Güncellemeler
1 yıl
Nasıl fotoğraf yüklerim bilmiyorum. Yani üst kısmının sünger gibi bi malzemesi vardı. O çöktü. İnşaatlarda yukarı bakınca sadece beton görünür ya. Öyle beton görünüyo şu an. Çok şükür üst katı falan görmüyorum henüz.
Merhaba
:( maalesef banyomun tavanı çöktü. Yapay zeka asbest ihtimalinden bahsetti lütfen bilen aydınlatabilir mi şimdi hangi yetkili mercilere gitmeli ya da ne yapmalıyım. Ya da usta mi çağırmalıyım. Ailemin de bu konuda bilgisi yok :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Üst kattan su sızmıştın büyük ihtimal usta çağır baksın
Allah razı olsunn 🍀
🙏
Asbest inşaat tekniklerinde kullanılmıyor artık. Yasak. Yoktur sizin evde de büyük ihtimalle.
Sağol. Haklısın ama bu apartman en az 30 sene önce inşa edilmiş. Asbest ise 2003 yılında yasaklanmış :(
Asma tavandan bahsediyoruz bu arada değil mi?
Bu tür terimleri anlamam. Ama Google’dan baktığım kadarıyla öyle konstrüksiyon falan değil. Betonun katında ince bi madde onun da altına sünger gibi beyaz şeyler yakıştırmışlar.
Onlar muhtemelen ses ve ısı yalıtımına yönelik konulmuş taş yünü ya da poliüretan malzemeden imal edilmiş levhalardır. Asbest olma olasılığı çok çok çok düşük yani.
Zaten onarımı siz yapamayacağınız için bir usta çağırın. Hem onarır hem de malzemenin ne olduğunu söyler içiniz rahat eder.
Sunger varsa astbest vardir
Sağol. Ama dediğim sünger görsellik amaçlı süs için yapıştırılmış bişey. Görünen kısma. O da sayılır mı acaba?
Yok genelde sari renkli oluyor asbestli sungerler
Haa tamam çok teşekkür ederimm ayy inşallah asbest yoktur ya 🙏🏻
Yoktur merak etme. Gecmis olsun tekrardan
Çöktü deken nasıl yani
Asma tavan mi acaba
Su akinti var mı
Öncelikle yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim 🍀💐 Bu tür terimleri anlamam. Ama Google’dan baktığım kadarıyla öyle konstrüksiyon falan değil. Betonun katında ince bi madde onun da altına sünger gibi beyaz şeyler yakıştırmışlar.
Allah’a şükür su falan akmıyor. Keşke fotoğraf yüklemeyi becerebilseydim.
Takip et
Asbest mi kaç yıllık bina o
İnşallah değildir ya en az 30 yıllık:/
Asbest olacağını sanmıyorum
üstten su almıştır
Allah razı olsun inşallah bi daha olmaz 🙏🏻
Çok geçmiş olsun
Allah razı olsun 🙏🏻
Sonuç ne ne olavak şimdi