklarımın üzerinde durmuşumdur zerre nankörlük etmemişimdir arkasından konuşup kıskanmamışımdır kimsenin. Ama ben ne kadar iyi olsamda hem kötülüklerini gördüm
Alalh uzakta tutsun oyle insanları yaa.
İyi olmanı istememelerinden dolayı
Eski zamanlarda medeniyet yokmus gibi
Baba tarafıyla kötü hepsinin aw
Baba tarafında bir pokluk var
Halam olacak şeytan ırkı rahmetli babaanemin evine çöktüler satmayacaz deyip. Son duyumlarıma göre satıyorlarmış
Ya mal mülk davaları hep oluyor biliyor musun. O kadar bizim akrabalar ki anlatamam
Birbirlerine düşecekler o mal için. Köşemize geçip çekirdek çitleyip izleyecez. Hele bir tanesi var o tam o... pu var ya onun kocasını dövecem ters bi hareket bekliyorum sadece
Dostunu zorda, eşini darda, akrabanı ortaklıkta tanı demişler
Hepsinin aw bir tane dostum var yeter bana
İyiii
İlginç
Akrabam yok
Çoğuyla görüşmüyorum
Rezaletttt
Al benden de o kadar
Tek bunlar olsa tyine iyi, bi kıskançlık var hepsinde
Asdfs kesinlikle
Annemle babam zorla sürüklerler bayramda gidilir diye o işe yaramaz ama onun dışında pek uğramıyorum zaten
nötr.
Kotu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?