Kadir Ezildi'yi Temizlik Benim İşim'den tanıyorsunuzdur, kendisi sizden benden daha titiz bir kişilik ve program çekimleri sırasında cam silmek için pencereye çıktığında dengesini kaybedip düştü. 5. kattan düşmesine rağmen altta çatı olduğu için hiçbir sorun yaşamasa da bu onun şansıydı bence, daha fenası da olabilirdi...Kadir EzildiPeki siz evinizi temizlerken güvenliğinizi düşünüyor musunuz yoksa ev temiz olsun da canım kıymetli değil mi diyorsunuz?
Kesinlikle!
Pek dikkat etmiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadir Ezildi cam silerken düştü! Temizlik yaparken güvenliğinizi düşünüyor musunuz?
Evi temizlerken güvenlik ilk düşünmemiz gereken şey, en basitinden yerleri sildikten sonra ıslakken basıp düşmemek için beklerim, perdeleri asmak için merdiven kullanırım sandalye yerine, gerektiğinde eldiven ve maske takarım, bunlar hep önlem ;)
Camları silerken pervaza çıkmıyorum artık, eskiden yapardım ama düşme tehlikesi geçirdim ben de, o günden beri camların diğer tarafını zorlansam da pervaza çıkmadan temizlemeye çalışıyorum.
Temizlik yaparken güvenliğe dikkat etmeyenlere hayret ediyorum, ev temiz olsun tamam ama düşüp bir yerleri kırdıktan sonra o temizliğe iyi bakamam ben ya.
Çok eskiden olan bi olaydı yahu bu kilosundan bildim😄 adam şu an gayet formunda. Ben sırf bu yüzden doğru dürüst cam silmem. Benden kıymetli değil sonuçta.
Yapmacık gösteriş vs vs vs hepsi bir arada iticilik. desen ayrı terane. Oana bakarsan balkon yıla. merdiven yıla banyo avabo yıka süpürge tut yemek yap bulaşık yıka bunlarında yapiyoruz er ne var bunda da göze sokar gibi ortalıkta dolanıyor