Bugün tartıştım efendim. 5 kişi dolmuşa bindiler. Ağızlarında sakız pat pat, bağırarak konuşmalar. Ayrıca tam ortaya çömeldi oturdu. Ne geçebiliyoruz ne birşey yapabiliyoruz. En sonunda oturdum ama dolmuşta yaşlı teyze var bu kız geldi yanıma oturdu. Taş çatlasın bu Suriyeli 13-14'dür. Neyse güzellikle yer ver ablacığım dedim. Ağzının içinde homur homur homur bir şeyler dedi. 5 de üzerime yürüyecek bende diklendim. Diklenince birşey yapmadılar. Ama cidden bıktım, Ankara'da doldu taşıyor. Dilenenler, bacağımıza yapışanlar, otobüs ve dolmuşta rahatsız edenler... Siz neler yaşadınız?
Cevabın nedir?
+1 yıldilenennler cok rahatsız edici ya. birinde es kaza cocugun birine bes on kurus verecek olduk ev arkadasımla gitsin diye. bir anda 15-20 tane cocuk doluştu etrafımıza. biri elliyo biri sarılıyo falan. kendimizi en yakın magazaya zor attık. magaza calışanları alışmış artık polis cagırırz falan filan diye zor gönderdiler de cıkabildik magazadan
01 Yorumla- +1 yıl
NE çekiyoruz be..
En İyi Cevaplar
Ben otobüs bekliyodum dershane için böle 4 tane suriyeli geçti yanımdan bana bakıyolar üstümde Atatürk tşörtü vardı ben böle sinirli sinirli baktım birbirlerine bişey dediler bana bakarak anlamadım ne dedin la sen falan dedim baya kavga ettik sonra susup gittiler
05 Yorumla- +1 yıl
Türkçe biliyorlar mıydı?
- +1 yıl
Ne dediler acaba? Açıkça bizden nefret ediyorlar ve inanılmaz biçimde burada çok rahatlar.
- +1 yıl
Eskiden Kürtlerle sorunlarımız vardı ama onlar canmış ya.
+1 yılBursa'da markete gidiyordum benden para istemişledi ben de vermedim biraz sertçe çıkıştım. Sonra baktım bunlar arkamdan geliyor hemen babama haber verdim sonra vunları yakaladık ve bir güzel azarladık bir daha aynı şeyi yaparsanız hapse girersiniz dedik ve bir daha sorun olmadı...
00 Yorumla
Offff kardeşim offff bu insana benzer yaratıklalarla tam iki yıl geçirdim. bunların bulunduğu çadırkentte görev yaptım. insanlıktan çıktım. yaptıkları pislikler saymakla bitmez, neyse ki görev yerim değişti ve kurtuldum. inan hiçbir millet onlar kadar nankör olamaz.
15 Yorumla- +1 yıl
Bizden nefret ediyorlar değil mi?
- +1 yıl
Onlar için tek şey var hayvan gibi gunibirlik yaşamak, akşam yemeği bir saat geç verildi diye 8000 kişi bizi taş yağmuruna tuttu, araçlarımız, kaldığımız çadırlar yerle bir edildi. sonuç elde var sıfır, g. antep valisi bizi suçladı. senin anlayacağın onların kıçlarını kaldıranlar olduğu sürece çooook çekeriz.
- +1 yıl
Yuh be. Geri de gitmeyecekler büyük olasılık. Keşke ağızlarını burunlarını kırsaydınız.
- +1 yıl
Eline koluna sağlık kardeşim. Durulmuşlardır inşallah
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
evet çok fazla haddinden fazla savaş bitse de gitseler yahu. Benim de rastlantı diyelim tabi parkta oturuyoruz birden bunlar birbirine girdi bir şey yüzünden biri çekiç ile adamın kafasına vurdu. hemen tabi polisi aradık polis gelene kadar adam eminim hastaneye yetişmiştir ayrı bir olay orası da
00 Yorumla
+1 yılBizim ne yaşadığımızi boşver de sen neden 13 yaşında bir çocuğu yerinden kaldırmak yerine kendin teyzeye yer vermedin? Siz nasıl insanlarsiniz ya, Ankara'nın neyini sahipleniyorsunuz sadece size mi ait? Her irktan her dinden insanların gelip yaşayabilecegi bir ülkede yaşıyoruz, birkaç medeniyetsiz kalitesiz insanın yaptığını tümüne genelleyemezsin. Isine geldiğinde barış elçisi kesil işine gelmediginde bunlar nereden geldi. yazik yazık insanliginizi bir gözden geçirin.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen geçir. Çok şükür benim insanlığım yerinde ayrıca ben neden yer veriyorum? Hem para vermeden binecekler, hem bize homur homur konuşacaklar, hemde orta yere oturup geçmemizi engelleyip çat çat sakız patlatacaklar. Yok ya. Hadi başka kapıya.
- +1 yıl
Yerinde olsaydı şu cümleyi yazmazdin; 'para vermeden binecekler'. Sana bir tavsiye boşver bana cevap yazmayı, laf sokmanin da cani cehenneme sadece biraz empati kur.
sendemi ankarada oturuyon :) valla biz azınlık olduk ankarada yaa anakarlıdan çok suriyeli var etlikte adım başı para istiyenler çardağa oturuyos bebeler geliyo yarım saat gitmiyo dalacam bigün hepsine
11 Yorumla- +1 yıl
Altındağ'dayım birde en çok burada var.
Ah ah bunları ülkeyi alanları asçan ilkbaş. kime sorup aldılar. Yer yapmadan aldılar bide. Reyhanlıdaki bombada suriyelilerin işi. Daha o rdan belliydi. Şİmdi 30 tane bombalı araç var Türkiyede bunlar bir gün reyhanlıdaki gibi patlarsa bunu hesabını nasıl verecek hükümet merak ediyorum.
00 YorumlaKiracımız Suriyeliydi evi boşaltıyorlardı kira işinde sorun oldu polisi aramakla tehdit ettiler. Biz de baba oğul bir de elimde köpek üstlerine gittik. Emlakçı bir de orda arap asıllı türk akrabaları filan işi yatıştırdı.
02 Yorumla- +1 yıl
Polis derken? Bizim ülkemizde bizi mi tehdit ediyorlar?
onlarda sıkıntı yaşıyor bizde sıkıntı yaşıyoruz
nasıl bir çözüm bulmalıyız?
girelim suriyeye fethedelim onları da geri vatanlarına yollayalım
başka bir şey aklıma gelmiyor
Allah onlara da bize de kolaylık versin00 YorumlaHayır ben Suriyelilerle hiç sorun yaşamadım, ancak senin o yaşadığın sorunları bizim Türklerle çok yaşadım.
12 Yorumla- +1 yıl
Türkmen var mı ki? İçeri alınmıyorlar.
- +1 yıl
Ben Adana'dayım. Her yerde Arap Suriyelilerde var, Türkmen Suriyelilerde. Hatta komşu olduklarımız bile var, hiçbir sorun yaşamıyoruz, aksine çok güzel şeyler öğreniyoruz, mesela onlar yüzlerini hiç ellemez, çünkü eller her yere dokunduğu için pistir yüze sürülürse hastalık kaparsınız derler. Aynı durumda Türkiye olsaydı, bizdeki dilenciler ve kenar mahalledekiler Suriye'nin en uç noktasına kadar kaçmaya çalışırdı ve gittikleri yerde daha büyük sorunlar çıkarırdı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuriyeli değilde Cahil halk çingene pisliklerini suriyeli zannediyor hele o çingeneler elinde suriyelim kağıdıyla gezmiyormu sinir oluyorum geçen gün foyalarını ortaya çıkardım daha çalıştığım yere gelip dilenemiyorlar bir dilenciye sordum elinde suriyeliyim kağıdı var. suriyenin neresindensin? bana bu cevabı verdi:: abi ya ne suriyesi üst mahalleden geliyoruz :) her suriyeliyim diyene veya suriyeli gibi giyinene suriyeli damgası vurmayın çoğu çingene orospucocukları
01 Yorumla- +1 yıl
Benim gördüklerim Arapça konuşuyordu
+1 yılOnce aldilar sonra sokağa saldilar yazq arabanin onune falan atliyolar onlarada yazik yani devletin dusunememesi baska bisi deil.
02 Yorumla- +1 yıl
3 milyon kişi ülkede rahat rahat geziyor ve araştırmalara göre Suriyenin tüm hırsızı kapkaçcısı gelmiş
- +1 yıl
Ülkeyi karstrmak icin bilerek yapiyolat zaten.
İstanbuldada çok var. Ama onlarda insan. Yarın birgün Türkiye'de aynı durumları yaşar belki bizde göç etmek zorunda kalırız. Yani boyle durumlar olsada anlayis gostermemiz lazim.
18 Yorumla- +1 yıl
Bize de olsa bahanesine siz inanıyor musunuz, hangi devlet kabul eder bizi
- +1 yıl
Ya git Allah aşkına. Bir şey yaşamamışsın belli biz bir yıldır anamızdan emmidiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler. Bizim ülkede bir savaş olsa biz ülkeyi terketmeyiz, bırak terketmeyi onlar bizden nefret ediyor ve ülkelerine bile almazlar.
- +1 yıl
Geçeceksin o işleri. Körfez savaşında Turgut Özal'ın aldığı Kürtler bugün nasıl "Devlet Üsterük" diye bağırıyorsa, onlarda 10 yıl sonra aynısı olacak
- +1 yıl
Çok azı öyle be canım. İlk zamanlar bende üzülüyordum ama bizim ülkemizde biz yabancı kalıp onlar devletten çatır çatır para alınca, görgüsüzlüklerin tavan yapıp bir üstümüze yürüyünce, erkekleri sapık kadınlar kıskanç. Artık öyle düşünmüyorum
- +1 yıl
hangi ülke alacak? böyle salakça fikirler yüzünden kendi ülkemizde hakkımız yeniyor. Türkmenlere geldi mi nah, araplara geldi mi "yacık onlayaaaağ",
- +1 yıl
bu arada iş önceliği suriyelilere verilecek resmi bilgidir bu. akplilerin kafalarını kırmak lazım. memleket o... pu a. ına döndü.
Kendi dilencilerimiz iflas etti galiba. Hepsi yok oldu Onlarla iyiydi. iki kuruş verirdik iki dua ederdi anlayıcağımız dilde. İçimiz ferahlar huzurlanırdık. Ya şimdi. Para verince bana kufrediyorlar sanıyorum yaw.
00 Yorumla
+1 yılyapacak bir şey yok kardeş bende keçiöredneyim dilencilik yapıyorlar üzülüyorum Suriyelilere ne yapsınlar ülkende savaş olsa sende kaçardın empati kur :D :/
15 Yorumla- +1 yıl
Niye kurayım? Ben ülkemde savaş çıksa terk etmem, satıp gitmem bu bir. İkincisi, bizi hiç bir ülke almaz. Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Ayrıca her türlü pisliği yaşıyoruz. Burada hırsızlık yapıyorlar, daha yeni bir kadını taciz ettiler.
- +1 yıl
terk etmem diyorsunda öyle olmaz işte mecvur edeceksin çünkü o eski yiğit insanlar kalmadı türkiyede hep para için ülkesini sevenler var öyle düşünme bence yanlış :D bizi hiçbir ülke almaz mı :/ iyice araştır tamam güçlüyüz ama ahım şahım değil PKK ile başa çıkamıyoruz bundan yola çık :D tamam her pisliği yapıyorlar ama buna engel kimse olamaz madem yiğitsin sen bir türk olarak ordaki insanların ölmesinden yana olamazsın öyle değil mi? madem iyi türksün iyilik yapcan hırsızı var buna gereken cezayı ver onda haklısın ama düşünce biçim çok yanlış :)
- +1 yıl
Yanlış olduğunu düünmüyorum. Oturup haberlede ağlayan insanım ama olanlardan sonra hiç ama hiç kimseye gösterecek sabrım kalmadı. Çünkü ne kadar Suriyeli gördüysem hepsi aynı. Araplar pis millet. Ayrıca Türkiye hiçte güçlü devlet değil.
- +1 yıl
araplar cahildir kendim gördüm haklısın ama insan gine insandır yardımcı olcaz yapacak birşeyimiz yok Allah yardımcıları olsun
- +1 yıl
HEr iki tarafında. Ülkeleri düzelsin ve güzellikle dönsünler inşallah.
Geçen gün dövdüm bir tanesini. Hemde otobüsün içindee. Nasıl? İyi yapmışmıyım?
07 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmışsın. Ne oldu ki?
- +1 yıl
Sabah işe gidiyordum. Otobüs kalabalık olunca haliyle ayakta gitmek zorunda kaldık. Bana çarpıp duruyor. Bende Suriyeli olduğunu bilmiyordum o zamana kadar ve ''Kardeşim biraz gitsene bana çarpıp duruyosun''dedim. Arkasını dönüp bana bişeyler dedi ve ben anladım suriyeli olduğunu. Zaten gıcığım hepsine. E birde söylemesi ayıptır kendim boksörüm. Bİr yumrukta ağzını burnunu hoşaf ettim. Eğer türk olsaydı bişey demezdim zaten
- +1 yıl
Sinirini çıkardın belli ki :)
- +1 yıl
Allah yardım etsin. Erkekleri sapık kafaları çevirmiyorlar, içimize düşecekler. Kadınları da çok kıskanç, hr konuda sataşıyorlar.
- +1 yıl
Bizim buradakiler de beni öldürseler birşey demeyeceklerdi.
Hala akp desin bunlar. Neyse zeytinburnunda çok bakırkoyde rastlamıyorum ama.
21 Yorumla- +1 yıl
AKP'nin Allah belasını versin.
+1 yılMademki Türkiyeye alıyorlar bunları kontrol etmeleri lazım
24 YorumlaBizim burada saldılar. Bize saldırıyorlar.
- +1 yıl
Aslında böyle yapacaklarsa bir cezası olması lazım artık
- +1 yıl
Adamlar bir yerde kayıtlı değil ki? Burada birini öldürdüler kayboldu gittiler.
- +1 yıl
Doğru katılıyorum
+1 yılBizim buralarda pek yok galiba istanbulun en az Suriyeli bulunan semtindeyim Bahçelievler soğanlı
05 Yorumla- +1 yıl
Biz canımızdan bezdik. Kendimizi misafir gibi hissediyoruz
- +1 yıl
böyle giderse millet geleyana gelip önüne gelen Suriyeliyi linç edecek, güvenlik güçleri de karşı koyamaz, mani olmak da istemez polisler de bezmiş
- +1 yıl
Beni açıkça döveceklerdi sinsem. Bizim Türklerde birşey yapmazdı ama korkmadım diklendim. 5 i birden yerine oturdu. Bilmiyorum artık nasıl gözüm döndüyse..
- +1 yıl
@falanca3 haberim var bir kaç kere gitmiştim
+1 yılBise yasamadm istanbuldayim oturdgm yerde pek yoklar ama eminonu tarafi dolu :)
00 YorumlaŞanlıurfa'yı yakında suriyeye bağlayacağız az kaldı.
00 Yorumlaİstanbul'da dolu ya hele Fatih'te. Artık dukkanlar iki tabela yaptiriyor. Ustte arapca yazı asagida türkçe. Dukkan bile acıyorlar
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da Haydarpaşa Garı'ndaki Vagonlarda Yatıyolar, Üsküdarda dileniyolar
Kendi açını doyuramayan AKahPe Şimdide başımıza Suriyelileri Bulaştırdı.00 Yorumla
+1 yıloo hem de nasıl Ankara da bahcelievlerde bile bisürü var marketten çıkınca poşete sarılıyorlar arabanın önünü filan kesiyorlar. sen ne tarafta yaşadın bu olayı
01 Yorumla- +1 yıl
Altındağ.
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi yapmissin. susarsan ustune gelirler. suriyeliler diyorlar ki turkler cok iyi insanlar istesek karilarini bile bize verirler. ben yasamadim ama korum kafayi oracikta
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle diyorlar. Namusumuza da göz dikti şerefizler.
Cevap sahibi+1 yılZaten bu araplar adam olmadi gitti
- +1 yıl
Osmanlıda bile sırtımızdan bıçakladı
Akpkk nın verdiği hizmetler yollar, çiçekler ve çiçeklerin içinde suriyeliler
11 Yorumla- +1 yıl
Sorma...
+1 yılçok görüyorum eskiden olmayan bir sürü para dilenen ve mendil satan çocuklar var etrafta
05 Yorumla- +1 yıl
Burada 200.000 falan vardır.
- +1 yıl
200 bin biraz abarttın sanırım o kadar yoktur
- +1 yıl
Resmi rakam bu.
- +1 yıl
bilmiyordum. ancak şu an yapılabilecek en iyi şey türkiyeyi terk etmek olur herhalde
- +1 yıl
Etmezler de halk ayaklanırsa şaşırmam.
+1 yılTürkmenleri ülkeye almayıp köpek arapları alan C. başbakanına sormak lazımda hiç karşımıza çıkmıyor hıyarağası
00 YorumlaValla Ankara Keçiörendeyim burada karşılaşmadım. : )
00 YorumlaYozgatta ırak liyla atistik bizim atışma bitmeden Hemşerilerim anasını sikti * İraklisinin :D
04 YorumlaBizim buradakiler de beni öldürseler birşey demeyecek.
- +1 yıl
Peki polis ne yapıyor? Hala orada olmalarına izin mi veriliyor? Birde çok rahatlar değil mi?
+1 yılPara isteyenlerin hepsine s. ktir git l*n ülkene diyorum mal mal bakıyor suratıma
00 Yorumla
+1 yılTrende güvenliğim hepsini ipe dize bilet aldırmadan geçirmem hepsi pis beleşci hırsız takımı
00 YorumlaKayseri de ayni durumda ahh ahh
12 Yorumla- +1 yıl
Birde kimsede birşey demiyor. Bizim millette salak.
Eskişehirde çok yoklar rahatız biz
07 Yorumla- +1 yıl
Biz canımızdan bezdik. Kendimizi misafir gibi hissediyoruz.
- +1 yıl
3 milyon güzel kardeşim. Birde ne pis millet bunlar ya. Tayyip babamız diye diye geziyorlar. Bir rahatlık bir rahatlık. Ooo...
- +1 yıl
Ben hakkımı helal ettim. Ulan Kürtlerle olayımız vardı ama bizimkiler medeni yine. Ya bunlar dağda inmeler.
- +1 yıl
Kimse vermez. Bir Azerbaycan.
+1 yılsen kayseriyi görsen bide rezalet
01 Yorumla- +1 yıl
Sizde neler var?
burada bizim bir akraba suriyeli kızla evlendi
01 Yorumla- +1 yıl
Türk mü bulamadı?
gördügüm yerde tokatı basıyorum
00 Yorumla
+1 yılCahiller ya
00 Yorumla