Insan yeri geliyor ailesine bile rest çekiyor. Sizin, ne yaparsa yapsın yaşamınızdan kovamayacakağınız biri var mı? Büyük konuşmayalım... iyi düşünün 😀
Yeri gelirsee kendimi bile hayatımdan çıkartırım 🤷🏻♀️🤣 kafamı attırırsa hayatımdan çıkarmayacağım kimse yook kimseninde kimsede garantisiii yok zaten 😊
Ailem var.. Onları ne yaparsa yapsın çıkaramam diyorum kendi kendime.. Çünkü onlar o raddeye asla getirmez olayı.. Eminim, son kararım, büyük konuşurum.. 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yeri gelirsee kendimi bile hayatımdan çıkartırım 🤷🏻♀️🤣 kafamı attırırsa hayatımdan çıkarmayacağım kimse yook kimseninde kimsede garantisiii yok zaten 😊
Kimse. Evladım da olsa büyük bir yamuguna bakar. Yamuk varsa benim hayatımda olamaz kimse.
Valla izliyor görüyoruz yeri geliyor insan anasi babasıni evladini gozü görmüyor Allah o duruma düşürmesin de ne bileyim zor karar😄
Ailem var..
Onları ne yaparsa yapsın çıkaramam diyorum kendi kendime.. Çünkü onlar o raddeye asla getirmez olayı..
Eminim, son kararım, büyük konuşurum.. 😄
Çıkarmam dediğim iki gün sonra arkamdan iş çeviriyor o yüzden ben bişey demiyim en iyisi
Benim hayatım da çocuklarımdan başka kimsenin yeri garanti değil.
Ailem dediklerm yollarım birgün ayrı bile düşse yine de gittiğim her yerde benimle olacaklardır
Kedim var... Kızım ve oğlumun yeri başka zaten. Ben giderim onlar kalır 😅😅😅
Hayır yok. Çıkan çıkıyor.
Senin var mı
Ne var mı?
Çıkarmayacağın biri
Hayat bu ne göstereceği belli olmaz ama dönüp dolaşıp döneceğin yer kürkçü dükkanına yani ailene
Asla diyip de büyük konusmak istemiyorum ancak ailemi hayatımdan cıkaramam
Yok gibi görünüyor şu an
Var ama onunda bi sınırı var
Ailem ve çok yakın dostlarım.
Ailem ve arkadaşım her zaman hayatımda yer alacak.
Elbette var çocuklarım :)))
Var oğlum🤗🧿
Kız kardeşim var.
Terk ettiğim eski sevgilim
Babam annem
elbette var ailem
Ben geriye kalan herkesi silerim
Yook😌
Dedem
Ailem
Yalnızca ailem
Ailem var..