Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Sokak’ta beş katlı binanın son katında temizlik yapmak için pencereye çıkan Aysel Negüzel (54), dengesini kaybederek beton zemine düştü.

Ben pek yapmıyorum kuru temizlik yapıyorum yaparsın öyle cam silmek filan yani pek yaptığım bir şey değil Türkiye’de yapıyordum da burada pek açıkçası süpürgeye bile pek el vermiyorum Önceden yapıyordum bir şekilde öğrenmek istiyordum ne bileyim heves ediyordum da yurt dışı ben de heves filan bırakmadı
Sen nasıl her yere yetişebiliyorsun ya?
Her postun altında yorumun var nazarım değecek 🧿
Kötü Olmuş ne diyim Allah sevenlerine Sabır versin Cam silmek temizlik önemli ama Be kardeşim Camin kayitina da çıkılmaz ki ya Elinde uzatmalı sap olsun onunla temizle işte böyle dengesini kaybeder düşer dikkat etmek lazım yükseklik risktir risk ya ölüm ya da allah korusun Sakat kalmaya neden olur ki kadın Canından Olmuş zaten
Ben cam silmiyorum valla rahatsizligim var ailem düşerim diye izin vermiyor illa sileceksen içerden sil diyorlar o da bana sacma geliyor gene pis kaliyor gene pis kaliyor annem siliyor genelde camları sağolsun yüregimi agzima getirmeyi seviyor bu konuda
Cevap
4Cevap
Çok üzüldüm yaa 🥺 cam silerken benim öyle bir tehlikem yok.
Doğru 🥺
Cam silmiyorum en üst kat zaten silerse de annem siliyor
Ne zaman cam silmeye niyetlensem böyle haberler görüyorum.
Yükseklik korkum var, dizlerimin bağı çözülüyor..
bir gün ben de haber olurum galiba 😅😂
Uzanamadığım yere tahta kaşığa bez dolayıp siliyorum.
Alt katlarda oturuyorsam dıştan silerim ama yüksek katta asla dışarıdan silmem başım döner.
Şahsen evli olsam yüksek katta otursam ben silerim camları dıştan ben silerim içeriden isterse o silebilir
Allah mekanını cennet eylesin inşallah
Yaşlılar demir korkuluk taktırsın
yeni fobim vatana millete hayirli ugurlu olsun
Bu işin fıtratında var.
Cam silmiyorum.
Hiç dikkat etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?